| נשלח ב-9/1/2012 20:35 |
|
| |
החזן י.מ.הלפגוט -משה ואהרון ( במופע מאתמול)
תוקן על ידי שרגאפייבל ב- 09/01/2012 20:49:35
|
|
|
|
| נשלח ב-9/1/2012 23:35 |
|
| |
אם מדברים על הגורמים שהורסים את החזנות, אז הנה הם לפניכם בלינקים שלמעלה. הלפגוט שוב מוכיח כי החלטורה היא דרך חייו.
וראו מה בין גדולי חזני העבר לגדולי חזני דורנו. תנסו למצוא בכל מאגר החזנות שלכם, חזן אחד מהעבר, שביצע קטע 'מהשרוול' ללא דיוק מושלם, וללא הכנה ברורה. ואותם שכן אילתרו במקום היו ענקיים באילתור שההוה אמינא שלהם היא המסקנה שלנו.
תראו איך הלפגוט שוב משתמש בכוח שיש לו וזה המנעד, ובזה הוא יוצא ידי חובת ביצוע מינימלי.
בושה לחזנות שאלה הם גדוליה!
|
|
|
|
| נשלח ב-10/1/2012 09:05 |
|
| |
תמיכה לדברי קודמי...
|
|
|
|
|
| נשלח ב-10/1/2012 09:48 |
|
| |
איזה יופי הנה שוב יש עליהום,אולי זה יעיר את הפורום קצת
מה זה חידוש בשבילכם שהלפגוט גרוע באילתורים ובדברים לא מוכנים, אבל מה שהוא יודע הוא מבצע כמו שאפשר רק לחלום. ואני משתדל להתעלם ולעצום עיניים ולא לשמוע את החלטורות הללו.
הוא בכלל אי פעם הסתכל בפורום????
|
|
|
|
| נשלח ב-11/1/2012 21:21 |
|
| |
יכול להיות שהוא מסתכל בפורום, אבל הוא, היחיד שבאמת יכול לומר שהפורום וכל חברי הפורום :"תקפצו לי"
יודעים למה???
כי אלו שמשלמים לו לא מסתכלים בפורום!!!
ואלו שכן בפורום, מקסימום משלמים כרטיסים עבור הכניסה לאירועים שמארגנים לא "המשלמים הכבדים"
תוקן על ידי עוד_1 ב- 11/01/2012 21:23:05
|
|
|
|
| נשלח ב-11/1/2012 21:37 |
|
| |
רגע... אנני מבין מה התנפלו עליו כאן?! הרי הוא כמעט ולא אילתר כלום?! זה ביצוע כמעט אחד לאחד עפ"י שלמה שמחה ספרין. אגב, לדעתי הוא מבצע זאת לא רע בכלל. הנכם מוזמנים להשוות- http://chazzanut.org/videoN.aspx?id=632
|
|
|
|
| נשלח ב-11/1/2012 23:03 |
|
| |
עוד 1
יש צדק בדבריך, הבעיה היא שכשחוזרים על אילתור של השני, על פי רוב התוצאה לא יוצאת יפה, וזה מה שיצא בביצוע של הלפגוט.
ובעניין האם הלפגוט מעיין כאן בפורום, ראשית הפורום הרבה יותר משמעותי ממה שזה נראה, בחדרי חדרים, יושבים חזנים ומנצחים ומתעמקים בזכוכית מגדלת על הנכתב כאן, והכותבים צריכים לקחת את זה בחשבון.
שנית, הנושא היה מקצועי, ובאמת אני מפרגן להלפגוט על פרנסתו.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/1/2012 23:45 |
|
| |
פסיכובלוג אני לא מבין על מה אתה מלין בעיני זה מאוד יפה לא תמיד צריכים להיות הכי רציניים ומקצועיים מותר קצת ללכת למחוזות אחרים להרחיב אופקים ולנסות גם בדברים קלילים יותר. זה בסד גמור וכמו שכתבו למעלה בוודאי אם יש כאלה שמשלמים על זה.ואין מה לומר גם עושה את זה לא רע בכלל.. אם כבר לי יש יותר בעיה עם כאלה שמנסים להיות חזנים והם לא!!! אין לי בעיה עם הגדול מכולם שמנסה קצת לחרטט בחלטורה.
|
|
|
|
| נשלח ב-12/1/2012 13:47 |
|
| |
במחילה, אך מה הבילבולי מוח הללו? (אני לא מתכווין לזה שחזר בו)
ביצוע יפה מאוד ללחן נחמד של ר, שלוימלה קרליבך על פי הגישה שביצע שלמה שמחה בהאסק לפני כמה שנים,
וזה קטע שנכתב אז בשבילו לא אילתור ולא בתיך, אפשר לאהוב את הלחן ואפשר שלא, הביצוע מבחינתי הוא נהדר, (אולי על הרוממו הראשון הייתי מוותר)
ומי שמסוגל לבצע את עקביא בצורה כזאת מותר לעשות הכל http://youtu.be/EgZyF53YfMc
תהנו
תוקן על ידי קולני ב- 12/01/2012 13:54:19
|
|
|
|
|