| נשלח ב-25/1/2012 21:43 |
|
| |
מתקשה להתאים לעצמי סגנון של בחור
בכל מהלך הזמן שאני בשידוכים אני מתקשה להיות סגורה על עצמי איזה סגנון של בחור אני מחפשת.
אני בחורה שקשה להגדיר אותה (לדעתי), זה לא שאני מגיעה מרקע מסובך או משהו דומה, הכל רגיל פחות או יותר.
זה פשוט שבמצבי כרגע, אפשר להתאים לי כמה סגנונות, וקשה לי לראות מה באמת מתאים לי..
רוב האנשים יש להם דעה מגובשת והחלטית לגבי איך הם רוצים את הבן זוג שלהם. מפריע לי שמציעים לי מכמה סגנונות וזה לא הבדלים קטנים ממש.. ואני לא חושבת לפסול לא את זה ולא את זה..
סוג הרגשה של פיצול אישיות...
אולי במהלך הזמן זה יתבהר לי יותר?
או שזה אולי מראה על חוסר בשלות?...
|
|
|
|
| נשלח ב-25/1/2012 21:49 |
|
| |
איך את מגדירה סגנון של בחור? במה מתבטא הסגנון, לדעתך?
|
|
|
|
| נשלח ב-25/1/2012 22:08 |
|
| |
סגנון אני מגדירה בלבוש, ישיבה-לומד/עובד חצי, ועוד בדומה...
|
|
|
|
| נשלח ב-25/1/2012 22:22 |
|
| |
את בעצמך אמרת שמתאימים לך כל מיני סוגים.... השאלה אם הם מתאימים לך, או שאת מתאימה את עצמך לכל הצעה שמציעים לך..... לגבי לבוש - מה פרוש? יום אחד כיפה עם סרט מתאימה לך, יום שני עור, יום שלישי סרוגה.... חחח סתם צוחקת... אל תקחי ל  ..... ישיבה - את לא צריכה להיות סגורה על ישיבה מסויימת/ ישיבות... אבל תחליטי מה מתאים לך... אל תשני כל יום... יכול להיות שנסיבות משתנות לאחר כמה חודשים, אבל לא כל שבוע...... בקשר לעובד/ לומד - את לא יודעת מה את רוצה???
|
|
|
|
| נשלח ב-25/1/2012 22:24 |
|
| |
לדעתי, זה לא חוסר בשלות או פיצול אישיות, זה פשוט שאת פוסחת על שני הסעיפים. יש בך מלחמת כוחות. מצד אחד הצד הרוחני שבך מושך אותך לכיוון אחד, ומצד שני מציאות חייך החומרית מושכת אותך לכיוון אחר. עצם זה שמציעים לך את כל הסגנונות, רק מוכיח שישנם דברים בהם ניכר יותר הצד הרוחני שלך, וישנם דברים שבהם ניכר יותר הצד הנהנתני שלך.. עכשיו, עלייך לבחור באיזו דרך את הולכת.. מי את באמת ומה את באמת.. איך את רוצה שיראו חייך ואיך שיראה ביתך.. את צריכה לשבת עם עצמך, להיות אמיתית עם עצמך, לרדת לשורשם של רגשות, ולהבין יותר לאיפה את באמת שייכת.. כשתביני את זה ותחליטי חזק מי את באמת, תוכלי בקלות לדעת איזה סגנון לחפש ואיזה סגנון לסנן.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/1/2012 22:27 |
|
| |
אם הבחור גורם לך להביע את כל הכוחות שלך, רוחניים, גשמיים, רגשיים, אינטלקטואלים וכו', בצורה הכי טובה, מה זה משנה איזה סגנון הוא?
|
|
|
|
| נשלח ב-25/1/2012 22:30 |
|
| |
| עמקויות כתב: |  | לדעתי, זה לא חוסר בשלות או פיצול אישיות, זה פשוט שאת פוסחת על שני הסעיפים.
יש בך מלחמת כוחות.
מצד אחד הצד הרוחני שבך מושך אותך לכיוון אחד, ומצד שני מציאות חייך החומרית מושכת אותך לכיוון אחר.
עצם זה שמציעים לך את כל הסגנונות, רק מוכיח שישנם דברים בהם ניכר יותר הצד הרוחני שלך, וישנם דברים שבהם ניכר יותר הצד הנהנתני שלך..
עכשיו, עלייך לבחור באיזו דרך את הולכת.. מי את באמת ומה את באמת.. איך את רוצה שיראו חייך ואיך שיראה ביתך..
את צריכה לשבת עם עצמך, להיות אמיתית עם עצמך, לרדת לשורשם של רגשות, ולהבין יותר לאיפה את באמת שייכת.. כשתביני את זה ותחליטי חזק מי את באמת, תוכלי בקלות לדעת איזה סגנון לחפש ואיזה סגנון לסנן. |
|
עמקויות אני הייתי נוגעת בשורש אחר....
הייתי אומרת שנעמה רוצה להתחתן בכל מצב..... זתומרת לא שהיא פועלת מיאוש או משהו.... אלא שהיא רוצה שעניינים יתקדמו יותר מהר.... ולכן לא מסרבת לכל מיני אפשרויות.... רוצה לבדוק את כל האופציות.... אולי גם בתוך ההבדלים - תמצא כבר את האחד שלה....
יש מצב נעמה?
עמקויות - לכל עץ יש שורשים רבים.....
אתה הגעת מצד אחד, אני מהשני.... (אם הוא קיים...)
תוקן על ידי אחת_מהישוב ב- 25/01/2012 22:48:24
|
|
|
|
| נשלח ב-25/1/2012 23:20 |
|
| |
אחת, אני לא מתאימה את עצמי לכל הצעה, יש הצעות שאני יודעת מראש זה לא מתאים לי וזהו. אבל אני כן גמישה יחסית בקשר לדברים לא קריטיים, לא מנואשות. אלה בגלל שזה הדבר הנכון לעשות לדעתי. לגבי הלבוש, דוגמא- הצעות של בחורים שלובשים שחור לבן כרגיל והצעות של בחורים שלובשים צבעוני שניהם לא ירתיעו אותי כי אין לי בעיה עם שניהם. כמובן שהרקע מסביב מתאים לדברים שאני רוצה...
עמקויות, נכון. אתה מאד צודק. אני יודעת שיש דברים שאני צריכה לפתור עם עצמי. מה שקורה עכשיו זה אני לא מחפשת בחור צדיק גדול, אני לא כזאת, ויש לי דרך ארוכה, אבל חשוב לי כל כך הרוחניות שלו שתהיה.. זה פשוט שאני לא חושבת שבחור שהוא קצת פתוח יותר חייב להיות נופל ברוחניות בדברים החשובים לי יותר מבחור חזק יותר במראה חיצוני.. אבל אולי אני טועה.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/1/2012 23:25 |
|
| |
| מעפיל כתב: |  | אם הבחור גורם לך להביע את כל הכוחות שלך, רוחניים, גשמיים, רגשיים, אינטלקטואלים וכו', בצורה הכי טובה, מה זה משנה איזה סגנון הוא? |
|
זה נכון. וזאת הגישה שלי לזה באמת.
אבל תכל'ס, צריך כיוון ברור יותר. יש דברים שאני לא יתפשר עליהם, אבל חוץ מזה זה כללי מידי וזה מה שמפריע לי.
מה אני עונה לשאלה איזה בחור את רוצה? לומד כל היום עובד חצי יום שחור צבעוני?- לא משנה?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-25/1/2012 23:27 |
|
| |
[quote]אחת, אני לא מתאימה את עצמי לכל הצעה, יש הצעות שאני יודעת מראש זה לא מתאים לי וזהו. אבל אני כן גמישה יחסית בקשר לדברים לא קריטיים, לא מנואשות. אלה בגלל שזה הדבר הנכון לעשות לדעתי.
לגבי הלבוש, דוגמא- הצעות של בחורים שלובשים שחור לבן כרגיל והצעות של בחורים שלובשים צבעוני שניהם לא ירתיעו אותי כי אין לי בעיה עם שניהם. כמובן שהרקע מסביב מתאים לדברים שאני רוצה...
עמקויות, נכון. אתה מאד צודק.
אני יודעת שיש דברים שאני צריכה לפתור עם עצמי.
מה שקורה עכשיו זה אני לא מחפשת בחור צדיק גדול, אני לא כזאת, ויש לי דרך ארוכה, אבל חשוב לי כל כך הרוחניות שלו שתהיה.. זה פשוט שאני לא חושבת שבחור שהוא קצת פתוח יותר חייב להיות נופל ברוחניות בדברים החשובים לי יותר מבחור חזק יותר במראה חיצוני.. אבל אולי אני טועה.
[/quote ]
את צודקת, את צריכה לחשוב על העתיד, לחשוב איך את רוצה שייראה הבית שלך לא עוד שנה, עוד עשרים!!!
לראות את הנולד, לראות לא רק ממטר, לחשוב רחוק.....
בהצלחה בחקירת ה"אני" שלך, מה את מחפשת, מי "את", מי את רוצה שיהיה השותף שלך לחיים.....
בקשר לפתיחות, תלוי במי מדובר....
תוקן על ידי אחת_מהישוב ב- 25/01/2012 23:30:05
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-26/1/2012 00:02 |
|
| |
| עמקויות כתב: |  | לדעתי, זה לא חוסר בשלות או פיצול אישיות, זה פשוט שאת פוסחת על שני הסעיפים. יש בך מלחמת כוחות. מצד אחד הצד הרוחני שבך מושך אותך לכיוון אחד, ומצד שני מציאות חייך החומרית מושכת אותך לכיוון אחר. עצם זה שמציעים לך את כל הסגנונות, רק מוכיח שישנם דברים בהם ניכר יותר הצד הרוחני שלך, וישנם דברים שבהם ניכר יותר הצד הנהנתני שלך.. עכשיו, עלייך לבחור באיזו דרך את הולכת.. מי את באמת ומה את באמת.. איך את רוצה שיראו חייך ואיך שיראה ביתך.. את צריכה לשבת עם עצמך, להיות אמיתית עם עצמך, לרדת לשורשם של רגשות, ולהבין יותר לאיפה את באמת שייכת.. כשתביני את זה ותחליטי חזק מי את באמת, תוכלי בקלות לדעת איזה סגנון לחפש ואיזה סגנון לסנן. |
|
כשמך כן אתה מעמיק, נהנית לקרוא את הגיגך עלה והצלח (סתם בהשפעת כתיבת התעודות חחח)
|
|
|
|
| נשלח ב-26/1/2012 00:06 |
|
| |
| נעמה10 כתב: |  | אחת, אני לא מתאימה את עצמי לכל הצעה, יש הצעות שאני יודעת מראש זה לא מתאים לי וזהו. אבל אני כן גמישה יחסית בקשר לדברים לא קריטיים, לא מנואשות. אלה בגלל שזה הדבר הנכון לעשות לדעתי. לגבי הלבוש, דוגמא- הצעות של בחורים שלובשים שחור לבן כרגיל והצעות של בחורים שלובשים צבעוני שניהם לא ירתיעו אותי כי אין לי בעיה עם שניהם. כמובן שהרקע מסביב מתאים לדברים שאני רוצה...
עמקויות, נכון. אתה מאד צודק. אני יודעת שיש דברים שאני צריכה לפתור עם עצמי. מה שקורה עכשיו זה אני לא מחפשת בחור צדיק גדול, אני לא כזאת, ויש לי דרך ארוכה, אבל חשוב לי כל כך הרוחניות שלו שתהיה.. זה פשוט שאני לא חושבת שבחור שהוא קצת פתוח יותר חייב להיות נופל ברוחניות בדברים החשובים לי יותר מבחור חזק יותר במראה חיצוני.. אבל אולי אני טועה.
|
|
מצד אחד את לא מחפשת בחור צדיק גדול, מצד שני חשוב לך כל כך הרוחניות שלו..? איך זה בדיוק מסתדר?! מלבד ובעיקר, שצדיקות ורוחניות זה דבר יחסי.. השאלה מה הפרמטרים שלך..? ואין ספק שלבוש כזה או אחר אינו מעיד על צדיקותו של הבחור, אבל מצד שני ברור שלבוש מסוים מעיד על משהו לכה"פ בשביל לבדוק את הדברים יותר לעומק.
ושוב, התחושה שלי, שמצד אחד את רוצה רוחניות חזקה, יש לך שאיפות גדולות, אבל המציאות והמעשה זה אחרת.. ולכן את בעצם נקרעת בין השאיפות (הפנימיות האמיתית שלך) לבין איך שאת חייה בפועל.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/1/2012 00:08 |
|
| |
| נעמה10 כתב: |  | בכל מהלך הזמן שאני בשידוכים אני מתקשה להיות סגורה על עצמי איזה סגנון של בחור אני מחפשת.
אני בחורה שקשה להגדיר אותה (לדעתי), זה לא שאני מגיעה מרקע מסובך או משהו דומה, הכל רגיל פחות או יותר.
זה פשוט שבמצבי כרגע, אפשר להתאים לי כמה סגנונות, וקשה לי לראות מה באמת מתאים לי..
רוב האנשים יש להם דעה מגובשת והחלטית לגבי איך הם רוצים את הבן זוג שלהם. מפריע לי שמציעים לי מכמה סגנונות וזה לא הבדלים קטנים ממש.. ואני לא חושבת לפסול לא את זה ולא את זה..
סוג הרגשה של פיצול אישיות...
אולי במהלך הזמן זה יתבהר לי יותר?
או שזה אולי מראה על חוסר בשלות?...
|
|
תרגעי!
את נורמלית לחלוטין.
לדעתי זה שאת לא נועלה מה מתאים לך,יתכן שזה נובע מפתיחות מסוימת ..
תוקן על ידי מזדקן ב- 26/01/2012 00:13:33
|
|
|
|
| נשלח ב-26/1/2012 00:14 |
|
| |
| אחת_מהישוב כתב: |  |
את צודקת, את צריכה לחשוב על העתיד, לחשוב איך את רוצה שייראה הבית שלך לא עוד שנה, עוד עשרים!!!
|
|
קצת נסחפת עם הסיסמאות, לא?
יותר חשוב שתהיה התאמה עכשיו (גם בשאיפות כמובן) כי סביר להניח שאת לא מסוגלת לתאר את החיים אפילו שנה אחרי החתונה, וכל שכן עוד 20 שנה. ההנחה שאת מסוגלת לקבוע מעכשיו את כל החיים נגועה בלא מעט יוהרה.
ולנעמה, תזכרי שכמו שלך יש צדדים שונים, כך גם לבחורים שאת פוגשת - אם רק תטרחי לגלות.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/1/2012 00:18 |
|
| |
| תרי_זוזי כתב: |  |
קצת נסחפת עם הסיסמאות, לא?
יותר חשוב שתהיה התאמה עכשיו (גם בשאיפות כמובן) כי סביר להניח שאת לא מסוגלת לתאר את החיים אפילו שנה אחרי החתונה, וכל שכן עוד 20 שנה. ההנחה שאת מסוגלת לקבוע מעכשיו את כל החיים נגועה בלא מעט יוהרה.
ולנעמה, תזכרי שכמו שלך יש צדדים שונים, כך גם לבחורים שאת פוגשת - אם רק תטרחי לגלות. |
|
vv
|
|
|
|
| נשלח ב-26/1/2012 00:24 |
|
| |
נעמה אני מבינה אותך לגמריי...אבל כמו שעמקויות אמר את צריכה להיסגר על עצמך לפחות כיוון זה כמו שלא תדעי אם את רוצה ליטאי חבדניק או לאומי... העיקר האישיות ואני מבינה את החוסר רצון להוריד על דברים כמו לבוש או כל דבר "שטחי" כזה אבל גם הדברים הכביכול שטחיים מייצגים משהו ואת צריכה להבין עם עצמך איפה את רוצה להיות ומה את רוצה לייצג כמובן שאם את לא חושבת שתעמדי בבחור שלומד כל היום ולא עובד אז אל תלכי על האופציה הזאת מלכתחילה אבל אני חושבת שעדיף לחפש מישהו שהוא חזק ממך ברוחניות כדי שתוכלי להתעלות ולא לרדת...אבל זאת רק דעתי
|
|
|
|
|