|
|
| נשלח ב-31/7/2012 11:37 |
|
| |
תוכל לפרט יותר? ומה אמרת בראש האשכול?
נ"ב איך מגדילים פה את הכתב ואיך עושים העתק הדבק? תודה
|
|
|
|
| נשלח ב-14/8/2012 16:04 |
|
| |
וואו.. זו התפתחות מרתקת. מעניין יהיה לראות את התגובה האמריקאית לאולטימטום הזה
|
|
|
|
|
| נשלח ב-14/8/2012 23:27 |
|
| |
מה הם זוממים הס"מ האלה?????????????????????
|
|
|
|
| נשלח ב-15/8/2012 09:16 |
|
| |
היו ידיעות שדיברו על יוני 2013 כדד ליין שארה"ב מבקשת מישראל לפני תקיפה
דיברתי בעבר לא פעם על התגובה האיראנית לתקיפה ישראלית עליה ושזה אחד הדברים הפחות ברורים בכתובים בסוגייא זו, משום שמלחמה כוללת ומתקפת טילים משולבת על ישראל מתוארת בערב שבועות אז איך מיישבים תקיפה ישראלית באוקטובר ותגובה איראנית במאי-יוני למעלה מחצי שנה אחרי? מי שעוקב וזוכר יודע שהתחבטתי לא פעם בשאלה הזאת. ולכן גם אפשר לראות שבשום סצנריו של לאחר תקיפה לא הופיעה אצלי מלחמה כוללת ומצב חרום בעורף הישראלי. את זה השארתי למלחמת ערב שבועות המפורסמת שלי. אבל אם הידיעות האלה נכונות וישראל אכן תסכים להמתין עד אביב-קיץ 2013 הרי שבכך נוכל לפתור את הדילמה הזאת ולכנס את כל חלקי הסרט למקום אחד למאי-יוני 2013 . מה יהיה עד אז? ה' ירחם, רק המחשבה להמתין עד אז עם בצורת אירועים כזאת עושה כאב ראש למרות שקשה לי להאמין שעד אז לא יקרה כלום.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/11/2012 21:15 |
|
| |
הרב מבטיח שאובמה יעלה הילוך נגד איראן
הרי שהדברים חופפים את הנאמר באשכול
כעת מתפרסמת כתבה שכותרתה

תוקן על ידי המיייחל ב- 08/11/2012 21:24:42
|
|
|
|
| נשלח ב-8/11/2012 22:27 |
|
| |
אז הוא יתקוף את איראן?
|
|
|
|
| נשלח ב-20/11/2012 09:18 |
|
| |
המייחל קראתי שאמריקה שלחה אוניות כדי לפנות את אזרחיה האמריקאים מחשש שהלחימה תתרחב יותר ולא תישאר רק ישראל חמס מה אתה חושב? יש ממה לפחד, כבר לא נשאר זמן עד למלחמת רומי פרס?
|
|
|
|
| נשלח ב-20/11/2012 09:54 |
|
| |
קבלי שני כללים ממני
1. הכניסה לדבקה אסורה לפחדנים. 2. כותרת שלא התייחסתי אליה אינה משמעותית מבחינתי.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/4/2013 20:49 |
|
| |
אני חוזר ואומר: לפי הבנתי את הכתובים מלחמה מול איראן עוד לפני המלחמה במזרח
וכשאני חושב על זה עוד טיפה אני מגיע למסקנה שישראל תנצל את המומנטום העולמי ותתקוף באיראן עוד לפני שיפרצו הקרבות מול קוריאה, לפני הניסוי הגרעיני שם או אחריו זה כבר שאלה אחרת אבל אם תבחנו את רגע את האווירה העולמית על רקע רוחות המלחמה ואיומי הגרעין של קוריאה אולי תרגישו את תחושת "הזדמנות פז שאסור להחמיץ" שנפלה כפרי בשל לידיה של ישראל המשוועת ללגיטימציה בינלאומית במהלך מול איראן. זאת תחושתי וזאת הבנתי את הכתובים והמצב בשטח.
כך או כך מה שבטוח הוא שהזמן קצר והמלחמה מרובה 
|
|
|
|
| נשלח ב-4/4/2013 21:36 |
|
| |
ואם תוסיף לזה את אווירת יום השואה, "לעולם לא עוד", זה רק ימריץ את הממשלה להקפיץ את צה"ל לעשות גיחות אצל הפרסיים
|
|
|
|
| נשלח ב-5/4/2013 04:10 |
|
| |
התיאבון להצגה הגדולה פשוט מרקיע שחקים
אז איך אפשר לעשות דיאטה בעולם רצוף פורומים הזויים נוטפי ניחוח גאולה וארומה מהבילה בנוסח גוג ומגוג
-תביאו כבר משהו לאכול !! רק דיבורים פה !
|
|
|
|
| נשלח ב-7/4/2013 16:23 |
|
| |
אין מילים: בסוף עוד יתברר שהמשיח עצמו מתעדכן בפורום..
 מומחים במערב:משבר צ.קוריאה עלול לדרבן את ישראל לצאת להתקפה על איראן מארק פיצפטריק מהמכון הלונדוני הבינלאומי ללימודים אסטרטגיים אמר "ישראל, האויב הקשה של איראן והכח הגרעיני היחיד,אם כי הלא המוצהר במזרח התיכון, עלולה ליזום בהקדם התקפה צבאית על הכורים באיראן, היא מאיימת זה זמן ממושך לצאת נגד מתקני גרעין איראניים אם לא ימצא פיתרון דיפלומטי "המצב בצ.קוריאה יחזק ויאשר את דברי ישראל שאין לתת לאיראן להגיע לנשק גרעיניו לכן רבו הסיכויים לתקיפה באיראן"
הפורום הזה מתדרדר קשות .. לאן הגענו ה' ירחם.. אהה מה יהיה תגידו לי
|
|
|
|
|