| נשלח ב-17/1/2012 22:01 |
|
| |
תפילה אחת מיוחדת
הגיעה לכאן ציקית. (כנסו להגיד שלום באשכול "ברוכים הבאים"...)
היא סיפרה על נסיעה להתפלל במירון...
ואני נזכרתי ביום אחד בו נסעתי לתל אביב, ובהמתנה לאוטובוס חזור, פתאם החלטתי לחצות כביש וליסוע לכיוון ירושלים. לכותל שלא ראיתי שנים...
זו היתה החלטה של רגע שבאה מרצון פנימי כזה, אולי אפשרלומר שאלוקים קרא לי אליו... לדבר איתו...
והתפילה שלי באותו ערב היתה כל כך אמיתית, ומשחררת. הרגשתי ממש שאבא שלנו שומע אותי, ואני לא צריכה לסחוב יותר הכל עליי...
כשעמדתי מול האבנים הקרות, עלתה לי המחשבה, וזה מה שאמרתי:
אבא שלי,כמו חוני המעגל גם אני עומדת מולך.
הוא עמד בתוך המעגל, באדמה.
ואני עומדת בתוך הבור, שלא אני חפרתי...
הוא אמר, לא אזוז, עד שתושיע את עמך,
ואני אומרת: לא אוכל לצאת, רק אתה יכול...
ועד אז, אני כאן, בתוך הבור.
רק אבקש ממך -
תן לי לזכור שאתה איתי,
ושהכל רק בידיים שלך...
וזה כל המעגל של החיים.
יש לך תפילה שחיזקה אותך לשתף את כולם?
|
|
|
|
| נשלח ב-17/1/2012 22:11 |
|
| |
כשאני מגיעה לכותל/ לציונים של צדיקים (כמו רשב"י אתמול) אני פשוט נוהגת להעביר הכל ממני- אליו. אני נשענת על האבן, שמה את ראשי, ופשוט לוחשת עשרות פעמים את המילה "בבקשה"!!! בבקשה, שיהיה לי טוב. בבקשה, שאני אדע מה טוב לי. בבקשה, ש... בבקשה ש...
אין לכם מושג כמה שזה טוב, משחרר, פשוט לפרוק הכל. לדעת שבלעדיו- כלום לא יזוז בעולם. נפתח צוהר מחשבה ישן- חדש. להיזכר פתאום ש--- הוא מנהל את העולם ואין בלתו.
ואח"כ את עוזבת, ומרגישה קלה כמו שלא היית כבר הרבה זמן...
ובמיוחד ש.... כדאי רבי שמעון לסמוך עליו בשעת הדחק!!
|
|
|
|
| נשלח ב-17/1/2012 22:16 |
|
| |
וכמובן, תודה שפתחת!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-17/1/2012 22:19 |
|
| |
תודה לך... גם אני משתמשת בעיקר במילים שלי... ואומרת הכל, כל מה שעולה לי.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/1/2012 22:28 |
|
| |
כמובן הוא אבא!!!!
|
|
|
|
|
| נשלח ב-17/1/2012 23:50 |
|
| |
תפילה גדולה, ומרגשת...
ד.א. לאשכול אין מנהל, אלא פותח האשכול, כולם שותפים שווים בו... לרגע לא הבנתי מי המנהלת שבקשה ממך...
|
|
|
|
| נשלח ב-18/1/2012 00:16 |
|
| |
נכון שתהילים ותפילות בקשות הכתובות הם חשובים שמעתי (לא זכור לי בשם מי) אין כמו תפילה היוצא מהלב במילים שנכנס לפה בשעת מעשה ועוד שמעתי לדבר להקב"ה כמו בן לאבא ולאמא
תצליחו בדרכיכם אמן בישועה מהירה
|
|
|
|
| נשלח ב-18/1/2012 07:51 |
|
| |
| צפורבודד כתב: |  |
ד.א. לאשכול אין מנהל, אלא פותח האשכול, כולם שותפים שווים בו... לרגע לא הבנתי מי המנהלת שבקשה ממך... |
|
סליחה, מפותחת האשכול... אבל אם היא ממאנת להודות בכך, שוין... העיקר שהדברים נכתבו.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/1/2012 07:52 |
|
| |
חמצן, אמן ותודה!
|
|
|
|
| נשלח ב-18/1/2012 12:44 |
|
| |
אתן מעלות לי דמעות לעיניים... כשאתן מספרות, זה פותח גם את הלב שלי לתפילה, לקרבה, לאהבה האין סופית הזו. דיברתי עם חבירה אחת, שסובלת המון, והיא אמרה לי : "את יודעת? השם רוצה שיהיה לנו טוב, שנשמח, שנכייף, שננהיה קלילים ומאושרים, ממש כמו אבא - אמיתי, כלומר, אבא שיודע איך להיות אבא..." כמה טוב השם. אבל אתן יודעות? משום מה חשבתי על הפסוק "השמים שמים להשם והארץ נתן לבני אדם" שהשם רוצה שנתחבר, שנקבל ושנתמלא גם מבני האדם. שנלמד להרכין ראשו ולקבל בתודה את מה שהאחרים נותנים לנו, ו... נתמלא מזה גם באהבה לבני האדם... לא יודעת אם אני צודקת. רונית, תכתבי לנו בבקשה!
|
|
|
|
| נשלח ב-18/1/2012 15:58 |
|
| |
| עייפהכבר כתב: |  | שהשם רוצה שנתחבר, שנקבל ושנתמלא גם מבני האדם. שנלמד להרכין ראשו ולקבל בתודה את מה שהאחרים נותנים לנו, ו... נתמלא מזה גם באהבה לבני האדם...
|
|
ואם אין הרבה ממי לקבל ולהתמלא?
|
|
|
|
| נשלח ב-18/1/2012 17:15 |
|
| |
ואם אין יכולת להתמלא ?
|
|
|
|
| נשלח ב-18/1/2012 21:30 |
|
| |
כל הכבוד למנהלי האשכול ומנהלי התגובות שלאחר מכן, ריגשתן גם אותי הקפוא
|
|
|
|
| נשלח ב-18/1/2012 21:44 |
|
| |
התעצבתי אל ליבי בראותי את עיר האלוקים הומיה ורוחשה ולבי כי אבן הוא. ואין בי מילים ורק החומות לתפארת ואפר נפשי השואלת ימי הקדם כי אבדו ואין מנחם
|
|
|
|
| נשלח ב-18/1/2012 21:48 |
|
| |
ניחומיי לכל הקפואים והמאובנים... כי גם אני שם ברוב הימים, וזו היתה הצצה של אלוקים, אליי מבין החרכים...
|
|
|
|
| נשלח ב-18/1/2012 22:58 |
|
| |
לפני הדכדוך שהרים כאן קרן... צפור כתבה - ואם אין ממי... או אין איך - תסמכו... זו בדיוק העבודה שלנו. ללמוד להתמלא. מהכל. מפרח. מחיוך של שכנה שסתם אומרת לנו "טוב לראות אותך" מחיוך של ילד... להתמלא מכך, להרגיש שנתנו לנו ואנחנו שמחים לקבל... עבודת פרך, מבטיחה, אבל - עבודה שווה...
|
|
|
|
|