| נשלח ב-26/1/2012 23:20 |
|
| |
לו היה המחשב כאנוש...
קרה ותהיתי ביני לבין עצמי - מה חבל שאין אפשרות להמיר מדברים שבחומר לדברים שברוח... כגון, תמיד שאני רואה ב"התחל" - "עזרה ותמיכה" , חפש בנושאי העזרה... בחר את העזרה שאתה צריך... אני עורגת לתוכנה כזו שיהיה ביכולתה לעזור גם בנושאים אחרים ,מלבד עזרה טכנית במחשב... ובלחיצת מקש יופיעו התשובות האפשריות, הגורמים לבעיה ודרך פתרונה... כמוכר לנו מווינדוס. או הלחצן "רענן" - מה טוב היה אם היה לנו מין לחצן ניסתר כזה בגוף, נגיד שלוחצים באף, והמח מתרענן... או שכתוב - נותרו 30% בבטריה, חבר למקור חשמל... ואני רוצה לזעוק, אכן כן, בטרית הנפש הולכת ומתרוקנת באין ממלא לה, ולפני שתגמר הסוללה כליל - הלואי, הלואי והיה לי היכן לחבר אותה לטעינה מחודשת... או האפשרות - התחבר, התנתק... לו יכולנו לשחק כך עם הרגש, פעם לנתקו ופעם לחברו שנית, והכל לפי רוב המעשה... או בפרופיל זמין במייל ושאינו זמין - לו יכולנו לשדר לחברינו - כרגע הפרופיל שלי אינו זמין... הנח אותי לנפשי... וכיוצא באלו. מוזמנים להוסיף כיד הדמיון הטובה עליכם....
תוקן על ידי נגוהות ב- 26/01/2012 23:46:26
|
|
|
|
| נשלח ב-26/1/2012 23:36 |
|
| |
לא הייתי מתנגדת לסוג של פירמוט של העבר..
|
|
|
|
| נשלח ב-26/1/2012 23:45 |
|
| |
ברוך שובך כוכבית! התגעגענו... חסרת פה. לאן נעלמת כל כך הרבה זמן?
|
|
|
|
| נשלח ב-27/1/2012 05:37 |
|
| |

|
|
|
|
| נשלח ב-27/1/2012 10:28 |
|
| |
חמוד, נגוהות... אהבתי... אוסיף שהיה נחמד אם היתה אפשרות ליצור חברים כ"כ בקלות, כמו בפלא' : צור איש קשר חדש... וכן לנתק את הקשרים עימם מבלי להסתבך במריבות, פשוט - מחק איש קשר...
תוקן על ידי אישהכשרה ב- 27/01/2012 10:29:36
|
|
|
|
| נשלח ב-27/1/2012 12:03 |
|
| |
ואני אוסיף שאלה מסתקרנת - האם גם כשהיינו נפגשים פנים מול פנים היינו כל כך אמפתים, תומכים, קשובים או שגם זה רק מעל גבי המחשב? כמה אנחנו מסוגלים גם עם החיצוניות שלנו - להתקרב, להתקשר, לפרגן ולתמוך?
|
|
|
|
| נשלח ב-27/1/2012 12:42 |
|
| |
אני בטוח שכן,האנשים פה מאוד טובים!
|
|
|
|
| נשלח ב-27/1/2012 13:54 |
|
| |
בטח שהם טובים, השאלה היא אם החיצוניות לא מסתירהה את הטוב הזה... אם תמיד, כלפי כל אדם בעולם, יש לנו את היכולת להעמיק מעבר למסכות, למצא את הנקודות הפנימיות ולאהוב אותן... להסכים גם להפתח ברמה כזו, לא רק באנונימיות ובכתיבה, אלא גם מול עולם... כי אכן, מסתבר שהעולם מלא באנשים טובים, אז למה כל כך קשה לפעמים למצוא אותם?
|
|
|
|
| נשלח ב-27/1/2012 14:08 |
|
| |
| עייפהכבר כתב: |  | ואני אוסיף שאלה מסתקרנת - האם גם כשהיינו נפגשים פנים מול פנים היינו כל כך אמפתים, תומכים, קשובים או שגם זה רק מעל גבי המחשב? כמה אנחנו מסוגלים גם עם החיצוניות שלנו - להתקרב, להתקשר, לפרגן ולתמוך? |
|
אפשר לבדוק את זה בקלות... רוצה לנסות?...
|
|
|
|
|
| נשלח ב-27/1/2012 14:10 |
|
| |
תוקן על ידי נגוהות ב- 27/01/2012 14:11:11
|
|
|
|
| נשלח ב-27/1/2012 14:17 |
|
| |
| עייפהכבר כתב: |  | כי אכן, מסתבר שהעולם מלא באנשים טובים, אז למה כל כך קשה לפעמים למצוא אותם? |
|
דוקא לך זו לא נראה לי תהיה בעיה. לכי תסתכלי במראה...
|
|
|
|
| נשלח ב-28/1/2012 18:42 |
|
| |
וכשלא מצליחים להרדים ילד, אני חושבת שחבל באמת שא"א , כמו שיש אפשרות בווינדוס 7, ללחוץ על "מצב שינה"....
|
|
|
|
| נשלח ב-28/1/2012 20:08 |
|
| |
עייפה [לשעבר] בעולם יש גם אנשים רעים וזה די מפחיד,אני מכיר הרבה אנשיםטובים מאוד אבל זה לא אומר שאני יכול להפתח לפניהם ,או שאנחנו לא מספיק קרובים או שהם לא מתאימים לשמש כאוזן קשבת ולסייע בעיצה טובה. כאן בפורום גם ההכרות הפוכה מכירים את הנפש בלי החיצוניות,וגם כולנו באותה סירה ובהבנה שכל המריבות וכו. וכו. הכל שטיות יש דברים יותר חשובים בחיים
|
|
|
|
| נשלח ב-28/1/2012 20:36 |
|
| |
סליחה שאני מעירה, אבל לו יותר לי לבקש, שלמרות שהדברים הנכתבים כאן מאד עצובים וחשובים, אם אפשר להעלות אותם באשכול אחר, ולא לסטות מנושא האשכול המקורי, שנפתח, כפי המלצת אחת הניקיות,על מנת - "לשמח כמה נשמות כואבותלתת להן ביטוי לכאב ואולי לתקווה" ולתת לנפש להרפות קצת מהמצוקות, ולהעניק לה הזדמנות לחייך קמעא ולהשיח את הדעת, ולו לרגעים בודדים... אז בתודה ובסליחה...
|
|
|
|
| נשלח ב-28/1/2012 20:49 |
|
| |
אני חושב שהשאלה הפוכה לו היה א  נוש כמחשב היה טוב לו היה אפשר שאנשים יעבדו רק לפי הנתונים שאני נותן להם,ושלא יחלטו לפי מראה עיניהם,שלא יזכרו את הפשלות שלי,ושתמיד יגידו לי ברוך הבא
|
|
|
|
| נשלח ב-28/1/2012 20:49 |
|
| |
אני חושב שהשאלה הפוכה לו היה א  נוש כמחשב היה טוב לו היה אפשר שאנשים יעבדו רק לפי הנתונים שאני נותן להם,ושלא יחלטו לפי מראה עיניהם,שלא יזכרו את הפשלות שלי,ושתמיד יגידו לי ברוך הבא
|
|
|
|
|