|
|
| נשלח ב-5/1/2012 13:13 |
|
| |
נושא לא קל... אשמת השורד היא אשמה קשה מאד מאד. גורמת לו שלא להתפתח, לא להצליח, לא לבלוט לטובה... משהו גם מרגיש פגום בבסיס... אם הורה שלי כך, כנראה שהוא נתן לי משהו בירושה, לא? ובכלל... כשאין דמות הורית... אבל נצמח מזה, נכון? הכאב שהששם נותן הוא לא כדי שנשקע בו ונבוסס... הוא מטרה ויעד. הלוואי.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/1/2012 14:02 |
|
| |
האם מבוגר שחושב שהוריו לא נהגו בו כמו שצריך, יכול להצביע על כך שלהורה היתה בעיה כלשהי ?ילד להורה עם בעיה נפשית, יכול לגדל להורה בריא , לפי המציאות בשטח ? האם זו שרשרת , במידה וכן האם ניתן להפסיק אותה , וכיצד ?
|
|
|
|
| נשלח ב-5/1/2012 14:15 |
|
| |
לא כל הורה שלא נהג כמו שצריך יכול להסתתר תחת מטריית "בעיה נפשית". יש אנשים בריאים שטועים. ובודאי שאפשר, לא כל ילד להורה חולה מקבל בגנים את אותה המחלה / בעיה. כמובן, עם עזרה משמיים ומבני אדם...
|
|
|
|
| נשלח ב-5/1/2012 19:00 |
|
| |
ילד להורה חולה נשרט קשות!!!!!! שלא לדבר על התורשה המגניבה שעוברת במקרה של סכיזופרניה.... מטופלת, אפשר לשאול במה אמא שלך חולה?
|
|
|
|
| נשלח ב-5/1/2012 19:03 |
|
| |
עפה, תרחמי עלינו... יותר חלש, יותר לאט, בבקשההההההה
|
|
|
|
| נשלח ב-5/1/2012 19:08 |
|
| |
| ציפורעפה כתב: |  | ילד להורה חולה נשרט קשות!!!!!!
שלא לדבר על התורשה המגניבה שעוברת במקרה של סכיזופרניה....
מטופלת, אפשר לשאול במה אמא שלך חולה? |
|
וואיי וואיי, חברה כולם לרוץ לבונקרים, ירי של פגזי קלישאות באוויר.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/1/2012 19:09 |
|
| |
נשמה, רק משום שבצרתכם אנכי יושבת, אני מרשה לעצמי להתבטא כך... מה הכביד? זו רק ההתחלה...
|
|
|
|
| נשלח ב-5/1/2012 19:10 |
|
| |
שוניקון, איפה מונחת הקלישאה??
|
|
|
|
| נשלח ב-5/1/2012 21:22 |
|
| |
מהשריטות האלו צומחים, חברה!!! ואני אומרת את זה רק משום שגם אני נשרטתי, וקשה. לא שצריך לצמוח מייד, ולא שזה אפשרי כל כך מהר, אבל לפחות לא נתנוסס בכאב... לפחות תהיה לנו נקודת צמיחה...
|
|
|
|
| נשלח ב-5/1/2012 21:26 |
|
| |
| ציפורעפה כתב: |  | | שוניקון, איפה מונחת הקלישאה?? |
|
הכוונה היתה למיתוסים חברתיים ששולפים אותך ללא הרף בעיתוי לא מוצלח
|
|
|
|
| נשלח ב-5/1/2012 21:44 |
|
| |
סליחה??????? אני היא אותה אחת שעליה נחקקו כל אותן קלישאות ולכן אומר אותן בקול גדול!!!
|
|
|
|
|
| נשלח ב-5/1/2012 21:49 |
|
| |
אה.
זה נושא לדיון.
אולי בכל זאת האחרים כאן חשים לא בנוח..
אפילו אני חשבתי לפתוח אשכול עם חידודי לשון ובדיחות בנושאים של הפורום, אבל העדפתי להימנע מחשש שזה יתפרש כלעג.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/1/2012 21:56 |
|
| |
הנחתי שכולם ראו את מה שכתבתי באשכול אחר על סיפור חיי וכתבתי שזה שורט לבטח. ולמה? כי אני שרוטה ואין בי מתום!!!!!!!! ואני רוצה לצרוח את זה בקול גדול ועצום!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-5/1/2012 21:57 |
|
| |
אז יש לך רגישות מסויימת, אני שמחה.
|
|
|
|