קראתי 2 הודעות של "נתן22"
אחת נכתבה לפני תקופה קצרה, והשניה לפני ימים אחדים.
ברצוני להבהיר, אני לא מכיר את נתן22, אני מניח שהוא אדם מקסים מדהים מוכשר ועם לב ענק, אולם משתי ההודעות הללו ניתן ללמוד הרבה מוסר השכל...
כל אחד מוזמן לכתוב באשכול זה מהו המוסר השכל שהוא לומד מכל הנכתב להלן:
ההודעה הראשונה והשניה אחריה...
פרידה... כואבת... קשה... אאהה עליי... אויה לי...
למעלה מ400שעות שיחה... למעלה מ80 שעות נסיעה... קרוב ל20 פגישות... יותר מ100 שעות של פנים מול פנים... קרוב ל6000 הודעות אסמס... מאות מיילים.... מאות מילות חיבה והבטחות... עשרות מכתבי אהבה קטנים וגדולים... שבועה וכריעת ברך... הצעת נישואין הכי רומנטית שיש... נלחמתי עם המשפחה שלי בשבילך... מאות מאות פרקי תהילים ותפילות... עשרות פעמים הייתי בקברי צדיקים ובכותל... הייתי ובקשתי ברכות מגדולי הדור... ליטרים של דמעות... קרוב ל6500שח עלות הסוללרי... למעלה מ1500 שח רק נסיעות... למעלה מ16000שח הוצאות רק עלייך... עשרות תמונות מלאות בחיוכים מאושרים... קרוב ל30 דפי גמרא שלמדתי רק בגלל שביקשת שאתחזק יותר... רציתי להפתיע אותך ולגמור בשבילך מסכת... בשביל מי אני אגמור עכשיו? התחלתי לכתוב חידושי תורה בשביל שאני אוכל לכתוב קונטרס ולחלק אותו בחתונה שלנו... מאות תפילות פרקי שירה שיר השירים רק בשבילנו... מאות שקלים תרמתי לצדקה... והתחייבתי לעוד אלפים... מאות רגעים של אושר של שמחה של התרגשות של דמעות... קיבלתי על עצמי עשרות קבלות טובות להתחזק בהם... התחלתי להוציא שבת בר״ת... ואת לא מתארת מה עוד אני מוכן לעשות בשבילך...! אני מוכן (רוצה) להפסיק עם הלא כשר( האייפון) מוכן בלי מחשב בבית... מתחייב לך להקים בית של תורה...! בית יהודי אמיתי... מבטיח לך להיות מאושרת... לא לאכזב אותך לעולם...! ללמוד תורה ככל יכולתי.... להתחזק בצניעות מבטיח... ובחניני נא בזאת... אם לא אקיים את כל היוצא מפי...! אשה בונה אישה בונה.... את יכולה לבנות אותי.... מי עוד יעשה בשבילך מה שאני עשיתי? מי עוד ייתן לך מה שאני נתתי? מי עוד ילחם בשבילך בכל זמן וקושי? מי עוד ייאהב אותל כמוני? מי עוד יכתוב לך שירי אהבה? מי ייתן יד ויבנה את ביתך? מי תמיד דאג שיהיה לך חיוך על הפנים? אייך? לא שיקרתי עלייך לעולם... הייתי הכי אמיתי איתך... גם כשפגעת בי נורא ידעתי לסלוח... לא הסתרתי ממך דבר... הכרת את כולי.... ועכשיו איך תדעי לאן את נכנסת? תוכלי לספר לעוד מישו מה שאני יודע עלייך? תוכלי לנהל עם עוד מישו שיחה חופשית כמו שניהלת איתי? תוכלי לספר לו הכל?! והוא עדיין ימשיך להיות איתך? מי עוד אוהב אותך בעולם כמוני? אני לא ביקשתי ממך דבר... רק אותך! תני לי להוכיח את עצמי.... מבטיח להיות יותר טוב! ואין לך מה לדאוג.... אני לא אפגע בך ולא אזיק לך...! למרות התמנות והסרטונים שיש לי.... ולמרות ההתנהגות שלך... לאן נעלמו אותם 3 חודשים...? כשאני חשבתי רק לקום וללכת בגלל שאבא שלך לא רצה אותי... אמרת לי תשאר אל תשאיר אותי לבד... אני נשבעת לא לעזוב אותך... ואתה עדיף מאבא שלי.... ואני האמנתי ונשארתי... ועכשיו את קמה והולכת לך בלי שום סיבה.... למרות ההבטחה... למרות השבועה.... איך את יכולה לפגוע בי ככה...? להשאיר אותי עצוב ובוכה...? את כשרק הזלת דמעה גנבתי את הרכב של אבי ובאתי אלייך שעתיים נסיעה באמצע הלילה בלי רשיון...! פעם ראשונה שנהגתי נהגתי עד אלייך...! ואת? זו הכרת הטוב שלך...? אני פצוע... ושבור לב... חשבת לרגע מה את עושה לי...? איך אני אוכל להאמין לבחורה אחרת...? אייך אוכל לשקם את חיי? אני מקווה שאני אצליח לסלוח לך... לא בגלל שמגיע לך... אלא בגלל שאני עדיין אוהב אותך ואני לא רוצה שיהיה לך רע בגללי.... את יודעת מה הכי כואב לי? שאת תדעי שטעית רק אחרי שהדרך חזרה תהיה נורא מסובכת...
השניה:
התארסתי!!!!!!
אז זהו... מסע החיפושים הגיע אל סיומו ב״ה מצאתי את האחת והיחידה שלי אשר נפשי קשורה בנפשה והיום התארסנו ב״ה אז מגיע לי מזל טוב ענק (-; היה לי נחמד וכייף לקרוא את כל הגיגכם לקבל מכם עצה ותושיה ובקרוב אצלכם בע״ה!! תודה...