שלום.
אני לא יודע אם כאן המקום, פשוט אני בור ועם הארץ בכל הענין. הלחנתי עשרות לחנים חדשים, לדעתי חלקם יכולים להיות להיטים.
איך מוציאים אותם לציבור? כמה כסף אפשר לקבל על כל ניגון, אם בכלל, המטרה שלי היא לא בשביל כסף אלא בשביל לזכות לשמח לבבות יהודים, (מעין הפצת חידושי תורה...), אבל אם אפשר מהצד לקבל אז למה לא?
בציבור שאני נמצא בו (כוללים ליטאיים) אני פשוט מתבייש לדבר על זה, ואין לי ברירה אלא להעלות את השאלה כאן. תודה מראש.
נשלח ב-8/1/2012 15:23
קודם כל אתה צריך לדאוג שהלחנים יהיו מוקלטים באיכות סבירה עם ליווי מוזיקלי כלשהו.
עברת את השלב הזה?
נשלח ב-8/1/2012 18:40
תודה על ההתייחסות מוקלטים כן, אבל בלי ליווי מוזיקלי, מה לעשות שאשתי לא יודעת לנגן... (ומה בדיוק אמור להוסיף אם יהיה איזה ליווי של אורגנית?)
נשלח ב-8/1/2012 19:19
ליווי של אורגנית יוסיף המון.
יש לך רק מלודיה שזו בעצם המנגינה עצמה ללא הליווי, וחסרה לך הרמוניה שאלו האקורדים - הליווי המוזיקלי, שיכול להתפרש אצל כל אחד בצורה שונה. מה שאומר ששומע הלחן לא בהכרח 'יבין' את הלחן כמו שאתה חושב שהוא צריך להישמע.
ולכן הייתי אומר שזה די הכרחי.
בכלל, קשה לזהות פוטנציאל בשיר ע"י שירה נטו.
נשלח ב-8/1/2012 23:13
צודק, אפשר לשמוע שיר חדש והוא נראה יבש וחסר טעם, ואפשר לשמוע אותו בפעם אחרת והוא נראה להיט רציני, תלוי הרבה בתפאורה ובאוירה מסביב.
אז אולי לפני שאגש לעבודה תהיה מוכן לזרוק עצם, מה הסיכויים שיצא מזה משהו? פשוט חבל לי שזה שוכב סתם במחשב, אבל גם אין לי כח לעבוד ולהתאכזב.
תודה מראש.
נשלח ב-14/12/2012 00:03
מוזיקאלי עוד באזור? אתה יכול לנסות לשלוח שירים לתחרות המלחינים של קול חי.
תוקן על ידי whisper_s ב- 14/12/2012 00:03:52
"האם הכנת את עצמך לנס שה' הולך לעשות לך היום?" (אהרון רזאל)
נשלח ב-14/12/2012 08:25
whisper_s כתב:
מוזיקאלי עוד באזור? אתה יכול לנסות לשלוח שירים לתחרות המלחינים של קול חי.
תוקן על ידי whisper_s ב- 14/12/2012 00:03:52
"האם הכנת את עצמך לנס שה' הולך לעשות לך היום?" (אהרון רזאל)
אנחנו לגמרי לא אותו אחד! ובזמנו כשפתחתי את האשכול ההוא וראיתי תגובה של מו(ז)יקאלי הופתעתי... אבל מכיון שאני הגעתי אחריו אני אצטרך לשנות את השם אם זה מפריע. (לא שאני יודע איך לעשות את זה) הבעיה שכמעט כל שם פה באתר תפוס... אז תנו רעיון לשם, ואיך עושים את זה ואין לי בעיה לשנות. בתודה מראש.
נשלח ב-16/12/2012 11:04
מוסיקאלי כתב:
אנחנו לגמרי לא אותו אחד! ובזמנו כשפתחתי את האשכול ההוא וראיתי תגובה של מו(ז)יקאלי הופתעתי...
אבל מכיון שאני הגעתי אחריו אני אצטרך לשנות את השם אם זה מפריע. (לא שאני יודע איך לעשות את זה)
הבעיה שכמעט כל שם פה באתר תפוס... אז תנו רעיון לשם, ואיך עושים את זה ואין לי בעיה לשנות. בתודה מראש.
אל תפתח ניק חדש.
הוא כתב כאן בפורום רק 4 הודעות וכמעט חצי שנה עברה מאז ההתחברות האחרונה שלו.
אם הוא יחזור אני אבקש ממנו לפתוח ניק חדש.
נשלח ב-20/12/2012 19:04
פסנתר_כנף כתב:
אנחנו לגמרי לא אותו אחד! ובזמנו כשפתחתי את האשכול ההוא וראיתי תגובה של מו(ז)יקאלי הופתעתי...
אבל מכיון שאני הגעתי אחריו אני אצטרך לשנות את השם אם זה מפריע. (לא שאני יודע איך לעשות את זה)
הבעיה שכמעט כל שם פה באתר תפוס... אז תנו רעיון לשם, ואיך עושים את זה ואין לי בעיה לשנות. בתודה מראש.
אל תפתח ניק חדש.
הוא כתב כאן בפורום רק 4 הודעות וכמעט חצי שנה עברה מאז ההתחברות האחרונה שלו.
תודה דניאל חסכת לי כאב ראש גדול...
נשלח ב-21/12/2012 14:00
פסנתר_כנף כתב:
חח...
נשלח ב-21/12/2012 14:16
מוסיקאלי כתב:
אנחנו לגמרי לא אותו אחד! ובזמנו כשפתחתי את האשכול ההוא וראיתי תגובה של מו(ז)יקאלי הופתעתי... אבל מכיון שאני הגעתי אחריו אני אצטרך לשנות את השם אם זה מפריע. (לא שאני יודע איך לעשות את זה) הבעיה שכמעט כל שם פה באתר תפוס... אז תנו רעיון לשם, ואיך עושים את זה ואין לי בעיה לשנות. בתודה מראש.
אופסססססיי!
גם חושבת כמו פסנתר...
נשלח ב-24/12/2012 01:13
שלום חברים. מוזיקאלי עוד פה. נכנס פעם בשבועיים לראות מה חדש, בלי להתחבר ובלי לכתוב. אגב, דניאל עוד זוכר אותי? ובשביל התגובות הנדירות מאוד שלי אני לא רואה כ"כ צורך לפתוח ניק חדש.
תודה רבה על ההפנייה. אשקול ברצינות רבה. רציתי רק להבין יותר ברור, שולחים להם לחנים בלי עיבוד ובלי ליווי והם מבצעים אותם? הזכויות שייכות להם? מהי המטרה הסופית שלהם?
תוקן על ידי מוזיקאלי ב- 24/12/2012 01:20:51
נשלח ב-25/12/2012 22:14
מוזיקאלי, ברוך שובך! שמא נזכה גם לראות אותך מתחבר וכותב מדי פעם? עושה רושם שיש לך מה לתרום פה