הספינה שלי טובעת עכשיו- תדעו. וגלגל ההצלה שלי נעלם ואיננו.. אני לא יודעת איפה הוא ואולי פשוט לא רוצה לדעת..
נמאס לי להיות עם חיוך על הפנים כל הזמן. נמאס לי לצחוק בנחמדות כשדודה מאחלת לי "בקרוב אצלך" נמאס לי להיות בכלל חלק מה"בקרוב אצלך" הזה.. אני לא זקנה! ואני לא רוצה שתסתכלו עלי ככה!! תפסיקו להיות בטוחים שאני שחקנית טובה כל כך שמצליחה להסתיר מכם מידע כלכך מסקרן.. תפסיקו לקרוץ אלי בכל פעם שמישהי נהיית כלה ואתם בטוחים שאוטוטו אני..!! תפסיקו לנסות למצוא לי בחורים מכל הבא ליד! תפסיקו!! אולי פשוט... תפסיקו.
תפסיקו כי הזמן שלי יבוא גם בלעדיכם.. ואולי כשתלכו קצת הצידה ותפנו לי את המקום שלי זה יקרה יותר מהר....
נשבר לי
נשלח ב-15/1/2012 23:36
edenach כתב:
הספינה שלי טובעת עכשיו- תדעו.וגלגל ההצלה שלי נעלם ואיננו.. אני לא יודעת איפה הוא ואולי פשוט לא רוצה לדעת..נמאס לי להיות עם חיוך על הפנים כל הזמן. נמאס לי לצחוק בנחמדות כשדודה מאחלת לי "בקרוב אצלך" נמאס לי להיות בכלל חלק מה"בקרוב אצלך" הזה.. אני לא זקנה! ואני לא רוצה שתסתכלו עלי ככה!! תפסיקו להיות בטוחים שאני שחקנית טובה כל כך שמצליחה להסתיר מכם מידע כלכך מסקרן..תפסיקו לקרוץ אלי בכל פעם שמישהי נהיית כלה ואתם בטוחים שאוטוטו אני..!!תפסיקו לנסות למצוא לי בחורים מכל הבא ליד!תפסיקו!! אולי פשוט... תפסיקו. תפסיקו כי הזמן שלי יבוא גם בלעדיכם..ואולי כשתלכו קצת הצידה ותפנו לי את המקום שלי זה יקרה יותר מהר....נשבר לי
אמן.
נשלח ב-15/1/2012 23:38
Fake_smile כתב:
הספינה שלי טובעת עכשיו- תדעו.וגלגל ההצלה שלי נעלם ואיננו.. אני לא יודעת איפה הוא ואולי פשוט לא רוצה לדעת..נמאס לי להיות עם חיוך על הפנים כל הזמן. נמאס לי לצחוק בנחמדות כשדודה מאחלת לי "בקרוב אצלך" נמאס לי להיות בכלל חלק מה"בקרוב אצלך" הזה.. אני לא זקנה! ואני לא רוצה שתסתכלו עלי ככה!! תפסיקו להיות בטוחים שאני שחקנית טובה כל כך שמצליחה להסתיר מכם מידע כלכך מסקרן..תפסיקו לקרוץ אלי בכל פעם שמישהי נהיית כלה ואתם בטוחים שאוטוטו אני..!!תפסיקו לנסות למצוא לי בחורים מכל הבא ליד!תפסיקו!! אולי פשוט... תפסיקו. תפסיקו כי הזמן שלי יבוא גם בלעדיכם..ואולי כשתלכו קצת הצידה ותפנו לי את המקום שלי זה יקרה יותר מהר....נשבר לי
אמן.
לא הבנתי מה הקשר של האמן פה..
נשלח ב-15/1/2012 23:40
כן, גם לי אין כבר סבלנות לאף אחד. אכלנו אותה........ כי גם אף אחד כבר לא יכול לסבול אותנו......;)))
נשלח ב-15/1/2012 23:47
עדן, דומני שצעקתך לא במקום הנכון. כאן אנחנו בשאנטי () לא מלחיצים אף אחד..
נשלח ב-15/1/2012 23:49
Fake_smile כתב:
אמן.
נשלח ב-15/1/2012 23:50
לייק אחי...אם כי לפעמים זה נכתב לאלו בחוץ...;-)
נשלח ב-16/1/2012 00:05
available1 כתב:
לייק אחי...אם כי לפעמים זה נכתב לאלו בחוץ...;-)
נשלח ב-16/1/2012 00:11
edenach כתב:
הספינה שלי טובעת עכשיו- תדעו.וגלגל ההצלה שלי נעלם ואיננו.. אני לא יודעת איפה הוא ואולי פשוט לא רוצה לדעת..נמאס לי להיות עם חיוך על הפנים כל הזמן. נמאס לי לצחוק בנחמדות כשדודה מאחלת לי "בקרוב אצלך" נמאס לי להיות בכלל חלק מה"בקרוב אצלך" הזה.. אני לא זקנה! ואני לא רוצה שתסתכלו עלי ככה!! תפסיקו להיות בטוחים שאני שחקנית טובה כל כך שמצליחה להסתיר מכם מידע כלכך מסקרן..תפסיקו לקרוץ אלי בכל פעם שמישהי נהיית כלה ואתם בטוחים שאוטוטו אני..!!תפסיקו לנסות למצוא לי בחורים מכל הבא ליד!תפסיקו!! אולי פשוט... תפסיקו. תפסיקו כי הזמן שלי יבוא גם בלעדיכם..ואולי כשתלכו קצת הצידה ותפנו לי את המקום שלי זה יקרה יותר מהר....נשבר לי אמן.לא הבנתי מה הקשר של האמן פה..
על זה- עניתי אמן.
נשלח ב-16/1/2012 00:14
Fake_smile כתב:
הספינה שלי טובעת עכשיו- תדעו.וגלגל ההצלה שלי נעלם ואיננו.. אני לא יודעת איפה הוא ואולי פשוט לא רוצה לדעת..נמאס לי להיות עם חיוך על הפנים כל הזמן. נמאס לי לצחוק בנחמדות כשדודה מאחלת לי "בקרוב אצלך" נמאס לי להיות בכלל חלק מה"בקרוב אצלך" הזה.. אני לא זקנה! ואני לא רוצה שתסתכלו עלי ככה!! תפסיקו להיות בטוחים שאני שחקנית טובה כל כך שמצליחה להסתיר מכם מידע כלכך מסקרן..תפסיקו לקרוץ אלי בכל פעם שמישהי נהיית כלה ואתם בטוחים שאוטוטו אני..!!תפסיקו לנסות למצוא לי בחורים מכל הבא ליד!תפסיקו!! אולי פשוט... תפסיקו. תפסיקו כי הזמן שלי יבוא גם בלעדיכם..ואולי כשתלכו קצת הצידה ותפנו לי את המקום שלי זה יקרה יותר מהר....נשבר לי אמן.לא הבנתי מה הקשר של האמן פה..
על זה- עניתי אמן.
אה, אוקי.. אז באמת אמן :)
נשלח ב-16/1/2012 00:26
מאחלת לך שספינתך תגיע אל חוף מבטחים בקרוב וצעקתך תחדל מלהדהד ע"ג הגלים......
נשלח ב-16/1/2012 00:26
ילדונת, פרח אהבה..
נשלח ב-16/1/2012 00:29
תדעי שקורצים דווקא אליך כי את הכי........ אוףף אני רוצה שתהיי שמחה...ו.. וואלה מה אומרים בשביל שזה יקרה?? בכולופן אוהבים אותך נורא ועוד שניה תבוא שעה אחרת יותר יפה :)
נשלח ב-16/1/2012 00:30
סורי זו אני.... בטעות שלחתי בניק של אחי... הוא הזעיק אותי למחשב בעקבות האשכול ...
נשלח ב-16/1/2012 03:01
אני19 כתב:
סורי זו אני.... בטעות שלחתי בניק של אחי... הוא הזעיק אותי למחשב בעקבות האשכול ...
הבנתי שזאת את אני19.. ואני עוד אדבר איתך נראה לי.. מה את חושבת?... מחכה כבר לראות אותך כלה יפה :)
נשלח ב-16/1/2012 22:28
כתבת את הרגשותייך בצורה שגורמת מאוד להזדהות איתך. כתיבה מעולה! מה לעשות, אנשים חושבים שאנחנו הבעיה שלהם בזה שעוד לא התחתנו אז מנסים לפתור את הבעיה במהירות ע"י איחולים בסיגנון של "בקרוב אצלך", הצעות שונות ומשונות וכדומה.. לנו נשאר לדפדף אותם..