|
|
| נשלח ב-27/1/2012 12:36 |
|
| |
[מקסמן,
מצד אחד אתה טוען שהומואים לא "נולדים" כך, ומצד שני אתה טוען שמה שאנשים "נולדים" איתו אינו צריך להיות פונקציה בחייהם. זה פשוט לא רציני לנסות ולהחזיק בחבל משני קצותיו וגם לצפות שאחרים ידלגו עליו...
יעקב,
כצענע, גם אני תוהה על קביעותיך ביחס ל"נשיות" ועל הבסיס עליו הן עומדות (עצם טענתך כאילו הומואים הם "סוג של נשים", מגוחכת מכדי להתייחס אליה בכלל).]
|
|
|
|
| נשלח ב-27/1/2012 12:53 |
|
| |
| אמשלום כתב: |  | [מקסמן,
מצד אחד אתה טוען שהומואים לא "נולדים" כך, ומצד שני אתה טוען שמה שאנשים "נולדים" איתו אינו צריך להיות פונקציה בחייהם. זה פשוט לא רציני לנסות ולהחזיק בחבל משני קצותיו וגם לצפות שאחרים ידלגו עליו...
|
|
צדיקה מה לא טוב לטעון בשתי הכיוונים,
הרי אפי' נקבל שנטיות שבאות מגיל צעיר ולא צריך לשנות אותם, אז גם כאן בלתי אפשרי לעודד נטיות כל שהם, כי אז נצטרך להודד גם נטיות אכזריות שיש בבני אנוש,
סתם לשם עצם העניין:
לו לא היה מדובר על עניין קיומי ממדרגה ראשונה, אז מילא, נווו נוותר כמו שוויתרנו לבן סורר,
אבל כל בר דעת יודע שאם רק ניתן עידוד חינוכי לכך, אז כל גבר גבר באמת ירצה להיות גבר גבר ולא להזדקק לנקיבה חלשה ומנצלת כל הזמן וכו' וכו ועוד כל מיני דעות קדומות,
כלומר בעצם נעודד שובוניזם שהאנושת לא ידע מעולם,
ולכן לדעתי הנאורים לא ממש חשבו לעומק מה יקרה בסוף,
תראי את הגברים אני מכיר מבפנים כי אני גבר, ואני אומר לך שזה מה שיקרה,
כל התשובות שקיבלתי ממלומדים בעניין היית טוב אפשר לחנך שזה לא יקרה,
אבל כאן הטעות, הרי אנו רוצים להתיר בכדי שלא צריך לשנות נטיות ולחנך, ופתאום אתה כן רוצה לחנך, הנטיות להיות גבר היא מלידה ממש, רק צריך לעודד את האי תלות בנקבה בשום עניין, ואז הלך עלינו, אז באמת יהיה לגברים במה להתגאות שהם גברים,
בכלל אני שונא את ההסתכלות על חטאים שקדמונינו הגדירו כחטאים. כפחות תבוניים מהיום,
לו רק היה לנו אימון בדבריהם היינו לפחות מעמיקים מה הביא אותם לאסור בחומרה כזו את העניין, ואז אולי לא היו כל מהר מעודדים לכך,
מילא בפרטיות נוו, אבל לעשות מזה דגל ציבורי וחינוכי ??
|
|
|
|
| נשלח ב-27/1/2012 14:15 |
|
| |
מקסמן לאחרונה התחלתי לחבבך אבל בהודעה זו פישלת לחלוטין, נו באמת, אנשים לא ירצו נקבה חלשה ? איפה אתה חי. ישנה פסיכולוגיה מודרנית, והעוסקים בה מעידים שישנם אחוזים מסוימים של הומואים בחברה, ה ו מ ו א י ם, אנשים שאין להם משיכה למין הטמא והמפתה.
כל נסיון לתייג את ההומואים כנשיים או גבריים, או חשוכי אהבה, או כל הגדרה אחרת שלא תיהיה דינה לכישלון, הדבר אינו ברור מדוע למה ואיך זה הופיע, ומדוע דווקא בעידן הזה, מנסים להעלות כל מיני השערות אבולוציה הורמונים סתם העדפה גנטיקה פסיכולוגיה אישיות סביביה משפחתית החינוך המיני המערבי-נוצרי או המערבי-מתירני פינוק יתר חומרים כימיים באוכל התפתחות מאוצת של הנערות, האידניוודאוליות של החברה המערבית, המעבר משרידות להגשמה עצמית ועוד כל מיני הגדרות. חלק מההסברים סותרים.
תכלס ישנו אחוז גבוה (גבוה מאוד, יחסית למחלות שמשקיעים הרבה כסף ואנרגיה למיגורם) באוכלוסיה שיעברו ליד בית ועד של זנות נשים ולא יכנסו לשם כלל, ואילו גבר יעורר להם את כל החושים, התורה על כל ההשתלשלות שלה לא דנה במקרה כזה, מילא אם זה היה מקרה נדיר או סטיאוציה של אדם אחד שעבר התעללות, ההומואים קיימים בלי תלות בשום דבר. התורה מתעלמת לא רק מהצורך המיני הלגיטימי (לכאורה, ביהדות ישנם זרמים רבים בהם המיניות היא חטא גור למשל), והתורה גם מתעלמת מכל ההלכות המבוססות על החלוקה השרירותית של גברים ונשים.
פעם ראיתי תשובה הזויה מהרב שמואל אליהו בנושא, שלא יתכן שיש הרבה הומואים כי אלוקים לא מייצר אנשים כמו פחיות שחלקם יוצאים עקומים.. ואם זה קצת אנשים ? ובכלל מה הקשר פחיות ? לגבי הר זמיר כהן ראיתי פעם מאמר שלו שדווקא היה לענין בעיני, לא שאני מסכים בהכרח, אך הוא התמודד בגישה רצינית ולא דמוגגית.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-27/1/2012 14:48 |
|
| |
קודם תודה לך,
תראה אני אומר שני דברים,
1, מחקר המוח החדיש והפופולרי מאוד היום מוכיח שהמוח היא פלסטית, אז במילא נכון השקפת חז"ל שבני ישראל לא נחשדו במשכב זכר מול בני ישמעאל , כי לא סבלו מהפרדה מינית,
היום כל מבין מבין שאין החזקה הזאת לגבי בני ישראל, כי ההפרדת המינים הקיצונית כמו אצל בני ישמעאל מביא חזקה חדשה שהם כן נחשדו, ולכן נופל החזקה ויש באחרונים שרוצים לאסור יחוד בין גברים גם,
כלומר פלססטיות המוח אומרת שאין דבר כזה נטיה מילידה, כלומר היא מפלסטי ויכולים לכוון ולשחק איתה,
אז הכל עניין של תרבות, בתרבות ישמעאל שקיים הפרדה וליבוש מכסה כל חלקה טובה, מביא נטיה X
בתרבות שלנו שלא היית הפרדה ודווקא ליבוש יפה ותכשיטים יפים וכו' וכו' אז יש חזקה שלא נחשדו,
2, אני מכוון למשהו שלא מורגש,
אנו מרוב שרוצים לבטל את התערבותינו בחינוך ואילוף הנער, בעצם מביא את הסתכלות הנאור לגבי העניין, אוקיי אני גם חושב שזה לא מקרה אסון שצריך להילחם בא כאילו הם מעקרי הדת\החברה האנושית, בסך הכל מדובר בלא הרבה כפי שאתה אומר,
אבל להפוך את העניין לדגל ציבורי וחינוכי, זה לדעתי תביא תרבות שובוניסטית שלא הכרנו מעולם,
אני אתן לך דוגמא, יש זמר שלא מצליח לעלות לכותרות, המפיק שלו מציע רעיון אייך לעלות אותו חזק,
והפך אותו להומו, ובאמת הצליח לעלות על הכותרות,
מדר נעורים: אין לך מרד נעורים יותר גדול מזה, והנערים ינצלו זאת,
וכן על זה הדרך,
לסיכום אני מסכים איתך לו לא עשו מזה עניין ציבורי חינוכי ודגל הקידמה,
 |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-27/1/2012 15:46 |
|
| |
"כלומר פלססטיות המוח אומרת שאין דבר כזה נטיה מילידה, כלומר היא מפלסטי ויכולים לכוון ולשחק איתה, "
רק עד גבול מסוים.
הגנטיקה תמיד מנצחת.
והנטיה המינית ,כמו הכשרים השכליים הם גנטיים ושום אקרובטיקה פלסטית של המוח לא תהפוך מפגר לגאון ואפילו לא מפגר גבולי לאדם נורמלי ולא תהפוך הומוסכסואל להטרוסכסואל או להפך.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/1/2012 16:25 |
|
| |
| צענערענע כתב: |  | "כלומר פלססטיות המוח אומרת שאין דבר כזה נטיה מילידה, כלומר היא מפלסטי ויכולים לכוון ולשחק איתה, "
רק עד גבול מסוים.
הגנטיקה תמיד מנצחת.
והנטיה המינית ,כמו הכשרים השכליים הם גנטיים ושום אקרובטיקה פלסטית של המוח לא תהפוך מפגר לגאון ואפילו לא מפגר גבולי לאדם נורמלי ולא תהפוך הומוסכסואל להטרוסכסואל או להפך.
|
|
האם הוכח מעבר לכל ספק שזאת נטייה גנטית?
|
|
|
|
| נשלח ב-28/1/2012 18:15 |
|
| |
| דייר כתב: |  | " האם הוכח מעבר לכל ספק שזאת נטייה גנטית?
|
|
בוודאי שזה לא גנטית,
אחרת אייך הם נולדו בכלל,
|
|
|
|
| נשלח ב-28/1/2012 18:27 |
|
| |
סליחה לא הבנתי מה כתבת
|
|
|
|
| נשלח ב-28/1/2012 19:14 |
|
| |
| דייר כתב: |  | האם הוכח מעבר לכל ספק שזאת נטייה גנטית?
|
|
ממש לא! אני מניח שצענע תספק לך מידע שנכתב ע"י כמה מתומכי הקהילה, מאותם מקורות שגבול הידע שלה מגיע [קרי: יוטיוב, ויקיפדיה, גוגל]. הסיבה העיקרית לנטייה היא פשוט החברה המערבית הפתוחה שלנו, שחיה בדור שאחרי דרווין, פרויד ואלפרד קינסי, שראו באדם יצור בעל יצרים מיניים עזים (לפי פרויד האדם נשלט ע"י היצרים הללו), וניסו לתת רציונאליזציה לתפיסות עולמם. פרופ' הנרי מוריס בספרו The Long War Against God, הקדיש פרק לנושא, ושם הוא טען, שהגם שאין האבולוציה היא בהכרח סיבה לנטיות הומוסקסואליות, אבל בכל פעם שהם מחפשים למצוא לזה תימוכין רציונאליים, מיד האבולוציה של דרווין (וממילא הגנטיקה המודרנית) משמשת כמקור ראשי לטענותיהם. וראה עוד במאמר: Kinsey, Darwin and the sexual revolution, בקישור המצו"ב: http://creation.com/kinsey-darwin-and-the-sexual-revolution
תוקן על ידי פוגמישו ב- 28/01/2012 19:15:17
|
|
|
|
| נשלח ב-28/1/2012 19:48 |
|
| |
| דייר כתב: |  | סליחה לא הבנתי מה כתבת |
|
פשוט אם זה גנטית אייך הוא נולד, הרי לו נאמר שזה גנטית אז הוא לא יכול להוליד ולהיוולד
|
|
|
|
| נשלח ב-28/1/2012 19:53 |
|
| |
| פוגמישו כתב: |  |
הסיבה העיקרית לנטייה היא פשוט החברה המערבית הפתוחה שלנו, |
|
סליחה, אתה מערב שני דברים, המערב נותן דרור ליצרים זה נכון,
הנטיה בא דווקא מתרבויות דתיות מטורפות בהפרדה מוגזמת בין המינים,
במערב דווקא לו הדגל הקדמה אין סיבה שיהיו כאלה,
|
|
|
|
| נשלח ב-28/1/2012 19:54 |
|
| |
מקס הומוסכסואל מסוגל לקיים יחסים פוריות עם אשה. הרבה מאד הומויים נשואים עם ילדים.
לא שאני מסכים כי זה עובר בתורשה. אבל אני לא מומחה
|
|
|
|
| נשלח ב-28/1/2012 20:03 |
|
| |
המחבתים למיניהם שונאים את גוגל-הם אוהבים את ריח הנייר של המקורות העתיקים -שם הכל בטוח.
המחבתים האלה לעולם לא יקנו את הספרים האלקטרוניים על אף שהם נוחים מאד-כי זה יזכיר להם את גוגל האיום והנורא שמביא לכל בית את חידושי המדע המאיימים כגון תורת האבולוציה,מקור סיפור המבול,ועוד ועוד דברים מפחידים כאלה.
הם לא יודעים שהספרים האלקטרוניים נועדו רק לנסיעות כי מי שנמצא בביתו יכול היום לקרוא כל ספר בגוגל ר"ל.
ולעניינינו.
ההאם הנטיה הגנטית ההומסקסואלית היא חדשה ושייכת לתורת האבולוציה ולעולם המערבי המנוון?
הרי אם הנטיה לא היתה בזמן כתיבת התורה הרי האיסור עליה לא היה נכתב.
ופוגמישו הזהר!!!גוגל לפניך
הנטיה המינית היא גנטית.
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2798937,00.html
|
|
|
|
| נשלח ב-28/1/2012 20:12 |
|
| |
עברתי ארבע פעמים על המאמר, ואין שום קשר בין הכותרת לבין המציאות מה מצאו החוקרים,
|
|
|
|
| נשלח ב-28/1/2012 20:15 |
|
| |
| ירוחםשמ כתב: |  | מקס
הומוסכסואל מסוגל לקיים יחסים פוריות עם אשה. הרבה מאד הומויים נשואים עם ילדים.
לא שאני מסכים כי זה עובר בתורשה. אבל אני לא מומחה |
|
אז מה בדיוק הבעיה ??
|
|
|
|
|