אשמח לשמוע את דעתכם.
אני בסוף שנות השלושים שלי, ויש לי 2 ילדים מנישואי הקודמים.
יצאתי גם עם גרושות (מהמגזר החרדי) וגם עם רווקות.
הרווקות איתן יצאתי הצהירו בדרך כלל, כי הן מבינות את המשמעות של ילדים מנישואין קודמים וכו'.
האם אתם חושבים, שלטווח ארוך הקשר לא יהיה מאוזן, כלומר תמיד תהיה (לי או לה) הרגשה שאני "חייב" יותר
כיוון שבאתי עם "חבילה" לנישואין?
נשלח ב-5/1/2012 15:34
לא יודעת למי יהיה יותר הרגשה של חייב וכו' אבל מנסיון אני יכולה רק "להזהיר" שאתה תצטרך למצוא את האיזון הנכון בין היחס לאישה ובין היחס לילדיך מהנישואים הקודמים! זה לא כ"כ פשוט אבל זה משהו חשוב שיש לשים עליו דגש!
נשלח ב-6/1/2012 15:39
הילדים חיים איתך או עם גרושתך?
נשלח ב-7/1/2012 20:16
עם גרושתי אבל יש לי קשר טוב איתם!
נשלח ב-19/1/2012 10:17
חדשונט כתב:
לא יודעת למי יהיה יותר הרגשה של חייב וכו' אבל מנסיון אני יכולה רק "להזהיר" שאתה תצטרך למצוא את האיזון הנכון בין היחס לאישה ובין היחס לילדיך מהנישואים הקודמים! זה לא כ"כ פשוט אבל זה משהו חשוב שיש לשים עליו דגש!
מסכים בהחלט, את ממש צודקת...
נשלח ב-19/1/2012 11:51
זה לא מחייב בכלל.. לפעמים דווקא ההפך, העובדה שיש לה פרויקט יותר להשקיע. דבר שמחייב אותה יותר לתת.. זה רק יכול להגדיל את הקשר והחיבור בניכם.
הנקודה היא אחת - כמה היא טיפוס מסור ועם לב רחב.. אם היא טיפוס שמלא בנתינה. אם היא אחת כזאת, אתה יכול להיות רגוע בעניין, אם השקעה טובה שלך זה רק יכול להוביל למקומות הרבה יותר טובים. אך אם היא לא כזאת, ואתה לא אחד שתהיה מסוגל להשקיע כמו שצריך בלי "על חשבון" או רגשות שלילים (על זה שהיא לא משקיעה כמו שצריך כי הם לא הילדים שלה וכו' וכו'..) אז באמת עדיף שלא.
בהצלחה אח!
נשלח ב-25/1/2012 13:22
עמקויות כתב:
זה לא מחייב בכלל.. לפעמים דווקא ההפך, העובדה שיש לה פרויקט יותר להשקיע. דבר שמחייב אותה יותר לתת.. זה רק יכול להגדיל את הקשר והחיבור בניכם.
בתאוריה זה נשמע נפלא, אבל האם אתה מכיר זוג שזה ככה עובד אצלו?