| נשלח ב-23/1/2012 16:28 |
|
| |
מה עובר לה בראש?!
נגיד שלצורך העיניין קוראים לי שרה מלכה. לשדכנית קוראים זיוה. ולבחור קוראים יוסי כהן.
"שלום... מלכה?"
"הממ כן, מי זו?"
"קוראים לי זיוה אני שדכנית מביחד."
"הא, הממ קוראים לי שרה מלכה, אבל אני משתמשת בשם שרה בעיקר".
"הא נעים מאוד, תגידי... ראיתי שהציעו לך את יוסי כהן וזה לא הלך..."
"כן הציעו לי אותו מזמן וזה לא הסתדר".
"הא, חבל הוא נראה ממש מתאים לי".
"לא, הוא לא מתאים...."
"טוב, את בטוחה שאת לא רוצה לנסות שוב?"
"כן, אני בטוחה."
"הא, חבל...טוב, זה מה שרציתי, ביי"
ואני שואלת, למה?! על מה ולמה להציע לי בחור שאני כבר הורדתי?!
מה, את עד כדי כך נואשת להפגיש?!
שונאת שדכניות!
|
|
|
|
| נשלח ב-23/1/2012 16:34 |
|
| |
אולי היא אמת חשבה שזה מאד מתאים, ורצתה לברר אם מצידך זה מוחלט. לפעמים אנשים מתחרטים, והיא בסה"כ שאלה.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/1/2012 16:41 |
|
| |
כי אולי הורדת ללא סיבה.
אולי הסיבה לא מספיק טובה להוריד.
אולי הסיבה שעליה הורדת עברה מן העולם.
אולי את השתנית ומה שפעם נראה לך עקרוני, היום הוא כבר לא.
אולי באמת אין טעם לנסות שוב, אבל השדכנית לא משכילה להבין את זה, והיא התקשרה כי באמת רוצה לעזור.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/1/2012 17:52 |
|
| |
כבר פתחו היום אשכול שדכניות...
נראה לי אני אלך לפתוח אשכול שלישי...................
|
|
|
|
| נשלח ב-23/1/2012 19:48 |
|
| |
זה מזכיר לי שיר: אולי, אולי, אולי תרקוד איתי..
אבל במקום לחפש מה עובר לשני בראש, ולבזבז אנרגיה ורגשות. אני הייתי פשוט מתמקד בעצמי, מתמקד בטוב שקיים בי ובחיי. ולו כי מה לעשות שלא כולם רגישים ובעלי מידות??
|
|
|
|
| נשלח ב-23/1/2012 19:57 |
|
| |
אולי היא נואשת ל-1000$...
|
|
|
|
| נשלח ב-23/1/2012 23:04 |
|
| |
שרלה היקה!!
למה את מדברת כך?! נכון, אני יודע שהפריע לך שאני קצת שמן.. והאף שלי עקום...אבל עשיתי דיאטה! ו...ניתוח פלסטי!!
ונכון שהפריע לך, שאני טיפל'ה טיפש ומדבר לא לעניין ואין לי טקט... אבל מה, לא תתני צ'אנס למישהו שעשה דיאטה וניתוח אף בשבילך?!!!
מצפה ומתגעגע, יוסי כהן.
|
|
| נשלח ב-23/1/2012 23:45 |
|
| |
| אחי23 כתב: |  | שרלה היקה!!
למה את מדברת כך?! נכון, אני יודע שהפריע לך שאני קצת שמן.. והאף שלי עקום...אבל עשיתי דיאטה! ו...ניתוח פלסטי!!
ונכון שהפריע לך, שאני טיפל'ה טיפש ומדבר לא לעניין ואין לי טקט... אבל מה, לא תתני צ'אנס למישהו שעשה דיאטה וניתוח אף בשבילך?!!!
מצפה ומתגעגע, יוסי כהן.
יוסי היקר, אני לא שיטחית כמו שנראה לך, והסיבות שהורדתי אותך הן לא בגלל הסיבות שציינת. היית בחור מאוד חמוד, אבל אני כבר יודעת מה אני רוצה מעצמי בחיים ולצערי אין לך את הנתונים הדרושים. מעבר לכל שהשדכנית לא יודעת את הסיבה שהורדתי אותך, ולכן היא הציעה שוב סתם. אי לכך ובהתאם לזאת, אני אשתמש במונח הכ"כ לעוס.
זה לא אתה, זו אני.
בתקווה לזיווג הגון במהרה. שרה.
ובנימה אופטימית זו- איתך אחי, כן הייתי שוקלת לצאט לדייט שני- רק כי אתה מצחיק אותי P:
(ולכל המכרכרים, קצת הומור לא יזיק לכם(: )
|
|
|
|
| נשלח ב-23/1/2012 23:47 |
|
| |
| אדם_ה1 כתב: |  | | אולי היא נואשת ל-1000$... |
|
בטוח, אבל יש לה יותר סיכוי להציע לי בחור שעוד לא נפגשתי איתו, לא כן?
הדבר היחיד הטוב באירגון הזה, זה שניתנת לי ה"זכות" לשוחח עם הבחורים קודם בטלפון. וככה אפשר לעשות סינון טלפוני (:
|
|
|
|
| נשלח ב-24/1/2012 00:13 |
|
| |
| Fake_smile כתב: |  | יוסי היקר, אני לא שיטחית כמו שנראה לך, והסיבות שהורדתי אותך הן לא בגלל הסיבות שציינת. היית בחור מאוד חמוד, אבל אני כבר יודעת מה אני רוצה מעצמי בחיים ולצערי אין לך את הנתונים הדרושים. מעבר לכל שהשדכנית לא יודעת את הסיבה שהורדתי אותך, ולכן היא הציעה שוב סתם. אי לכך ובהתאם לזאת, אני אשתמש במונח הכ"כ לעוס.
זה לא אתה, זו אני.
בתקווה לזיווג הגון במהרה. שרה.
ובנימה אופטימית זו- איתך אחי, כן הייתי שוקלת לצאט לדייט שני- רק כי אתה מצחיק אותי P:
(ולכל המכרכרים, קצת הומור לא יזיק לכם(: ) |
| שרלה היקרה,
אפשר לומר למזלי, זה בגללך את אמרת לי...
ותזכרי שתמיד הדמיון מנצח את המציאות....!!!!!!! אז עזבי את אחי, ו.. כי אני תמיד שם בשבילך...
עדיין אוהב, יוסי.
|
|
| נשלח ב-24/1/2012 02:23 |
|
| |
| אחי23 כתב: |  | | יוסי היקר,אני לא שיטחית כמו שנראה לך, והסיבות שהורדתי אותך הן לא בגלל הסיבות שציינת.היית בחור מאוד חמוד, אבל אני כבר יודעת מה אני רוצה מעצמי בחיים ולצערי אין לך את הנתונים הדרושים.מעבר לכל שהשדכנית לא יודעת את הסיבה שהורדתי אותך, ולכן היא הציעה שוב סתם.אי לכך ובהתאם לזאת, אני אשתמש במונח הכ"כ לעוס.זה לא אתה, זו אני.בתקווה לזיווג הגון במהרה.שרה.ובנימה אופטימית זו- איתך אחי, כן הייתי שוקלת לצאט לדייט שני- רק כי אתה מצחיק אותי P:(ולכל המכרכרים, קצת הומור לא יזיק לכם(: ) שרלה היקרה, אפשר לומר למזלי, זה בגללך את אמרת לי... ותזכרי שתמיד הדמיון מנצח את המציאות....!!!!!!! אז עזבי את אחי, ו.. כי אני תמיד שם בשבילך... עדיין אוהב, יוסי.
יוסי היקר,
זה לא יקרה.
Sincerely
שרה.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/1/2012 16:32 |
|
| |
יש מקרים רבים (אני מכירה אישית כאלו) שאנשים נפגשו פעם ולא הלך אך כשהציעו לאחר זמן מה ונפגשו שוב... אם הורדת על משהו מהותי תאמרי לא מתאים אם משהו שהתלבטת אז אנשים משתנים אף אחד לא נשאר כמו שהוא בדיוק לנצח... המון הצלחה ותזכרי שדכניות זה עם אל תקחי אותן קשה
|
|
|
|
| נשלח ב-24/1/2012 19:39 |
|
| |
וואי אחי אתה הורס תבריאות...;-)
|
|
|
|
| נשלח ב-24/1/2012 20:55 |
|
| |
| Fake_smile כתב: |  | אולי היא נואשת ל-1000$...
בטוח, אבל יש לה יותר סיכוי להציע לי בחור שעוד לא נפגשתי איתו, לא כן?הדבר היחיד הטוב באירגון הזה, זה שניתנת לי ה"זכות" לשוחח עם הבחורים קודם בטלפון.וככה אפשר לעשות סינון טלפוני (: |
|
אולי היא קיבלה הצעה מפתה מהמשפחה שלו אם היא תצליח לשכנע את העקשנית ההיא... =)
|
|
|
|
|
| נשלח ב-24/1/2012 22:17 |
|
| |
טוק טוק יוסי, מה עובר לך בראש?
|
|
|