|
|
| נשלח ב-11/1/2012 00:57 |
|
| |
| הסירהשלנו כתב: |  | אדם, אתה צודק. אם מדובר בכל ענין אחר מלבד שידוך.(ילדים, פרנסה, וכו')
ועזוב את הסטטיסטיקות. לכל אדם היתה בת קול שהכריזה 'בת פלוני לפלוני'. כל כל כל אדם. אלה שלא התחתנו זה בפרוש בגלל שהם פיפסו את ההזדמנות שה' נתן להם- כי אדם יכול להרוס לעצמו. ואלו הם המעט ש"זכו" בלוטו. |
|
לא יודע על בת קול, לא נשמע לי משו אמיתי, בכל מקרה את בעצמך מודה שגם אם אותה בת קול אכן קיימת זה לא אומר שזה יקרה אז: למה יש את הבת קול? ואיך זה שהיא יכולה לשקר? ואם היא יכולה לא לעבוד למישהו, היא יכולה לא לעבוד לכל אחד באותה מידה וחזרנו למשבצת ההתחלתית...
|
|
|
|
| נשלח ב-11/1/2012 01:07 |
|
| |
חזרנו למשצבת אחרת- שאתה לא מאמין בדברים אמיתיים שכתובים בספרי הקודש ועברו בעמ"י מאב לבן. מעבר לעובדה שאני מאמינה שיש בת קול, ושהיא לא משקרת, והיא עובדת לכל אחד, ושאדם יכול לדחות את הזווג עליו הכריזה הבת קול- אין דבר טוב יותר מלהאמין בזה!!!! אין דבר טוב יותר מהאמונה!!!
ועדין לכל אחד יש בחירה אם להאמין.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-11/1/2012 01:08 |
|
| |
והיא פתאום לא עובדת לאנשים מסויימים? נגמרו הבטריות?
|
|
|
|
| נשלח ב-11/1/2012 01:12 |
|
| |
זה מה שסירה אמרה! אין כזה דבר פתאום לא עובדת! זה תלוי במעשיו של האדם!.... לעיתים ניתנת לבנ"א ההזדמנות והוא מפסיד אותה בגלל שהוא מתעכב על זוטות! בדיוק שבוע שעבר סיפרה לי חברה או קראתי באיפה שהוא על בחור מבוגר שהגיע לרב קנייבסקי ובכה בפניו איפה הזיווג שלו אז אמר לו הרב קנייבסקי... "נסה לחשוב על מה הורדת את השידוך הראשון שהציעו לך".....
|
|
|
|
| נשלח ב-11/1/2012 01:15 |
|
| |
אוקיי אז תסבירי מה היה בבת קול של ההוא בן ה-17 שנהרג אתמול בתאונה?
|
|
|
|
| נשלח ב-11/1/2012 01:20 |
|
| |
שאלה טובה. אם זה מטריד אותך תשאל רב :)
ואולי גם הבת זוג שלו נפטרה? מה אנחנו יודעים?
|
|
|
|
| נשלח ב-11/1/2012 01:24 |
|
| |
אז מי נפטר קודם? ואולי הבן/בת זוג של אחד/אחת מאיתנו נפטר/ה גם כן? באמת מה קורה אם אני הולך ברחוב ורוצח מישהו, מה קורה לבת זוג שלו?
נ.ב. לא ידעתי שרבנים יכולים לשמוע בת קול..
|
|
|
|
| נשלח ב-11/1/2012 01:27 |
|
| |
למה נראה לך שאנחנו בנ"א כ"כ פשוטים העשויים מבשר ודם יכולים להבין את כל חשבונות שמים? סירה ואני וכל אדם אחר יש לו כל מיני שאלות מידי פעם! אלא שכאן אנחנו משתפשפים באמונה! אם פעם היינו דורשים הסברים ושואלים כל הזמן למה קרה ככה? ולמה קרה אחרת? אז היום אנחנו משתדלים להאמין שזה מה שהיה צריך להיות וזה נעשה על הצד הטוב ביותר! את האמת....איננו יכולים לדעת!!!! א-ו-ל-י נדע את התשובה בעוד זמן קצר, אולי בעוד זמן ארוך.... ואולי בכלל לא.... העיקר שאנחנו יודעים שזה הגיע ממישהו שאוהב אותנו! דואג לנו! שומר עלינו כעל בבת עינו! יש לנו שמירה פרטית בכל רגע!!!! מה יותר טוב מזה? וברגע שאתה יודע שמי ששומר עליך הוא גם זה שמוביל מהלכים...אתה נרגע...
|
|
|
|
| נשלח ב-11/1/2012 01:30 |
|
| |
מה משנה מי נפטר קודם? ובעצם, עזוב. ממילא לא אני לא יודעת את הדברים מספיק לעומק בשביל לענות לך- וזה לא אומר שדברים לא נכונים.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/1/2012 01:37 |
|
| |
אם אתה הולך ברחוב וח"ו רוצח מישהו..אז פשוט זאת חובה שהיתה צריכה לקרות... ומגלגלין חובה ע"י חייב...שכנראה אתה היית חייב וגילגלו שזה יקרה על ידך... מה יקרה לבן/בת זוג שלו? את זה תשאיר לריבונו של עולם! הסר דאגות מליבך! יש מי שמנהל את העולם!!!!! סמוך עליו!!!!!! האמן בו!!!! בטח בו!!!! זה כ" כיף!!!! אני באמת לא יודעת איך אנשים חיים בלי אמונה?!!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-11/1/2012 01:39 |
|
| |
| חדשונט כתב: |  | אם אתה הולך ברחוב וח"ו רוצח מישהו..אז פשוט זאת חובה שהיתה צריכה לקרות... ומגלגלין חובה ע"י חייב...שכנראה אתה היית חייב וגילגלו שזה יקרה על ידך... מה יקרה לבן/בת זוג שלו? את זה תשאיר לריבונו של עולם! הסר דאגות מליבך! יש מי שמנהל את העולם!!!!! סמוך עליו!!!!!! האמן בו!!!! בטח בו!!!! זה כ" כיף!!!! אני באמת לא יודעת איך אנשים חיים בלי אמונה?!!!! |
|
למה את הולכת לעבוד אם כך? תאמיני שהכסף יבוא לבד..
נ.ב. זאת כפירה לומר שאם אני רוצח מישהו זאת חובה שהייתה צריכה לקרות כי אם כך למה ה' יעניש אותי על זה??
|
|
|
|
| נשלח ב-11/1/2012 01:43 |
|
| |
| חדשונט כתב: |  | למה נראה לך שאנחנו בנ"א כ"כ פשוטים העשויים מבשר ודם יכולים להבין את כל חשבונות שמים? סירה ואני וכל אדם אחר יש לו כל מיני שאלות מידי פעם! אלא שכאן אנחנו משתפשפים באמונה! אם פעם היינו דורשים הסברים ושואלים כל הזמן למה קרה ככה? ולמה קרה אחרת? אז היום אנחנו משתדלים להאמין שזה מה שהיה צריך להיות וזה נעשה על הצד הטוב ביותר! את האמת....איננו יכולים לדעת!!!! א-ו-ל-י נדע את התשובה בעוד זמן קצר, אולי בעוד זמן ארוך.... ואולי בכלל לא.... העיקר שאנחנו יודעים שזה הגיע ממישהו שאוהב אותנו! דואג לנו! שומר עלינו כעל בבת עינו! יש לנו שמירה פרטית בכל רגע!!!! מה יותר טוב מזה? וברגע שאתה יודע שמי ששומר עליך הוא גם זה שמוביל מהלכים...אתה נרגע... |
|
אז מה שאת אומרת נשמע ככה: "אין לי מושג איך זה עובד, אני לא יודעת למה כל דבר קורה ואני לא יכולה להיות בטוחה שיקרה לי רק דברים טובים. חוצמזה, אני בטח אמצא שידוך מתישהו".. (וסתם נקודה למחשבה, אותו אחד שלא התחתן כל חייו לא אמר את זה? אם הוא היה אומר את זה אז הוא היה נשוי כיום?)
|
|
|
|
| נשלח ב-11/1/2012 01:44 |
|
| |
למה את הולכת לעבוד אם כך? תאמיני שהכסף יבוא לבד..
נ.ב. זאת כפירה לומר שאם אני רוצח מישהו זאת חובה שהייתה צריכה לקרות כי אם כך למה ה' יעניש אותי על זה??
....................................
לעבוד- זו חובת ההשתדלות מאז אדם הראשון "בזיעת אפך" (אתה דווקא צריך לדעת את זה:)
יש אנשים שמגיע להם להירצח בגלל עברות וכד', ולכן הם נמסרים לבחירתו של הרוצח, אם יחליט לרצוח אותו ולהענש על כך- או שיתגבר ולא ירצח וממילא גם האדם שנגזר עליו להרצח על ידו יבוא לתיקונו. (שבזכותו הרוצח עמד בנסיון ולא רצח)
אבל זו סדרת הרצאות שלימה ששמעתי. יש ספרים שהכל כתוב בהם.
תוקן על ידי הסירהשלנו ב- 11/01/2012 01:53:38
|
|
|
|
| נשלח ב-11/1/2012 01:44 |
|
| |
נהנה לקרוא את הטריפל שיח שלכם!
|
|
|