| נשלח ב-19/1/2012 00:01 |
|
| |
הצעות שחוזרות על עצמן והצד השני מסרב
רציתי לשמוע את דעתכם וכיצד אתם נוהגים:
יש לי מספר הצעות של בחורים מצויינים שמאז שאני בגיל שידוכים מציעים לי אותם כל הזמן, כל פעם מכיוון שונה לחלוטין, אבל הבחורים לא מעוניינים. כשקרה לי ההיפך, אחרי שהציעו לי מספר פעמים את אותו בחור, הלכתי לבדוק (לא שאני מתה על פגישות אבל העדפתי לקבל החלטה אחת ולתמיד ולבדוק למה הרבה אנשים חושבים שזה מתאים), מה מביא בחורים לסרב למרות גילם המתבגר ולמרות העובדה שההצעה הזאת חוזרת על עצמה ועל פניו הנתונים הבסיסיים נראים מתאימים???
|
|
|
|
| נשלח ב-19/1/2012 10:16 |
|
| |
בהמשך למה שכתבת, קרה לי פעם שהיתה מישהי שרציתי, והיא לא היתה מעוניינת בגלל שאני גרוש. לאחר תקופה צלצלה אלי שדכנית , והציעה את הבחורה. אמרתי לה שהבחורה בעבר לא רצתה ולא נראה לי רלוונטי. השדכנית חזרה אלי אחרי מספר דקות , ואמרה שהבחורה כנראה שינתה את דעתה. אז אמרתי שאני מעוניין להפגש, והשדכנית אמרה שהיא כבר חוזרת אלי. אחרי כמה ימים שלא חזרה, שמעתי ממישהו שלישי ששמע מהבחורה, שהיא לא מבינה למה מציעים לה אותי הרי היא לא רוצה. בקיצור יצאתי מפגר בגלל הטעויות של השדכנית...
|
|
|
|
| נשלח ב-19/1/2012 11:53 |
|
| |
"האגו" הגברי... הם אמרו שלא.. אז מה פתאום הם רוצים אחרת...?! הם כבר החליטו.. אז מה הם "טועים"...?!
מה לעשות.. להקב"ה יש הרבה דרכים לגרום לשידוך להיות או שלא להיות...
|
|
|
|
| נשלח ב-19/1/2012 17:15 |
|
| |
| בחורהנט כתב: |  | | רציתי לשמוע את דעתכם וכיצד אתם נוהגים:
יש לי מספר הצעות של בחורים מצויינים שמאז שאני בגיל שידוכים מציעים לי אותם כל הזמן, כל פעם מכיוון שונה לחלוטין, אבל הבחורים לא מעוניינים. כשקרה לי ההיפך, אחרי שהציעו לי מספר פעמים את אותו בחור, הלכתי לבדוק (לא שאני מתה על פגישות אבל העדפתי לקבל החלטה אחת ולתמיד ולבדוק למה הרבה אנשים חושבים שזה מתאים), מה מביא בחורים לסרב למרות גילם המתבגר ולמרות העובדה שההצעה הזאת חוזרת על עצמה ועל פניו הנתונים הבסיסיים נראים מתאימים??? |
|
אולי הם שמעו משהו עלייך? סר דברים שבשבילם שייך לא לגשת?
|
|
|
|
| נשלח ב-19/1/2012 18:23 |
|
| |
את זה אני אף פעם לא יכולה לדעת אבל לא נראה לי... ב״ה ב״ה אין מה...
|
|
|
|
| נשלח ב-19/1/2012 21:22 |
|
| |
שמא אבל שמא ישנה בעיה כספית ולזה לצערינו לא יעזור כמות הפעמים שיציעו אותך..
|
| נשלח ב-19/1/2012 21:25 |
|
| |
שמא אבל שמא ישנה בעיה כספית ולזה לצערינו לא יעזור כמות הפעמים שיציעו אותך..
|
| נשלח ב-20/1/2012 00:23 |
|
| |
כתוספת למה שכבר כתבו, אני רוצה להוסיף, שאי אפשר להכריח בחור להתארס. יש אנשים שלא מסוגלים להתחתן. אם רואים שבחור לא מעונין, אז אין טעם להשקיע יותר מדי כוחות, רוב הסיכויים הם שהבחור לא רוצה/מסוגל להתחתן איתך, או, במקרים רבים, גם לא עם כל אחת אחרת.
כל הנ"ל נכון גם לגבי המין הנשי.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/1/2012 00:37 |
|
| |
| בחורהנט כתב: |  |
אולי הם שמעו משהו עלייך? סר דברים שבשבילם שייך לא לגשת? את זה אני אף פעם לא יכולה לדעת אבל לא נראה לי... ב״ה ב״ה אין מה... |
|
אולי שמעו שלאביך יש כלב?
|
|
|
|
| נשלח ב-20/1/2012 01:45 |
|
| |
אני ב״ה ממשפחה נורמטיבית לחלוטין וב״ה יש להורי לתת יפה מאד...
|
|
|
|
|
| נשלח ב-3/2/2012 14:14 |
|
| |
השאלה היא למה זה כל כך מפריע לך? למה זה לא יוצא כמו שזה נכנס?
|
|
|
|
| נשלח ב-3/2/2012 14:20 |
|
| |
| השליו כתב: |  | | שמא אבל שמא ישנה בעיה כספית ולזה לצערינו לא יעזור כמות הפעמים שיציעו אותך.. _________________
|
|
מפחיד!
מזעזע!
|
|
|
|
|