רבים יעמדו על מלך הנגב - מלך הנגב כלומר מלך אזור הדרום הוא מלך פרס לעניין זה. איראן. שהייא הכח הגדול החזק והדומינטטי באזור. "הדרום" בניגוד לאירופה ואמריקה הנמצאות בצפון.
רבים יעמדו - עמים רבים המתאחדים נגד אותה אומה. התגשם ומתגשם בסנקציות הכלכליות הרבות שהטילו ארה"ב ואירופה על איראן והביאו את כלכלתה לשפל גדול. לא מדובר עדיין על צעדים צבאיים משום שאלה מתוארים בשלב הבא.
ובני פריצי עמך ינשאו להעמיד חזון ונכשלו -מתייחס לשילטון במדינת ישראל הלא הם הערב-רב המכונים בתנ"ך פריצי עמך. מהו אותו ניסיון העמדת חזון? כנראה ניסיון תקיפת הגרעין האיראני. ונכשלו - ניסיון כושל להרוס את תוכניתה הגרעינית של איראן ולמנוע ממנה לייצר את הפצצה. ומה כתוב מיד אחרי זה?
ויבוא מלך הצפון וישפוך סוללה -מלך הצפון הוא נשיא ארה"ב השולטת בעיקר בחצי הכדור הצפוני. הרי שמתוארת כאן "תגובה אמריקאית" למהלך כלשהו כנראה של איראן...חוצמזה שארה"ב הרי לא יוזמת אלא בעיקר מגיבה למהלכים של אויביה. אז מה א"כ יעשו האיראנים? מה יגרום לארה"ב להגיב צבאית? על כך באה האקטואליה ועונה: חסימת מיצרי הורמוז. מהלך עליו ארה"ב לא תוכל להבליג.
"ויבוא מלך הצפון.."
[ נשים לב שלא מתוארת תגובה איראנית נגד ישראל על המתקפה מצידה, וזאת בתנאי שהבנו נכון את ניסיון העמדת החזון הישראלי כמובן..]
ולכד עיר מבצרות - ארה"ב תכבוש אזור המוגדר כ"מבוצר" מבחינה איראנית. מה זה יכול להיות? שוב אינדיקציה המצביעה על מיצרי הורמוז עליו יש לאיראנים כמעט שליטה מוחלטת הנמצא בעצם בשטחם והפתוח לכל מכח כיבוד החק הבינלאומי בלבד, והדברים פשוטים למבין.
זירת ההתגוששות הקרובה - המפרץ הפרסי ומיצרי הורמוז
וזרועות הנגב לא יעמודו וכו' -אין לצבא האיראני את הכוחות הדרושים לעמוד מול העוצמה האמריקאית והם ניגפים בפני הצבא האמריקאי ונופלים או נסוגים ונוחלים מפלה בקרב. ויעש הבא אליו כרצונו ואין עומד לפניו - ארה"ב תשיג את מטרותיה באותו עימות ולא יימצא כח שימנע ממנה מלהכתיב את כל דעותיה הן בזירה הצבאית בשטח והן בזירה המדינית. קל מאוד להבין זאת על רקע מיצרי הורמוז משום שכל העולם זקוק לנפט היוצא משם ולכן יהיה לארה"ב גיבוי מלא.
ויעמוד בארץ הצבי וכלה בידו - כאן מתואר כיצד אותו צבא אמריקאי מגיע גם לארץ ישראל ולא 'בדיוק' כבן ברית אלא יותר כאויב וילחם נגד ישראל ויכפה את מרותו עלינו באמצאות שימוש בכח צבאי של ממש. קשה לראות התגשמות של תרחיש כזה על רקע מציאות ימינו אך נאמנים עלינו דברי נביאנו שלימדונו שהמציאות כפופה לכתובים ולא ההיפך. ולכן עוד חזון למועד בעניין זה לראות כיצד יתפתחו העניינים.
על המשך הפסוקים לא נתעכב כרגע כי עדיין לא הגיע זמנם, מה גם שכבר דיברנו עליהם באשכולות אחרים בשנתיים האחרונות ולכן נסתפק במילים קצרות ונאמר שההמשך מתאר הגעה של כוחות צבא אמריקאים נוספים לאזורנו והחמרה של העוינות האמריקנית לישראל כולל צעדים צבאיים בשטח. כאן בישראל. לאחר מכן הכוחות האמריקנים פונים לעבר המז' הרחוק כדי להילחם בצ' קוריאה מכריעים אותה חוזרים לארצם ולאחר מכן אובמה מחוסל ע"י התנקשות מבית. כנראה באמצעות הרעלה. (עפ"י המלבי"ם) מה העניין להרעיל נשיא הנמצא רגע לפני סילוקו מהבית הלבן? אולי רמוז כאן שהוא ייבחר לקדנציה נוספת מכה איתה לא יוכלו אויביו להשלים ויחליטו לעשות מעשה. לאחר מכן מתוארת עליית הנשיא האחרון הלא הוא גוג.
תוקן על ידי המיייחל ב- 11/01/2012 09:33:12
נשלח ב-11/1/2012 14:23
"הסיבוב הראשון"
כתבתי הסיבוב הראשון משום שבהמשך הפסוקים מתואר השלב השני של ההתנגשות שלפי הבנתי מדובר על הפצצה האיראנית המוחדרת לארה"ב ומתפוצצת במנהטן לקיים מה שנאמר בגמרא (יומא י') "עתידה רומי ליפול ביד פרס" כאשר השלב הזה מגיע במסגרת הנקמה שהאיראנים מחליטים לנקום באמריקאים על מה שעוללו להם בסיבוב הלחימה הראשון בו נוכחו האיראנים לראות שאין להם מה לחפש בעימות צבאי גלוי וישיר מול העוצמה האמריקאית העדיפה עליהם פי כמה ומחליטים להעביר את הלחימה לעורף האויב ע"י טרוריסטים ולהכות בבטן הרכה מתוך תקווה לטשטש עקבות שלא יובילו לטהרן כדי שלא ייצא שכרם בהפסדם חלילה. דבר שלא יעלה בידם כמובן .
נקודעה נוספת וחשובה אף יותר ההתנגשות הזאת בין רומי לפרס חשובה גם כדי לצאת ידי חובת הגמ' (ע"ז ב') בסוגיית הנחת הס"ת בחיקו של הקב"ה בתחילת ימות-משיח בקרוב וקריאתו לעמים לבוא וליטול שכרם על מה שעשו בעולם שעתיד להתגלות לעין כל שהכל היה לטובת עם ישראל, ולאחר שייכנסו האמריקאים וייצאו במפח נפש ייכנסו הפרסים בטענת "הרבה מלחמות עשינו.." ומקווים ג"כ לשכר כלשהו מהשי"ת וכמו קודמיהם גם הם ייצאו מלאי חופניים אכזבה ומפח נפש. וכאן יש לשאול... "הרבה מלחמות עשינו" - איפה ראינו בעידן הזה מלחמות של איראן??? לא ראינו ולא שמענו מלחמות שהאיראנים ניהלו בכדוה"א שלנו. אולי נלחמו במאדים נגד חייזרים, לא יודע. אבל לא בבית ספרינו. מלבד מלחמת איראן-עירק בשנות ה-80 לא שמענו על לחימה איראנית בעולם. יוצא אפוא שהעימות הקרוב הוא בעצם הראשון בסדרה שממנו יוולדו עוד עימותים בעתיד הלא רחוק. הפרק הראשון בדרמת המתח האיראנית מערבית אם תרצו.
הצצה ראשונה לטובה שהעימות הזה יביא על עם ישראל וכיצד הדבר יתרום לגאולתנו כבר קיבלנו כשהסברנו שהדבר יוביל לשליחת הפצצה לניו-יורק ולא לת"א והרי אין ירושלים נבנית אלא לאחר חורבן רומי ועוד חשבונות כאלה ארוכים ועמוקים אף יותר. כללו של דבר - מבט על העבר ועל העתיד מקנה לאדם מעט תובנה בהבנת מהלכיו של בורא עולם אותם הוא גילה לנו בתורתו הק' .
תוקן על ידי המיייחל ב- 11/01/2012 14:29:53
נשלח ב-11/1/2012 15:33
מדהים! בנית לנו תמונה אירועים מפורטת ומדוייקת, חפה מכל חור בעלילה או חוסר וודאות. אני כל פעם מתפעל מחדש מהיכולת שלך לתרגם את הנבואות ואת מאמרי חז"ל למונחים של ימינו, יישר כוח! עכשיו רק נשאר להכין את הפופקורן ולצפות באירועים מתרחשים... זה באמת מרגיש כאילו אתה בתוך סרט כשקורים דברים שכבר ידעת מראש שאמורים לקרות, פשוט הזוי... כמו שאומר דן - סרט מהמציאות!
נשלח ב-11/1/2012 15:34
פרשנות מרתקת ובהחלט מתיישבת על הלב, נראה שהעימות הראשון צריך להיפתח כל רגע בע"ה, וחיסול המדען האיראני היום הוא עוד נדבך בכיוון זה.
חזק וברוך.
נשלח ב-11/1/2012 15:37
לקחו לי את כל המילים !!
חזק וברוך
נשלח ב-11/1/2012 16:21
אין מילים , מעבר ל פששששששש וחזק וברוך !
נשלח ב-11/1/2012 17:49
שפתיים ישק!! ודפח"ח!!!
נשלח ב-11/1/2012 19:31
הסרט שעין לא ראתה זולתו !
עקב המצב הלא נורמלי נראה לי שעוד מעט השחקנים הראשיים, מלכות אדום וישמעאל, פשוט לא יוכלו להתאפק יותר ונראה אותם יוצאים מהסרט של עצמם, ויושבים איתנו בפורום עם ופופקורן ומיץ תפוחים, לראות את הסוף של הסרט שעין לא ראתה זולתו !
נ.ב
הם פשוט לא יוכלו לפספס את הסוף !!!
נשלח ב-12/1/2012 09:48
למרות המלחמה הסמויה נגד איראן המתנהלת לה מתחת לפני השטח, למרות הסנקציות הכלכליות שהוטלו עליה, למרות חיסול מומחי הגרעין שלה, ולמרות המכות שהיא תחטוף בעימות הקרוב מול האמריקאים ולמרות ולמרות...בכל זאת היא תצליח להגיע לפצצה הנכספת. הלא דבר הוא! כל העולם כמעט מתגייס ע"מ לעצור את דהרת הסוס העמלקי הזה ולא מצליח. איך זה?!
משום שכך גזרו בשמיים, ואם בשמיים כך גזרו שום דבר כבר לא יעזור.
מה לא עשו המצריים דאז כדי לסכל את האיום העברי בדמות מושיע העתיד להיוולד להם. השילטון גייס את כל כוחותיו כדי לחסל תינוק עוד בטרם נולד! אך שום דבר לא עזר להם. בסוף הוא נולד וגדל על אפם ועל חמתם מתחת לאפם ועורר את חמתם עד שהחריב את ארצם. עד היום מתנהלים דיונים סודיים בבג"צ בדלתיים סגורות האם מכות מצריים היו חוקיות או הפרה של החק הבינלאומי...
קריאת הכתבה הזאת בדבקה כמו גם העיון וההתבוננות בכתובים שהבאתי לעיל מעלה את השאלה הטבעית והמתבקשת כיצד תתקבל בממשל אובמה פעולה ישראלית נגד איראן? מה יהיה יחסו של הבית הלבן לישראל לאחר מהלך כזה? שאלה עתיקת יומין בה התחבטנו עוד מזמן למי שעוקב אחרינו. פסוקים מלפני אלפי שנים אינם יורדים בד"כ לרמת רזולוציה שכזו כך שקשה להוציא מסקנות חד-משמעיות מהם.
אבל..
את הכיוון הכללי ואת רוח הדברים לפעמים כן אפשר. עושה רושם שגם במקרה דנן הוא כך הם פני הדברים. שהרי ראינו למעלה שלאחר סיום המערכה במפרץ אותו כח אמריקני מגיע ארצה ונלחם בנו! מה זה אם לא הפניית גב של ממשל אובמה לישראל והתנערות מוחלטת מהתקיפה הישראלית עד כדי גילוי עוינות גלויה לישראל הכוללת שימוש בצעדים צבאיים נגדה.
כך שבשורה התחתונה יתכן בהחלט שהדברים של דבקה אינם פרי דמיונו הקודח של הכותב בלבד אלא כפי שראינו מגובים בפסוקי הנבואה האלוקיים. מה באמת יהיה ואיך יהיה.. נחיה ונראה בע"ה.
תוקן על ידי המיייחל ב- 14/01/2012 19:30:19
נשלח ב-15/1/2012 14:36
נמשכת הדרמה ואף מתעצמת
מבחינתי ומזווית ראייתי - זה לא יאומן כי יסופר. ממש כך.
ימים! ימים ספורים בלבד מאז נפתח האשכול הזה עם הפסוקים המתארים
מציאות של עימות צבאי ישיר ואפילו קשה בין ישראל לארה"ב רוח האירועים
משנה כיוון ומתחילה לנשוב לכיוון הדברים שהוצגו כאן. הזוי ובלתי נתפס.
זה מה שיש לי לומר לכם.
נשלח ב-15/1/2012 15:31
אני חושב שנכנסנו לשלב הפסיכוטי שבו כל הרחשות הופכת עצמה ב-180 מעלות בלי הסבר נראה לעין.ההסבר הצלול היחיד - זוהי תוכניתו של הקב"ה אז כאילו עכשיו האימפריה האמריקאנית נעלבה מבוגי יעלון ???- אפילו אני לא נעלב ממנו !
תיאטרון בובות מבית היוצר של:"עין לא ראתה זולתו
נ.ב.
אם כבר בנקודת הזמן הזאת יש פיצוץ בין ישראל וארה"ב ונראה שישראל תמשיך במתקפה על אירן - לבד, נראה לי שאנחנו מאוד קרובים לאירועים !
תוקן על ידי המיייחל ב- 15/01/2012 15:50:42
נשלח ב-15/1/2012 16:18
באמת הזוי ומעורר השתאות! אבל זה לא דבר חדש בפורום, שכמה ימים אחרי פרסום של אשכול או הודעה חדשה בנושא מסויים, הדברים קורים... אני למשל זוכר שבדיוק שבוע אחרי פרסום הודעה שבה אמרת שהאירועים הבאים שאתה צופה הם אירועי מצרים, התחיל הבלאגן במצרים! לכן אנשים (ובכללם אני) נאמנים לפורום הזה, כי הוא מספק את הסחורה. פרשנויות והשערות וסברות מעניינות בנושא נבואות אחרית הימים אפשר למצוא בהרבה מקומות... בכל אופן, העויינות האמריקנית כלפינו היא אחד הדברים שאני הכי מחכה להם, אז כולם כבר יתחילו להרגיש שאין על מי להשען, ואולי יתחילו קצת להתעורר...
נשלח ב-18/1/2012 10:05
"הרבה מלחמות עשינו!"
הנה דוגמא חיה ובועטת (בקרוב ממש) למה שדיברנו על האקשן הרב שאיראן הולכת להפעיל לכל מיני כיוונים כאשר רק בעתיד כשתתגלה האמת בעולם ייראה כיצד בעצם כל מעשיהם היו שרות חינם לעם ישראל.
נשלח ב-18/1/2012 10:52
לא רק שמריחים את ההריח החריף אלא כבר רואים את העשן המיתמר -אמר הרוזן הצרפתי הפירומן הידוע : ז'אק אינעז'נבלייאש בן דודו שלממציא בצק העולמי קלוד ללוש
נ.ב אני פשוט מתנצל על על שמחת החיים ורוח העליזות שתוקפת אותי -אני פשוט מצפה ומייחל ( . . .. איך לא? .. ) לתחילתה של המערכה הסופית הגוג -אירנית מבית היוצר (תרתי משמע) שלהפקות "עין לא ראתה זולתך" שתביא עליינו עושר אושר שימחה וגיל כמו כן גם רינה ודיצה - אבל בבוחטאות -בוחטאות
נ.ב.ב.
יא חביבי יא חלאוולאוו - פשוט לא יכולתי בלי זה . .. מחילה
נשלח ב-22/1/2012 08:39
רציתי רק להדגיש נקודה אחת
אמנם אמרתי זאת בהודעת הפתיחה אבל בכל זאת, לטובת הלא כ"כ מדקדקים.
אירוע הפתיחה של העימות הצבאי הגלוי במפרץ יהיה התקיפה הישראלית את איראן.
שלא יהיה ספק לאף אחד בעניין הזה. כך מתואר בפסוק וכך זה הולך להיות בע"ה.
מתי זה יהיה? זה כבר לא כתוב אבל מקישור של מאמר מקביל בזוהר שעשיתי עולה שלפני פרוץ אותה מלחמה וולקנו גדול יתפרץ בעולם ולאחר מכן יחלו העניינים לזוז.