בית פורומים בחדרי חרדים

איך זה שפרשת נחלאות לא מופיעה כאן?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-19/1/2012 17:40 לינק ישיר 

לצנינים,אתה טועה,ואני מקוה שלא מטעה בזדון,מעולם לא היה טיפול בסוטים מקרב המחנה ויש לי ידיעות בנושא מכאן לטימבקטו.פה ושם.דוקא מאז שהחלו להפתח לרשויות החוק,גם כאן בארה"ב וגם בישראל,המצב השתפר ללא הכר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/1/2012 18:16 לינק ישיר 

אינני יודע את מי אתה מכיר, אני מכיר את אלו שטיפלו בזמנו "בצד המעשי" של הדברים, אף נעזרתי בהם פעם אחת. הם אכן טיפלו בשקט וביעילות בבעייה.
 אולי אתה לא מכיר, אולי לא בכל מקום ההנהגה דומה, בבני ברק בהחלט היתה מערכת מסודרת שהסתדרה הרבה יותר טוב מהמשטרה. היא עבדה בשת"פ ובסמכות אחד מבתי הדין כאן.
היה שלב מסויים, בו נוצרו קשרים עם הפיקוד הבכיר במשטרה. משלב זה, פתאום תפסה הממלכתיות את הכיוון. היעילות מאז לא השתפרה...
ככלל, כולם מודים, שחוץ מכליאה מוגבלת, אין למערכת שום טיפול אמיתי בבעייה. ההרתעה שלה גם לא משהו..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/1/2012 19:01 לינק ישיר 

בבני ברק יש הכל חוץ מהסגרה מיידית למשטרה ויש אנשים שידועים לרבנים וממשיכים במעשיהם שנים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/1/2012 19:17 לינק ישיר 

מיידית? היום כן, פעם לא.
בבתי הכנסת באיזור שלי תלויות מודעות המבקשות מכל היודע\רואה\מכיר, לפנות למשטרה. לא לרב ולא לגבאי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/1/2012 19:35 לינק ישיר 

מטפחת, פעם ביקר אצלך גנב בבית?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/1/2012 19:49 לינק ישיר 

לצנינים כתב:
אינני יודע את מי אתה מכיר, אני מכיר את אלו שטיפלו בזמנו "בצד המעשי" של הדברים, אף נעזרתי בהם פעם אחת. הם אכן טיפלו בשקט וביעילות בבעייה.
 אולי אתה לא מכיר, אולי לא בכל מקום ההנהגה דומה, בבני ברק בהחלט היתה מערכת מסודרת שהסתדרה הרבה יותר טוב מהמשטרה. היא עבדה בשת"פ ובסמכות אחד מבתי הדין כאן.
היה שלב מסויים, בו נוצרו קשרים עם הפיקוד הבכיר במשטרה. משלב זה, פתאום תפסה הממלכתיות את הכיוון. היעילות מאז לא השתפרה...
ככלל, כולם מודים, שחוץ מכליאה מוגבלת, אין למערכת שום טיפול אמיתי בבעייה. ההרתעה שלה גם לא משהו..

הרבנים נכשלו בטיפול בבעיה, ולא רק נכשלו אלא בהרבה מקרים חיפו על פדופילים.
ידוע לי על כמה מקרים של פדופילים שהרבנים לא נתנו ללכת לרשויות. לדאבונינו הציבור החרדי הוא חממה לפדופילים.
איזה הכשרה עברו הבתי דין לטפל במקרים אלו?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/1/2012 20:24 לינק ישיר 

תלוי איזה רבנים.
 "הרבנים" נכשלו בטיפול בבעייה, הוא משפט נכון בדיוק כמו המשפט: "הרשויות" נכשלו בטיפול בבעייה.
מישהו יודע איזו הכשרה עוברים הרשויות בכדי לטפל במקרים אלו?
האם רק מקרה הוא שצריכים לשכנע כמעט בכח, נשים וילדים, מכל מגזר שהוא, לפנות ל"מוכשרים" אלו?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/1/2012 20:55 לינק ישיר 

נו,אז איפה המחלוקת?חשבתי שאתה מציע מסגרת "פנימית" לטיפול בבעיות ואנחנו כבר למדנו שאין מחטא מאור השמש שבמקרה דנן אלו רשויות החוק.זה שצריך לתחזק קשר עם רשויות החוק כדי שלא יעשו שטויות מקובל לי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/1/2012 21:05 לינק ישיר 

לא הצעתי בלעדיות למסגרת הפנימית, רק קוננתי על אובדנה. היא היתה יעילה במיידי ולטווח הארוך.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/1/2012 21:09 לינק ישיר 

לצנינים כתב:
תלוי איזה רבנים.
 "הרבנים" נכשלו בטיפול בבעייה, הוא משפט נכון בדיוק כמו המשפט: "הרשויות" נכשלו בטיפול בבעייה.
מישהו יודע איזו הכשרה עוברים הרשויות בכדי לטפל במקרים אלו?
האם רק מקרה הוא שצריכים לשכנע כמעט בכח, נשים וילדים, מכל מגזר שהוא, לפנות ל"מוכשרים" אלו?

הרבה רבנים לא רק שלא יודעים כיצד לטפל בבעיה אלא מורים לא לפנות לרשויות ומחפים על פדופילים. 
 לרשויות יש מומחים שלמדו כיצד לטפל בנפגעים, ויש את הרשויות ששולחות את הפדופיל להרבה שנים למקומות בהם אין ילדים.
 הרשויות האלה לא מתחשבות בייחוסו וקשריו של הפדופיל, לא מתחשבות במשפחתו של הפדופיל, לא מבחינות האם במעשיו הוא עבר איסור דאורייתא או מדרבנן  אלא דואגות שילדי וילדיך לא יפגעו ע"י אותם סוטים.
דבר ידוע הוא שרוב נפגעי האונס ומשפחותיהם מתקשות להתמודד עם מערכת המשפט ולכן רוב מקרי האונס לא מדווחים.
 לפי הידוע לי בנחלאות המשטרה פשעה.   

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/1/2012 21:31 לינק ישיר 

אכן נכון, זו הסיבה שיש להצטער רבות על ה"ממלכתיות" שמטפחת פנייה לרשויות כגורם בלעדי, מבלי סמכות פנים קהילתית שתעשה זאת. לזו, יש כלים שאף שוטר לא יכול להפעיל. כושר ההרתעה שלה גם גבוה יותר.
עובדה היא, שפושע מהקהילה, פוחד יותר מפרסום שמו, מאשר מעצם העונש.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/1/2012 22:37 לינק ישיר 

נשאלתי באישי, האם יש מספר טלפון של אנ"ש שמטפלים בנושא? או פסיכולגים שמלווים?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/1/2012 22:38 לינק ישיר 

לצנינים כתב:
אכן נכון, זו הסיבה שיש להצטער רבות על ה"ממלכתיות" שמטפחת פנייה לרשויות כגורם בלעדי, מבלי סמכות פנים קהילתית שתעשה זאת. לזו, יש כלים שאף שוטר לא יכול להפעיל. כושר ההרתעה שלה גם גבוה יותר.
עובדה היא, שפושע מהקהילה, פוחד יותר מפרסום שמו, מאשר מעצם העונש.

שום דבר לא מרתיע פדופיל לכן חייבים להרחיק אותו מהחברה.
 לדאבונינו הרבה רבנים אוסרים לפנות לרשויות. 
לרבנים אין את הידע והנסיון כיצד לחקור ולטפל בנושאים אלו.
המשטרה פשעה בנחלאות בכך שלא התייחסה ברצינות לתלונות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/1/2012 23:38 לינק ישיר 

מהיכרות אישית ומעמיקה עם המקרה הזה, אני יכולה להעיד [ואהיה מוכנה להצהיר אפילו בבית המשפט] שרוב השמות שהמשטרה עצרה, נעצרו לבקשת הורי הילדים ללא שתהיינה עדויות כי המואשמים אכן אשמים. נטפלו אליהם בגלל שהם לא רגילים, קצת שונים, חלקם חולי נפש וחלקם פשוט מאומללי החיים. ואכן, חלק ניכר מהמואשמים ישבו הרבה זמן במעצר שווא עם פחות תנאים מאשר בכלא רגיל, ספגו עלבונות, ביזיונות והתעללויות גם מצד החוק. תמונותיהם הופצו בטלויזיה בניגוד לחוק ובסוף שוחררו רובם מאחר וכל התיק נגדם היה עורבא פרח שהומצא ע"י הורים חסרי מצפון.

המשטרה עצרה על סמך התערבות של אישיות רמת מעלה שלא ידעה את כל הפרטים ולא נמנעה מלהתערב, ובעיקר בגלל בקשת ההורים שהלכו נגד עצת רבנים. חלק מתוצאות מעשיהם הנפשעים של ההורים זה שמואשם אחד התאבד, מואשם אחר עבר טראומה ולא מצליח לצאת מזה וצריך טיפול וחלק עוד יושבים במעצר ולא בטוח שאכן יש נגדם תיק!

ההורים רצחו נפשות פה.

ואני לא טוענת שצריך להשתיק פרשה כזו. כלל וכלל לא. חייבים לטפל בזה. אבל יש לנו רבנים ויש משטרה. במקום לתת לשני גופים אלה לעשות את מה שהם אמורים לעשות בצורה חוקית ומסודרת, ההורים לקחו את החוק לידיהם, כפו חקירה של כאלה שלא היו נגדם עדויות וגם הושיבו חלק מהם בכלא, ועדיין נאמר שהמעשים נגד הילדים לא נפסקו. אם הם עדיין קורים, איך זה יכול להיות אם כל הגברים שיכלו אולי לעשות משהו לילדים כבר עצורים או מתים?

ידוע לי שתמונות של מואשמים הוראו לילדים בניגוד לחוק ושיבשו את החקירה ולמרות זאת ההורים שעשו זאת לא נעצרו ולא נענשו. ההורים פשוט תפרו תיקים על חפים מפשע, וזה לכשלעצמו פשע נוראי.

אני חושבת שלפחות שניים מהזוגות בפרשה שאני יודעת עליהם יצטרכו לעשות חשבון נפש נוקב ביום כיפור הקרוב, כי חלק מאלה שנפגעו מהם, לא מוחלים להם וכולנו יודעים שזה קיטרוג נוראי ושאין כפרה עד שירצה את חברו. הם רצחו נפשות. משפחות שלמות נפגעו ממעשיהם הפזיזים.

וכי דם ילדיהם טהור יותר מדם חפים מפשע שהם רצחו נפש?

המקרה הזה מזעזע ולא רק בגלל מה שנעשה לילדים

והלוואי ודברי אלה יעזרו לחלק מההורים לעשות תשובה על מה שהם עשו להרבה מסכנים באיזור ההוא ועל חילול שם השמיים שנגרם בגללם.

ומצטערת שהצטרכתי לכתוב נגד הורים שילדיהם נפגעו, אבל חשוב לדעת שיש צד שני שנפגע גם הוא ובצורה יותר חמורה.

תוקן על ידי גינגית ב- 19/01/2012 23:38:49

תוקן על ידי גינגית ב- 19/01/2012 23:43:17

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/1/2012 23:51 לינק ישיר 

ועוד דבר לגבי פדופיליה - מעולם בשום מקום בעולם, לא מצאנו שפדופילים עובדים בקבוצה.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > איך זה שפרשת נחלאות לא מופיעה כאן?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.