|
|
| נשלח ב-1/3/2012 15:46 |
|
| |
מתקשה להאמין שאתה רציני עם השאלות האלה
אתה מתנהג כמו איזה בא לשכונה בחור חדש כאילו מאתמול שלשום אתה נמצא פה..לא יפה לעשות ככה. 
הלא כמה פעמים הבאתי את הפסוקים והסברתי ואמרתי שוודאי שהתקיפה תיכשל וודאי שאיראן תשיג יכולת גרעינית כי בשמיים כך רוצים! וכך הבטיחו לאחמדי. ניו-יורק שכחת??
האם איראן תתקוף אותנו בנשק גרעיני? רבש"ע!! לא להאמין שאתה מכולם שואל ת'שאלה הזאת..איזה לעג לרש. אוי ואבוי לי. הפצצה לא מיועדת לנו. נקודה. די כבר לחפור עם הנושא הזה הלאה תעבירו דף.
אני לא כועס חלילה אני סתם מבואס שכאחרי כל מה שאני כותב ואומר כאילו נכנס מאוזן אחת ויוצא מהמקלדת השנייה.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/3/2012 08:30 |
|
| |
רבותי!!! היה שוה לחכות.
העניינים מתחילים להתגלגל.
איראן: נסגור את הורמוז. 4 נושאות מטוסים מול איראן. חשש ממיקוש הורמוז ומסופי הנפט
רפורט אקסקלוסיבי יום ראשון, כד אדר תשע"ב, 08:10, 18 במרס 2012 חשש כבד ממיקוש מצרי הורמוז ומסופי הנפט במפרץ הפרסי כאשר מולה חופיה ניצבות ארבע נושאות מטוסים גרעיניות, שלוש אמריקניות וצרפתית, ומשני צידי מצרי הורמוז מרוכז צי גדול אמריקני ושל נאט''ו של שולות מוקשים, ובים האדום פרושים גם כוחות צי ישראליים, הגיבה איראן ביום א' 18.3, על ניתוקה ממערכת העברת הכספים 'סוויפט' SWIFT. שר המודיעין האיראני לשעבר עלי פָאלהִיאַן Ali Falahian, שהוא הדובר המרכזי האיראני בנושא הסנקציות אמר, כי אם ארצות הברית ומדינות אירופה סבורות שביכולתן להתעלם מן החוק הבין-לאומי כדי לקדם את האינטרסים שלהן, עליהן לדעת שטהרן תגיב בדרך דומה (כלומר מבלי להתחשב בחוק הבינלאומי) בכל מקום אפשרי. 'אני מציע' המשיך פאלהיאן 'למערב להתייחס ברצינות לאיומה שלנו לסגור את מיצרי הורמוז'.
זו הייתה האמירה האיראנית המפורשת עד כה לפגוע באספקת הנפט מהמפרץ הפרסי, קצת למעלה מ-17 אחוז מהתצרוכת העולמיות היומית, בגלל המאמץ האמריקני להטיל אמברגו על משק הנפט ועל הבנקאות האיראנית.
תוקן על ידי הלוואי10 ב- 18/03/2012 08:31:19
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-18/3/2012 16:09 |
|
| |
אם היה שווה לחכות אני לא יודע אבל אני כן יודע שזה קרוב
כמו שאמרתי בהודעות קודמות
שאנו עדיין נמצאים בשלב החלק הראשון של הפסוק "ורבים יעמדו על מלך הנגב" שזה אומר סנקציות וטבעת חנק כלכלי הולך ומתהדק על איראן, תהליך שנמשך חודשים רבים, וכמו שזה נראה עכשיו גזירת סילוקה של איראן ממסלקת הכספים הבינלאומית וההשלכות הקשות על המשק האיראני היא הגזירה האחרונה לפני שעוברים פאזה להתנגשות הצבאית ממש. כאשר החלק הבא בפסוק הוא "ובני פריצי עמך ינשאו להעמיד חזון ונכשלו" שזה אומר תקיפה ישראלית כושלת. מחכים לכך בכיליון עיניים כי זהו השלב הבא שיכניס אותנו סופסוף לחלק המרכזי של הגאולה בפועל ולאירועים שיבואו אחריו בעקבותיו.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/3/2012 23:30 |
|
| |
אני יודע שבד"כ אתה לא אוהב פירושים שונים משלך אבל מזמן כבר רציתי לשתף אותך בעיניני רוחי: "ובני פריצי עמך ינשאו להעמיד חזון ונכשלו" כמה פירושים: 1. מנהיגינו (כשאין נבואה שם לא אוכל לומר נביאינו) מנסים להציג חזון שלטון (כל תאורית המפלגות וראש הממשלה הלא ברורה הזו..) אך יכשלו... שלטון ישראל אמור להיות שלטון מלוכה... ונראה לי שמנהיגינו שכחו ממלך מלכי המלכים שהוא מלכינו! (עוד יבוא יום ואכתיר אותו בעצמי מול כולם למלך אם לא תהיה לי ברירה) 2. החזון שלהם מול איראן גם הוא יכשל... אבל לא כמו שאתה חושב... החזון שלהם מול איראן תמיד היה שארה"ב תתקוף! (אל תשכח שמלכינו מפקח על ההתקפה) 3.דניאל דיבר על משיח בן יוסף (בן דוד) שמת לפני שנים רבות... יש שקראו לו בן דוד אך למעשה בגלל שהיה בן "רוח הקודש" לא היה מזרע בן דוד ולכן אינו היה המשיח בן פרצי. מכיוון שיוסף כן היה אביו בפועל הוא נקרא "משיח בן יוסף" אמנם חזונו נכשל אבל לא תאמין איך הוא הכין את הקרקע לבן דוד... הגאולה בפתח :)
|
|
|
|
| נשלח ב-19/3/2012 08:21 |
|
| |
אל נא ידידי..
עברנו את השלב הזה כבר בעבר, את השלב בו הסברתי מדוע אני לא אוהב פירושים "שונים משלי" כהגדרתך. אתה קורא לזה פירושים שונים משלי ואני קורא לזה הזיות ודמיונות של הדור המסכן הזה. אני חוזר ואומר שאני לא מתיימר לתת בפורום הזה במה למגוון דעות ורעיונות בטח לא בנושא הגאולה בו אני אוחז שאנשים לא מבינים בו ולא יודעים לפענח את הכתובים. אז מה..רק אני כן יודע? כנראה שכן. ואני לא מתלהב להצהיר זאת אבל אני גם לא מתבייש לעשות זאת כשאין לי ברירה. איזהו חכם המכיר את מקומו. ונדמה לי שאני את מקומי אני מכיר היטב.
זה לא חכמה להיות פלורליסט ולקדש את חופש הבעת הדעה כאשר אין אמת אחת מוחלטת שכולם צריכים להתיישר על-פיה, אך כאשר מאמין אדם שהוא אוחז בדעה הישרה והנכונה (ולכל אחד הזכות להאמין כך) ואמונה בדרך אחרת עומדת בסתירה לדרך ההיא פה כבר חובה עליו לשלול את האפשרויות האחרות כי הן מייצגות את ההיפך מהאמת ומהנכון ולהטעות אחרים לצעוד בדרכים לא נכונות. כך שאני לא מצפה להסכמה עם הדרך שלי אבל להבנה מדוע אני נוהג כן דווקא כן.
תוקן על ידי המיייחל ב- 19/03/2012 08:23:44
|
|
|
|
|
| נשלח ב-19/3/2012 11:50 |
|
| |
ידידי המייחל  ה"פירושים" שרשמתי הם לא באמת מה שאני חושב אלא רק נועדו לבדוק הלך רוח מסויים - כיצד תגיב... האם תניח לדברים לדעוך כהבל? או שמא תחנוק אותם בטרם עת... אני עוקב אחריך הרבה זמן והתחבבת על לבבי. הסיבה שהתחבבת אלי בין השאר היא שאתה מוצא בכתובים את מה שאני וחבר ילדות הזינו כנראה עוד בילדותנו הרחוקה מבלי לקרוא בשום ספר... לאחר מכן היינו מחפשים ומוצאים בתנ"ך את אותם פסוקים שאתה מביא היום רק מעולם לא התיימרנו לפרש את כוונת ה"משורר" כמוך. לאחרונה הזיתי אותך נחנק... שוב מבלי לקרוא בשום ספר וזה מה שמצאתי כששאלתי את הספר לשלומך "אֲשֶׁר יְדַבֵּר, בִּשְׁמִי--אָנֹכִי, אֶדְרֹשׁ מֵעִמּוֹ" אני מקווה שזאת רק "הזיית הדור המסכן" או הבל כלשהו, בינתיים אייחל לשלומך איש יקר 
|
|
|
|
| נשלח ב-29/3/2012 08:12 |
|
| |
הסעיפים עולים הרהיטים זזים והמנועים מתחממים..

"עד סוף מאי" ישראל מוכנה לחכות נאמר בכתבה. רבותיי סוף מאי מביא אותנו בדיוק לימים שלפני חג שבועות. תוסיפו לזה את ההצהרות האיראניות בדבר מתקפה מקדימה כל אימת שהיא תחוש מאויימת וקיבלתם אחלה תבשיל חריף ונפיץ שבושל במטבחנו מזה זמן רב.
ושלא תעזו לשכוח בלהט הכותרות את הר הגעש הגדול שאמור להתפרץ בקרוב עוד לפני המלחמה באיראן וכמובן את הטלנובלה הצ' קוריאנית שאמורה לעלות הילוך בקרוב ולעבור משלב הדיבורים לשלב המעשים.
בקיצור הולך להיות מעניין ומרתק. הישארו עימנו.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/4/2012 10:21 |
|
| |
כל יום כותרת אחרת אתה כבר לא יודע למה להאמין.. אפשר להשתגע ככה

|
|
|
|
| נשלח ב-9/4/2012 23:29 |
|
| |
הבלבלה נמשכת
כאילו כדי לחזק את טרוף הדעת מההודעה הקודמת מגיעה החדשה הזאת שעות בלבד! לאחר החדשה הקודמת ושוב הופכת את הקערה על-פיה, בבוקר זרי פרחים ויונות של שלום ובלילה אדי מלחמה חריפים ממלאים את האויר. עד מתי יימשך השיגעון הזה??

תוקן על ידי המיייחל ב- 09/04/2012 23:33:25
|
|
|
|
| נשלח ב-15/4/2012 15:03 |
|
| |
אז מה מייחל? תהיה בסוף מלחמה? אם אתה יודע כל כך הרבה תענה תשובה
|
|
|
|
| נשלח ב-15/4/2012 15:10 |
|
| |
ואני חשבתי שאת המלחמה תיארתי בהודעת הפתיחה של האשכול..
נו, תמיד הואשמתי בתמימות יתר, מה לעשות, כל אחד והשריטה שלו.
ה"בלבול" המוזכר בהודעות הקודמות אינו מתייחס לתוצאה הסופית
אלא לתהליך שאנו עוברים עד שנגיע לתוצאה האמורה בנבואה שבראש האשכול.
|
|
|
|
| נשלח ב-31/7/2012 10:36 |
|
| |
לא מקנא בביבי-ברק על הדילמה בה הם נמצאים וההחלטה שצריכים להחליט

האם לתת אמון בדיבורים האמריקאים או לצאת למהלך נגד הבוס השחור חרף ההתנגדות והסיכונים הגדולים. אז מה באמת הולך להיות בסופו של דבר? אני את דעתי כבר גיליתי בראש האשכול כשעשיתי כמיטב יכולתי לפענח את הכתובים הרלוונטים מהם עולה תמונה של מהלך ישראלי נגד עמדת הבית הלבן עליה ישראל תשלם מחיר יקר בהמשך.
|
|
|
|
|