| נשלח ב-28/1/2012 20:53 |
|
| |
עצה מעשית- בעיקר מהבנות
אני תמיד נפגש דרך שידוך, אבל.. יש מישהי מהפורום שהדברים שהיא כותבת ממש מוצאים חן בעיניי, הם משקפים לדעתי על נפש אצילית וחכמה מיוחדת שיש לה. גם הדברים שהיא כתבה על ציפיותיה מבן זוגה לעתיד נשמעים לי כאילו נכתבו ממש עליי. מה לעשות? אם אשלח לה הודעה בפרטי זה עלול להתפרש כזילות וכבר הבנתי שהבנות לא ממש אוהבות את זה.. על אופציה אחרת אני לא ממש מצליח לחשוב, אולי לשלוח מישהי אחרת בתור שדכנית?! בקיצור, דעתכן..
|
|
|
|
| נשלח ב-28/1/2012 21:39 |
|
| |
כל הבנות עכשיו עסוקות בלחשוב אם מדובר בהן.........;)
|
|
|
|
|
| נשלח ב-28/1/2012 21:40 |
|
| |
הממממ אם זאת "אני_הקטנה" תשמע לי, רד מהעניין...
|
|
|
|
| נשלח ב-28/1/2012 21:46 |
|
| |
קטנה, לא להיסחף...!! 
|
|
|
|
| נשלח ב-28/1/2012 21:53 |
|
| |
אני מוכנה להיות השדכנית.. הגורם ה3 מבחוץ ולגשת אליה בשמך.. אם אתה רוצה בשמחה!
תוקן על ידי בת23 ב- 28/01/2012 21:53:18
|
|
|
|
| נשלח ב-28/1/2012 22:13 |
|
| |
אחי ואני הקטנה, אני תמיד שמח לספק זירת התגוששות. בכולופן אם אתה מזהיר אותי כדי לשמור אותה לך אז אל תתבייש ותעשה משהו בעניין. החיים קצרים והאשכול הזה ייתן לך רעיונות איך לעשות את זה.... אם אני אשלח לה הודעה לא בסגנון של 'היי, רוצה להתכתב בפנאן' אלא משהו יותר רציני ומכובד זה יכול להתפרש טוב למרות הבמה?
|
|
|
|
| נשלח ב-28/1/2012 22:40 |
|
| |
חחחחחחחח,
תודה על הפירגון... 
נראה לי, אם כבר עדיף שתתחיל לקרקר אתה בפורום, ואם יהיה זרימה אז...
ובחיים לא "היי מה קורה" וכו' זה מגעיל!!
|
|
|
|
| נשלח ב-28/1/2012 23:07 |
|
| |
אני לא יודעת אם אני האדם הנכון לכתוב את זה, או שאולי כן עקב ניסיון חיי המועט והכאוב במקצת.. לא הייתי מציעה להתחיל קשר שכוונתו רצינית, או בכלל, דרך אתר אינטרנט... אבל זו בסך הכל דעתי..
|
|
|
|
| נשלח ב-28/1/2012 23:13 |
|
| |
מסתמא היא נמצאת כאן בפורום ורואה את האשכול..
אולי תשאל לדעתה?
|
|
|
|
| נשלח ב-28/1/2012 23:19 |
|
| |
| אנימותק כתב: |  | | מסתמא היא נמצאת כאן בפורום ורואה את האשכול..
אולי תשאל לדעתה? |
|
זה בדיוק מה שהוא עושה, רק בדרך עקיפה ..
|
|
|
|
| נשלח ב-28/1/2012 23:21 |
|
| |
שישאל אותה ישירות אם יש לה עיצה..
|
|
|
|
| נשלח ב-28/1/2012 23:46 |
|
| |
רעיון מצוין. אז הנה.. שלום לך, עקבתי קצת אחרי מה שכתבת באשכולות וראיתי שהחשד שלי באמת נכון, יש לך ראש בריא בצורה לא רגילה, רגישות מיוחדת לזולת ואת תמיד משתדלת לדון כל אחד לכף זכות, גם אם זה לא כ"כ סביר. נראה לי שאם ייצא לנו להכיר לא תתאכזבי אבל אני לא יודע איך לגרום לזה לקרות, אשמח לשמוע איך את היית רוצה שאני אעשה את הצעד הראשון שלי. בכליון עינים. מאובחן שלך
|
|
|
|
| נשלח ב-28/1/2012 23:51 |
|
| |
| מאובחן כתב: |  | | רעיון מצוין. אז הנה.. שלום לך, עקבתי קצת אחרי מה שכתבת באשכולות וראיתי שהחשד שלי באמת נכון, יש לך ראש בריא בצורה לא רגילה, רגישות מיוחדת לזולת ואת תמיד משתדלת לדון כל אחד לכף זכות, גם אם זה לא כ"כ סביר. נראה לי שאם ייצא לנו להכיר לא תתאכזבי אבל אני לא יודע איך לגרום לזה לקרות, אשמח לשמוע איך את היית רוצה שאני אעשה את הצעד הראשון שלי. בכליון עינים. מאובחן שלך |
|
"מאובחן שלך"...? מכמה הודעות בפורום אתה כזה מהר מוכן לתת את עצמך..?!
|
|
|
|
| נשלח ב-28/1/2012 23:59 |
|
| |
אופס, ידעתי שמישהו ייתפס על 'השלך'. זה רק כדי לחדד את השאלה!
|
|
|
|
| נשלח ב-29/1/2012 00:07 |
|
| |
| עמקויות כתב: |  | "מאובחן שלך"...? מכמה הודעות בפורום אתה כזה מהר מוכן לתת את עצמך..?! |
|
טוב לב..........
אגב עמקויות, למה אתה לא מאחל מזל טוב למאורסים??? מוזר לי....
|
|
|
|
|