| נשלח ב-17/1/2012 18:02 |
|
| |
תרדמת חורף...
גם אתם שמתם לב שתרדמת חורף נפלה על הפורום? פעם ביום, יומיים (במקרה הטוב...) יש תגובה או 2 . הרבה פעמים גם זה לא.... אשכול חדש - נפתח בממוצע אחת לשבוע או לשבועיים. ובד"כ ההיענות דלה... מספר הצפיות שבכל אשכול גדול ומכופל בהרבה ממספר התגובות . אבל מאידך אם תציצו בפרופיל האישי של חברי הפורום - תגלו שהניק מגיב המון ופעיל מאוד - אך בפורומים אחרים... למה? מדוע יותר קל לנו לדבר, לשוחח, להתדיין, לשאול ולהגיב בדברים שבחומר? למה אנחנו נמנעים מלפתח את הרוח? למה אנו מרווים רק את המחשבה, השכל, ועסוקים בכל כך הרבה ענינים למעט הנפש, שצמאה לקצת יחס מצידנו... והרגש שגם הוא תובע את שלו... הרי בסופו של דבר נפש בריאה ומסופקת היא התניע את רוב מהלכינו עלי אדמות, ואל לנו להזניח אותה ולזלזל בצרכיה... בתקוה שדברי יפעלו את פעולתם המקווה...
|
|
|
|
| נשלח ב-17/1/2012 19:16 |
|
| |
להזכירך, את שמת לב לכך עוד לפני שנכנסת לכאן, ראי בהודעתך הראשונה... יש נושאים רבים שעולים כאן שאין לכל אחד מאיתנו את הידע והשייכות אליו, ולכן קשה יותר להגיב. ההשוואה בין כתיבה כאן בפורום לבין פורומים אחרים יכולה להסביר את תדירות התגובות. מה שחשוב עוד יותר, לדעתי, היא איכות ההודעות המתקבלות. נראה שכאן בהחלט מושקעת מחשבה ואכפתיות בכל תגובה מצד החברים. (בהזדמנות זו - תודה לכולכם...) כך שכל נושא והודעה כאן מספק חומר רב למחשבה...
|
|
|
|
| נשלח ב-17/1/2012 19:28 |
|
| |
כשמחשבים מספר צפיות - מספר הצפיות צריך להתחלק בכמות ההודעות - לפחות . ואז אפשר להתקרב יותר למספר צופים . וגם כך זה לא כמובן לא מדויק .
|
|
|
|
|
| נשלח ב-17/1/2012 19:32 |
|
| |
ולמה את לא כותבת גם בעוד פורומים?
יש פתגם:אם אינך יכול להילחם בו, הצטרף אליו....
|
|
|
|
| נשלח ב-17/1/2012 19:33 |
|
| |
תזמין אותה, היא בן אדם מכובד... ויכולה לתרום הרבה מלשונה ומילותיה...
|
|
|
|
| נשלח ב-17/1/2012 20:14 |
|
| |
חכי חכי לא נעים לי רגע אני נושם אוויר
|
|
|
|
| נשלח ב-17/1/2012 23:13 |
|
| |
ציפור בודד כתב: [quote] תזמין אותה, היא בן אדם מכובד... ויכולה לתרום הרבה מלשונה ומילותיה... [/quote] תודה, ציפור... ומנין לך שאכן כך?...  שוניקו - אני מחכה להזמנה עם הקדשה אישית... + אשורי כניסה לפורומים הסגורים...
תוקן על ידי נגוהות ב- 17/01/2012 23:13:39
|
|
|
|
| נשלח ב-17/1/2012 23:16 |
|
| |
| צפורבודד כתב: |  |
מה שחשוב עוד יותר, לדעתי, היא איכות ההודעות המתקבלות. נראה שכאן בהחלט מושקעת מחשבה ואכפתיות בכל תגובה מצד החברים. כך שכל נושא והודעה כאן מספק חומר רב למחשבה... |
|
אכן, נקודה זו לא הבאתי בחשבון. בתגובות כאן מושקעות הרבה יותר מחשבה מבפורומים אחרים , תודה לכם\ן!
|
|
|
|
| נשלח ב-17/1/2012 23:20 |
|
| |
לצערי, אולי נבואה ניתנה בי, ומכאן מקור המידע... שוניקו סיפר שהוא מקבל במסלול המקובל: תוכיחי עצמך בפתוח ואז תוכלי להתקבל אם תמצאי חן... תנסי לפנות אליו אם בא לך... ויש עוד פורומים מעניינים...
|
|
|
|
| נשלח ב-18/1/2012 00:22 |
|
| |
במחשבה מעמיקה, כולנו שייכים למגזרים, שגדלנו על הפחד של הצל שלנו. זאת אומרת שתמיד במחשבה שניה, אולי יזהו את סגנון הכתיבה או כל דמיון אחר.
וכאן הפורום אכן לא תמיד קל להגיב וזה. קשור לסיבה שמויין, ושוב יש בכל זאת צורת חשיפה מסויימת של בעיה מסויימת. אבל זה המצב לעכשיו בתקוה להבנה והצלחה
קחו נשימת חמצן
|
|
|
|
| נשלח ב-18/1/2012 07:57 |
|
| |
הנה, חמצן לדוג', כתבת פה עכשיו אחרי שבוע שלא היית פה, ולעומת זאת בשבוע זה כתבת בערך כחמישים הודעות... סןרי על המעקב.. חברים, רוצים אתכם יותר!
|
|
|
|
| נשלח ב-18/1/2012 08:00 |
|
| |
| צפורבודד כתב: |  |
שוניקו סיפר שהוא מקבל במסלול המקובל: תוכיחי עצמך בפתוח ואז תוכלי להתקבל אם תמצאי חן... תנסי לפנות אליו אם בא לך...
|
|
הוא מקבל? כלומר, מקבל בעצמו או שהוא מנהל ומקבל אחרים? נ.ב. אני לא פונה לבנים...
|
|
|
|
| נשלח ב-18/1/2012 08:05 |
|
| |
| צפורבודד כתב: |  | לצערי, אולי נבואה ניתנה בי, ומכאן מקור המידע...
|
|
חס וחלילה! וגם אם נתנה נבואה, זה משום עוצם מדרגתך הרוחנית, ולא חלילה כי את שוטה..
|
|
|
|
| נשלח ב-18/1/2012 23:51 |
|
| |
יש דבר אחד מאד משמעותי שקיים אצלנו ולא בפורומים אחרים- עניין המצב רוח.. אני לדוגמה, די בהלם מעצמי שאני מגיבה כרגע מאחר שבזמן האחרון אוי לי מעצמי ואוי לי מסביבתי... לנסח את מחשבתך, לכתוב אותה ולשלוח זה מאמץ שהוא בגדר פריבילגיה לפעמים... ואני בטוחה שאחוות הלוחמים תבין את העניין...
|
|
|
|
| נשלח ב-19/1/2012 14:56 |
|
| |
ציפור מסכים לכל מילה,כמה כוח צריך בשביל לחשוב בכלל,מה לכתוב איך להגיב,ולצערי הרבה פעמים כוחות אין,ובפרט שכאן התגובות ברובן הן עמוקות ומלאות מחשבה כך שלפעמים קשה אפילו לקרוא אותן
|
|
|
|
| נשלח ב-19/1/2012 15:54 |
|
| |
תצמה, בשביל זה יש אשכול שיחות נפש , שיכול לכלול שיחות סתמיות ולאו דווקא עמוקות.
|
|
|
|
|