בית פורומים שידוכי חרדים

בנות פועלות לפי אינטואיציה בלבד???

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-22/1/2012 14:36 לינק ישיר 
בנות פועלות לפי אינטואיציה בלבד???

שלום לכולם, מכיוון שאני חדש אציג את עצמי קודם.
שמי מאובחן ואני בסצינת השידוכים שנה בערך.

עם הבנות שנפגשתי ייצא שהרוב הורידו אותי אחרי פגישה אחת ולא להיפך (בערך 70‎-30‎) אין לי בעיה עם זה כי יש לי בטחון בה' וזה בטח לא פוגע לי בבטחון העצמי.

העניין הוא שכשאני מוריד בחורה אז זה בגלל סיבות שאני יכול לראות בשעה אחת כמו מראה לא נעים או התנהגות שלילית אבל לא עקב מסקנות על פנימיותה של הבחורה.

כשהבנות מורידות אותי אז הסיבות שאני שומע הן: לא הסגנון שאני מחפשת, לא מספיק פתוח, לא מספיק סגור, ואני שואל את עצמי, אם אני מבין שפגישה ראשונה נועדה לבדיקת ההתאמה הכללית ונמנע מלהסיק מסקנות חפוזות אז למה הבנות לא חושבות שכן כדאי לתת לזה צ'אנס ולבדוק יותר לעומק.

מאיך שאני מרגיש אני יודע איך להעביר דייט נעים ולהיות ג'נטלמן וגם בנתונים החיצוניים ב"ה לא קופחתי.
התחושה שלי שבנות פועלות בעיקר לפי אינטואיציה ואם הן לא מרגישות מיד איזשהו חיבור מיוחד אז הם ממהרות לשלול.

לא נשמע לכם/ן כמו האמת המרה ?

תודה מראש.

תוקן על ידי אסיק_good ב- 22/01/2012 14:48:37

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/1/2012 15:00 לינק ישיר 

ואולי התירוץ שאתה מקבל זה לא באמת הסיבה שהן הורידו?
הרבה פעמים זה קורה כי לא רוצים לפגוע (או כי פשוט לא נעים לומר את האמת ולהרגיש מגוכחת..)

אני אישית לא קונה את התירוצים שהמציעים/ות מוכרים לי..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/1/2012 15:10 לינק ישיר 

חח, אסיק, זאת כמעט הכותרת שעמדתי לעשות. ברוך שכיוונת. אני מותק, אני לא שולל שזה תירוץ אבל בכ"ז אני לא חושב שיש להן סיבה טובה להוריד אחרי פגישה אחת, ולא שאני מושלם, פשוט החסרונות שלי קצת יותר פנימיים ולא מסוג הדברים שקולטים מיד.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/1/2012 15:14 לינק ישיר 

אתה לא יכול להחליט לבנ"א מה זה תירוץ מספיק טוב בשביל להוריד..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/1/2012 15:28 לינק ישיר 

יקירי מניסיון לא קטן בשידוכים ואחד שנמצא לגמרי בצד השני מה לעשות ולעולם לא הורידו אותי....אתה לא חייב להאמין...בדרך כלל כשבנות מורידות בהתחלה זה עניין של חיצוניות...מראה...והופעה..זוהי דעתי ואני חושב שהבחורות פה יסכימו איתי....??!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/1/2012 15:31 לינק ישיר 

אני לא מסכימה בכלל!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/1/2012 15:35 לינק ישיר 

אז את כנראה מיעוט כי אמור להיות לי אני חושב מדגם לא קטן של בחורות שניפגשתי...או שאת באמת מיוחדת שמסתכלת רק על פנימיות...גם בהתחלה...וא"כ אני מוריד את הכובע כי אני לא נתקלתי בכאלה בחורות...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/1/2012 15:37 לינק ישיר 

בדרך כלל בשידוכים בנות הן אלו שלא מסכימות להצעה. בדרך כלל גם אחרי שנפגשים בנות הן אלו שמורידות. ובדרך כלל נשים הן אלו שיוזמות גירושין.

זה לא קשור לזה שבנות אינטואיטיביות או מה שזה לא יהיה, אלא הסיבה היא, שהרבה יותר קשה לבחור לרצות בחורה מאשר לבחורה לרצות בחור.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/1/2012 15:51 לינק ישיר 

מדוע אמת מרה?

גם אם זה אמת, זה לא מר.

חכמת נשים בנתה ביתה, כל בת שהורידה אותי הסיבה שבשלה היא הורידה היתה נכונה.
ופשוט היא אחזה אותי יותר מהר משאני אחזתי אותה, (כרגיל זה היה דברים שאני הסתפקתי ולשמחתי היא החליטה....) 
ובמקרה הגרוע היינו ממשיכים עוד פגישה והייתי מוריד..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/1/2012 16:20 לינק ישיר 

אני חושבת שזה לא קשור לאינטואיציה...
יש איזשהו קליק שהבחורה מרגישה...לרוב גם הבחור אמור להרגיש את אותו קליק
זה כמו שיצאת ממבחן ואתה יודע בטוח שקיבלת ציון טוב זאת מין הרגשה פנימית כזאת...
כמובן שזה גם קשור לחיצוניות אבל אם החיצוניות לא דוחה את הבחורה ויש את הקליק הזה והשיחה זרמה תהיה פגישה שנייה...נשים שונות מגברים הן פחות צריכות מראה כדי שיהיה המשך לקשר ולכן שיחה שזורמת מספיקה כדי לעבור לפגישה שנייה

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/1/2012 17:08 לינק ישיר 

מעפיל כתב:
בדרך כלל בשידוכים בנות הן אלו שלא מסכימות להצעה. בדרך כלל גם אחרי שנפגשים בנות הן אלו שמורידות. ובדרך כלל נשים הן אלו שיוזמות גירושין.

זה לא קשור לזה שבנות אינטואיטיביות או מה שזה לא יהיה, אלא הסיבה היא, שהרבה יותר קשה לבחור לרצות בחורה מאשר לבחורה לרצות בחור.
לייק!!!!לא בהכרח אבל לרב... ואני באופן אישי אומרת א.אל תאמין לתרוצים שאמרו לך.ב. לפעמים אורח לרגע יכול לראות יותר..וד"ל.ג. כן לפעמים זה קשור למראה..ועל טעם וריח אין להתווכח.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/1/2012 17:11 לינק ישיר 

ברשותך, אני אשאל אחרת:
אם 70%! מורידות אותך על פגישה ראשונה. והאחרות פשוט אתה זה שהורדת ולא הן שרצו להמשיך איתך לפגישה שניה, זה לא אומר דרשיני..? או לכה"פ מחייב אותך לעשות חשבון נפש אולי הגורם הוא בך ולא "באמת" המרה על אינטואיציית הבנות..?!

ואף אם נניח שבנות באמת מורידות על אינטואיציה, מה רע בכך..? מה רע בכך שבחורה מרגישה שזה, לא זה? שאין מקום לצ'אנס נוסף..?

התחושה שלי היא, שזה יפה שיש לך בטחון עצמי וכו'.. אבל מרוב שיש לך, אתה דיי בטוח בעצמך.. אתה גם משדר את בפגישות, אתה גם בטוח שיש לך הרבה מה למכור, ולכן אתה גם מתפלא איך זה ייתכן שלא נותנים לבחור כמוך עוד צ'אנס.. וכו'... לא יודע אם אני צודק.. אבל נקודות למחשבה.. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/1/2012 19:28 לינק ישיר 

תודה לכל המגיבים, ההגיון + נסיון שלי אומרים שההסבר של די88 על ה"קליק" הוא הכי נכון, גם כי הוא מוציא אותי הכי בסדר :-) אבל באמת שבמקרים היחידים שהיה לנו כימיה מיוחדת ולא היה לי שום ספק אז גם היא רצתה להמשיך, מה שמזכיר לי קצת רצון מצידן באהבה ממבט ראשון.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/1/2012 20:28 לינק ישיר 

די88 כתב:
אני חושבת שזה לא קשור לאינטואיציה...
יש איזשהו קליק שהבחורה מרגישה...לרוב גם הבחור אמור להרגיש את אותו קליק
זה כמו שיצאת ממבחן ואתה יודע בטוח שקיבלת ציון טוב זאת מין הרגשה פנימית כזאת...
כמובן שזה גם קשור לחיצוניות אבל אם החיצוניות לא דוחה את הבחורה ויש את הקליק הזה והשיחה זרמה תהיה פגישה שנייה...נשים שונות מגברים הן פחות צריכות מראה כדי שיהיה המשך לקשר ולכן שיחה שזורמת מספיקה כדי לעבור לפגישה שנייה

תרשי לי לחלוק על דברייך. 
אמנם צריך שיהיה "קליק" אבל אין שום היגיון בלחפש את הקליק הזה בפגישה ראשונה ואל אחת כמה וכמה שזה לא הגיוני ונכון להוריד על פגישה ראשונה כי לא היה "קליק"...
פגישה ראשונה בעקרון נועדה בשביל דבר אחד! לבדוק האם הצד השני דוחה או שלא. אם הוא לא דוחה אין שום סיבה שלא להמשיך.. כך, שאני נוטה לחשוב שלא זו הסיבה או לכה"פ לא עיקר הסיבה. 

ומכאן לך מאובחן, אמת שיותר נעים לך לומר שהחיסרון הוא לא בך או מחמתך, אלא מחמת "קליקים" ושאר הסברים כאילו ואחרים.
ואם תשים לב אתה מרבה להניח הנחות ולתלות בהם תילי תילים של מציאויות .. (כמו למשל זה שהן רוצות מאהבה במבט ראשון וכו'..) אבל אם תהיה כנה עם עצמך, אתה עלול להיווכח שאין זה אלא בריחה מהמציאות.. סוג של חוסר מוכנות לעמוד מול החיסרון והכישלון ואם מצאת שכך הם פני הדברים (או בחלקם) אתה עלול להפסיד את העיקר - עצמך...

בהצלחה אח!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/1/2012 23:18 לינק ישיר 

עמקויות כתב:

תרשי לי לחלוק על דברייך. 
אמנם צריך שיהיה "קליק" אבל אין שום היגיון בלחפש את הקליק הזה בפגישה ראשונה ואל אחת כמה וכמה שזה לא הגיוני ונכון להוריד על פגישה ראשונה כי לא היה "קליק"...
פגישה ראשונה בעקרון נועדה בשביל דבר אחד! לבדוק האם הצד השני דוחה או שלא. אם הוא לא דוחה אין שום סיבה שלא להמשיך.. כך, שאני נוטה לחשוב שלא זו הסיבה או לכה"פ לא עיקר הסיבה. 

ומכאן לך מאובחן, אמת שיותר נעים לך לומר שהחיסרון הוא לא בך או מחמתך, אלא מחמת "קליקים" ושאר הסברים כאילו ואחרים.
ואם תשים לב אתה מרבה להניח הנחות ולתלות בהם תילי תילים של מציאויות .. (כמו למשל זה שהן רוצות מאהבה במבט ראשון וכו'..) אבל אם תהיה כנה עם עצמך, אתה עלול להיווכח שאין זה אלא בריחה מהמציאות.. סוג של חוסר מוכנות לעמוד מול החיסרון והכישלון ואם מצאת שכך הם פני הדברים (או בחלקם) אתה עלול להפסיד את העיקר - עצמך...

בהצלחה אח!

קודם כל התרגלתי שאתה חולק על דבריי חחח
ואתה יכול באמת לחלוק על דבריי ואתה צודק שטכנית אם בפגישה ראשונה לא היה קליק אז עדיין לא מורידים..
אבל לרוב לפחות אצלי זה ככה אני מרגישה אם זה זה ישר אני לא אוריד אולי כי אני מקווה לטוב אבל זה לא אומר שאי אפשר לקבוע את זה ישר
ואולי יש בחורות שמחליטות להסתמך ישר על זה ולהוריד אחרי שלא הרגישו את המשהו הזה שם

ומאובחן בעיקרון תמיד עדיף לבדוק קודם את עצמך...
הרבה יותר "פשוט" לנסות ולשנות את עצמך מאשר את שאר העולם...
שיהיה בהצלחה :)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/1/2012 12:52 לינק ישיר 

די88 כתב:
תרשי לי לחלוק על דברייך. אמנם צריך שיהיה "קליק" אבל אין שום היגיון בלחפש את הקליק הזה בפגישה ראשונה ואל אחת כמה וכמה שזה לא הגיוני ונכון להוריד על פגישה ראשונה כי לא היה "קליק"...פגישה ראשונה בעקרון נועדה בשביל דבר אחד! לבדוק האם הצד השני דוחה או שלא. אם הוא לא דוחה אין שום סיבה שלא להמשיך.. כך, שאני נוטה לחשוב שלא זו הסיבה או לכה"פ לא עיקר הסיבה. ומכאן לך מאובחן, אמת שיותר נעים לך לומר שהחיסרון הוא לא בך או מחמתך, אלא מחמת "קליקים" ושאר הסברים כאילו ואחרים. ואם תשים לב אתה מרבה להניח הנחות ולתלות בהם תילי תילים של מציאויות .. (כמו למשל זה שהן רוצות מאהבה במבט ראשון וכו'..) אבל אם תהיה כנה עם עצמך, אתה עלול להיווכח שאין זה אלא בריחה מהמציאות.. סוג של חוסר מוכנות לעמוד מול החיסרון והכישלון ואם מצאת שכך הם פני הדברים (או בחלקם) אתה עלול להפסיד את העיקר - עצמך...בהצלחה אח!קודם כל התרגלתי שאתה חולק על דבריי חחחואתה יכול באמת לחלוק על דבריי ואתה צודק שטכנית אם בפגישה ראשונה לא היה קליק אז עדיין לא מורידים..אבל לרוב לפחות אצלי זה ככה אני מרגישה אם זה זה ישר אני לא אוריד אולי כי אני מקווה לטוב אבל זה לא אומר שאי אפשר לקבוע את זה ישרואולי יש בחורות שמחליטות להסתמך ישר על זה ולהוריד אחרי שלא הרגישו את המשהו הזה שםומאובחן בעיקרון תמיד עדיף לבדוק קודם את עצמך...הרבה יותר "פשוט" לנסות ולשנות את עצמך מאשר את שאר העולם...שיהיה בהצלחה :)

לא כל כך הבנתי מזה "הישר" הזה שאת מתכוונת אליו. 
אבל בכל מקרה, אין ספק שיש פעמים שבן אדם מרגיש שזה לא זה, ואין טעם להמשיך לנסות שוב. ולא תמיד צריך למצוא סיבה הגיונית לתחושה הזאת, אף שכן עדיף למצוא את הסיבה שהפריעה כי פעמים זה סתם רגשות שוליים. 
אבל לכה"פ, בן אדם לא יכול להוריד סתם כי זה לא היה נחמד, או לא היה "קליק" וכו'.. ומי שמוריד/ה על זה, באמת חבל. 

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > בנות פועלות לפי אינטואיציה בלבד???
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext