בית פורומים אגודה אחת

יתד נאמן על "החרדים החדשים"

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-10/1/2012 21:00 לינק ישיר 

לגבי השאלה האם לקחת כסף מהקרן החדשה, נגיד לגבי נושא המהדרין, [אני אישית גם לא בעד מגמת המהדרין, אני בהחלט חושב שציבור של שומרי מצוות,באופן טבעי אמור להיות שהנשים לא יגשו ישר ל2 המקומות הראשונים ויתישבו שם, כדי שכל מי שעולה לאוטובוס יוכל לחזות בזיו פניהם, כמו שקורה בציבור החילוני, באופן טבעי אשה תשב לא בהתחלה ממש, וגבר ישב לא בדוקא מאחורי אשה, זה אמור להיות באופן טבעי, אבל לא חלוקה מדוקדקת,זוגות ישבו ביחד וכו',] ,אבל מאחר שאני מאמין שהקרן החדשה לא מעונינת לממן את זה מהסיבות שלי,אלא מהסיבות שלה, ולסיבות שלה אני מתנגד, אז אם היא החליטה לתת לי כסף, אני לפחות מעלה חשש,שהיא אכן צודקת,והמטרה שתושג זה המטרה שהיא רוצה, שהקרן רוצה.

בעצם,חרדי  שיקח כסף מהם, מנסה לקחת כסף ולסמוך שהמגמה של נותן הכסף לא תתממש, וזה צעד לא פשוט, כיון שאין לזלזל בחכמתם של הנותנים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/1/2012 21:22 לינק ישיר 

סבורני שלא ניתן לקרוא לפעילות הקרן לישראל חדשה - "פעילות גלויה", החובה האתית לגילוי נאות מעולם לא יושמה בפעילות שלהם, וכשם שפרסום של עמותת בריאות לעידוד צריכת חלב תהפוך לבלתי נאותה במידה והיוזמה והמימון  הם באדיבות "תנובה" שיש לה כאן אינטרס חיצוני זר, כך גם פעילות של עמותות המסכסכות  ומפלגות את העם במימון קרנות שהאג'נדה הברורה שלהם היא לא "שוויון נשים" או "זכויות האזרח" אלא ביטול מדינת ישראל כמדינה יהודית הופכת לבעייתית בלשון המעטה.

אם מי שצפה בהפגנות בבית שמש אינו יודע שההפגנה אורגנה במימון הקרן החדשה שניצלה את היריקה שבוצעה לפני כמה חודשים ומוחזרה לטובת קמפיין נגד התחרדות העיר שהגיע בתזמון נכון מול הלהבות של קמפיין הדרת הנשים שגם הוא נוזם על ידי הקרן - פירושו של דבר שמדובר בפעילות חשאית.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/1/2012 21:23 לינק ישיר 

לצערינו הרב ''הנגידים'' לא מוכנים לתרום למטרות נאצלות. צריך לפעמים סייעתא דשמייא שכספי הצדקה יגיעו למטרה טובה. 

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > אגודה אחת > יתד נאמן על "החרדים החדשים"
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.