|
|
| נשלח ב-9/4/2013 15:52 |
|
| |
שנאמר "מהם יראו וכן יעשו" :)
|
|
|
|
| נשלח ב-17/4/2013 08:11 |
|
| |
ההתדרדרות נמשכת
מישהו כבר מוכן לשים סוף לגיחוך הזה???? 

מה נסגר אתכם תגידו?!
בזמן האחרון אני מתחיל לפחד לפתוח ת'חדשות, האצבע מתחילה לרעוד לפני לחיצה על "שלח תגובה"
פן יטעה מישהו שם למעלה ויחשוב בטעות שלחצתי על כפתור שיגור הטיל ותפרוץ לה מלחמת עולם..
לא עובר זמן קצר מאז שאני אומר משהו מאז שאני מפרסם את השלב הבא במפת הדרכים שלנו והופ!!
פותחים ת'חדשות וראה זה פלא! ברוך אומר ועושה. אני אומר ומישהו אחר אנונימי עושה!
ואתם יודעים טוב מאוד שתחזיותיי לא ניתנים בגלל האקטואליה אלא פעמים רבות בדיוק ההיפך ממנה!
וזה מה שמדהים פה. אוקיי תחסכו ממני את תקציב הפרסום שממילא אין לי, אתם מבינים מה אני אומר.
מי שעוקב פה ושם לב לא רק לתכנים אלא גם לניאונסים רואה כיצד הטנגו הזה בין הנבואות לאקטואליה
היה לוקח בקלות מקום ראשון בתחרות ריקודים. אז יפה, בסוף יצא ממני גם תסריטאי וגם מלחין..פששש.. אבל תמיד חלמתי דווקא על די ג'יי..
תוקן על ידי המיייחל ב- 17/04/2013 08:14:11
|
|
|
|
| נשלח ב-19/4/2013 08:28 |
|
| |
הרב ב"א: בשמיים נותנים הזדמנות אחרונה לאחמדיניג'אד לעשות תשובה
 יש לו סיכוי אחד בלבד להינצל מגורל דומה לזה של אסד והוא: לוותר על פרוייקט הגרעין לפרק את כל מפעלי האטום ולבקש סליחה ממדינת ישראל אחרת אוי לו ואוי לנפשו כי אז לא רק שהקב"ה יעשה זאת באמצעות רעידות אדמה קשות אלא אף יביא את איראן למלחמת אזרחים בדיוק כמו בסוריה. כך כבוד הרב בשיעורו הבוקר.
שיטתו של הרב היא חד-משמעית בנושא הזה, לא תהיה תקיפה ישראלית באיראן! הקב"ה כבר יטפל בהם. נקודה. דעתי לעומת זאת ידועה, בכתובים אני רואה ההיפך, כן תהיה תקיפה. כושלת כמובן. אין צורך לומר הלואי ואני טועה, וגם אם יתברר שהרב צדק ולא תהיה בסוף זה רק יוכיח את שיטת הרב שמתבצע מהלך של גאולה ברחמים. כך שבמילים אחרות אפשר אולי לומר שיש כאן מין תחרות מי ישיג את מי האם ישראל תתקוף קודם או האדמה תתקוף קודם ותייתר את הצורך בפתיחת חזית איראנית. נחיה ונראה בע"ה מה יהיה.
תוקן על ידי המיייחל ב- 19/04/2013 08:31:38
|
|
|
|
| נשלח ב-29/4/2013 21:58 |
|
| |
מתרבים הקולות על מהלך קרוב מול איראן
ההתנגדות של הצמרת הבטחונית לתקיפה באיראן נחלשת. הבנה שרגע ההכרעה מתקרב
אולי זה מה שמסביר את דבריו של הרב ב"א הערב בכנס באופקים בו אמר וחזר ואמר והדגיש בכל ההדגשים האפשריים שבקרוב מאוד, תוך ימים אולי, הקב"ה הולך להכות חזק מאוד באיראן עם רעידות אדמה שיהרסו את המפעלים שמאיימים על ישראל. ניכר היה בבירור מדבריו שישנו לחץ כלשהו לעשות זאת בהקדם האפשרי. כשמחברים את זה לקולות ההולכים וגוברים בזמן האחרון על מהלך צבאי באיראן נקל להבין שבורא עולם רוצה להקדים את ישראל לבל ייצאו להרפתקה מיותרת.
הוא שאמרתי לכם בשבועות האחרונים, ישנה כמין תחרות מי ישיג את מי. צה"ל או בורא עולם.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/11/2013 19:06 |
|
| |
הסכם הגרעין עם איראן - על חשבונה של ישראל

תזכורת מהפרקים הקודמים בסדרה: עפ"י תסריט הכתובים ישראל אמורה להוציא מתקפה צבאית על איראן שתסתיים בכישלון ולא תצליח למנוע ממנה השגת יכולת גרעינית. מהלך שיאחד את אומה"ע נגד ישראל ויביא איתו מצבים קשים ולא פשוטים לא רק בזירה הבינלאומית כי אם גם כאן בארץ. מצבת הכוחות הנוכחית לפיה כל העולם מת לחתום על ההסכם עם איראן תומכת בגירסתנו המתארת קואליציה בינלאומית נגד ישראל בעקבות התקיפה. הנושא נטחן היטב באשכול ואין בדבריי חידוש מהבחינה הזאת.
מאידך יש לנו את הקו של הרב ב"א שמבטיח שלא יהיה צורך בתקיפה ישראלית משום שהקב"ה יתערב ויעשה לנו את העבודה באמצעות רעידות אדמה הרסניות שיהרסו את מתקני הגרעין.
איך שלא יהיה נראה שאנו לקראת נקודת מפנה בתהליך ארוך השנים הזה וביבי לא יוכל להמתין עוד אם הוא נחוש למנוע מאיראן גרעין. מי יקדים את מי הקב"ה או ביבי זאת נחכה ונראה. בכל אופן ניכר שהכל קרוב.
תוקן על ידי המיייחל ב- 09/11/2013 19:09:25
|
|
|
|
|
| נשלח ב-9/11/2013 21:27 |
|
| |
עוצמת השקר מבהילה כולם יודעים שאירן משקרת לעולם בריש גלי על מנת להפוך להרבה יותר מסוכנת ומאיימת על קיום העולם וכולם רצים וששים לחיבוק האירני . . ..הקטלני עוצמת השקר פשוט מבהילה ומבחילה כאחד
|
|
|
|
| נשלח ב-9/11/2013 21:46 |
|
| |
האי עלמא דשקרא
אני לא חושב שזה בהכרח נכון. על איזה שקר מדובר כאן? מי משקר למי? המערב יודע טוב מאוד על מה הוא חותם ומה יש לצפות מהנחשים האיראנים. אם המערב היה חושב שהאיראנים מהווים סכנה עבורו הוא היה נוהג אחרת אך כל עוד הוא לא חש מאויים על ידם אין לו שום אינטרס לא להגיע איתם להסכם כזה. אז את מי הם זורקים מתחת לגלגלי האוטבוס? את ישראל?? נו נו.. משאת נפשם עתיקת היומין. אז היכן השקר פה בדיוק? זה שהם מבטיחים לישראל שזה הסכם מצויים? נו בחייך.. מה זה לעומת מחנות השמדה ומקלחת בתאי גזים.. והישראלים ברוב חוצפתם עוד מתלוננים.. אם יש למישהו זכות להתלונן זה לנו היהודים האמיתיים על נאיביותם וטיפשותם של הישראלים שהפנו עורף לתורת ישראל ונתנו את אמונם באומות העולם.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/11/2013 09:21 |
|
| |
עפ"י הכתובים לקראת הגאולה אומות העולם יתאחדו נגד ישראל ויצורו על ירושלים, אולי אפשר לפרש זאת לא מצור פיזי ממש על העיר, אלא המצב הנוכחי של אומות העולם מתלכדות נגד ישראל בעניין האירני, וזה יכול להתיישב עם הקו של הרב בן ארצי של גאולה ברחמים.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/11/2013 09:58 |
|
| |
מדובר בשני שלבים שונים לגמרי ואין לערבב ביניהם
המלחמה על ירושלים המתוארת בזכריה ויחזקאל "ואספתי את כל הגוים אל ירושלים למלחמה" היא השלב האחרון של הסרט לפני הגאולה הסופית בעוד שתחילת האירועים במתקפה על איראן היא השלב הראשון. כך שמדובר בשני קצוות הקשת ממש ולכן אין ממש קשר ישיר בינהם. עדיין לא ברור לגמרי באיזה מסלול אנחנו לכן אמרתי שצריך להמתין עוד קצת כדי לראות מה קורה.
|
|
|
|
| נשלח ב-12/11/2013 00:12 |
|
| |
מהפסוק משמע שהסנקציות לא יוסרו - לא חד-משמעי אבל בכל זאת
מהפסוק על איראן "ורבים יעמדו על מלך הנגב" אותו הסברנו בסנקציות על איראן ניתן גם לדייק שלא תהיה הסרה שלהן. מדוע? משום שהשלב שמגיע אחריהן הוא תקיפה ישראלית ותגובה אמריקאית וכל השאר. כך לפחות עפ"י תסריט הכתובים. זאת אומרת שלא נראה הסרה של טבעת החנק הכלכלי מעל איראן. נשאלת השאלה אם כך, מה יביא את ביבי לתקוף? הרי כל זמן שהסנקציות בתוקף אין לו סיבה לתקוף! מישהו מעוניין לנסות להשיב..?
תוקן על ידי המיייחל ב- 12/11/2013 00:14:24
|
|
|
|
| נשלח ב-12/11/2013 05:31 |
|
| |
הכרזה אירנית על יכולת גרעינית תכליתית מלאה
הווה אומר הראיס האירני שר"י עומד על הבמה בפרלמנט האירני וזועק כמנהג אבותיו לבית עמלק:"הרינו היום להודיע שאנו עומדים היום להרוג להשמיד ולאבד את שונאי ישראל בכפתור אחד ובפצצה אחת שיש לנו"
|
|
|
|
| נשלח ב-12/11/2013 07:47 |
|
| |
אופססס.. זה לא קצת מאוחר לתקוף אחרי השגת יכולת גרעינית..??
הרי זו בדיוק מטרת התקיפה למנוע מהם יכולת כזאת!  אז מה הועילו חכמים בתקנתם וביבים בהפצצתם?!  זאת ועוד, באמת נראה ששפניהו יעיז לתקוף איראן גרעינית? שנים הוא מפחד לעשות זאת ביום שאחרי הוא פתאום יקבל אומץ??
תוקן על ידי המיייחל ב- 12/11/2013 07:48:38
|
|
|
|
| נשלח ב-18/11/2013 10:22 |
|
| |
דו''ח מודיעני אמריקני חדש קובע כי התקפה ישראלית יכולה לעכב את תוכנית הגרעין האיראנית בין 7 ל-10 שנים
ואילו מנגד דו"ח חדש של המשיח קובע כי לקב"ה יש יכולת להעלים את האומה האיראנית כולה ולהותיר את כל מתקני הגרעין בשלמותם ללא כל פגע. 
|
|
|
|
|