בית פורומים שידוכי חרדים

עצה מעשית- בעיקר מהבנות

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-29/1/2012 00:10 לינק ישיר 

אחי23 כתב:
"מאובחן שלך"...?מכמה הודעות בפורום אתה כזה מהר מוכן לתת את עצמך..?! טוב לב..........אגב עמקויות, למה אתה לא מאחל מזל טוב למאורסים???  מוזר לי....  

טוב לב...?!

אגב אחי, למה אתה לא שואל, למה אני לא נמצא סמול טוק..?
אותה תשובה שתענה על זה, תענה לך גם על שאלתך. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/1/2012 00:10 לינק ישיר 

לדעתי אתה יכול לשלוח.. אבל אל תתאכזב אם שום דבר לא יקרה,
אבל אם אתה רוצה שזה באמת יקרה אל תדבר איתה הרבה  באינטרנט אלא תקבע פגישה עם בירורים והכל..
כמו פגישה רגילה.. טוב כמובן אחרי שהיא תחשוב שבאמת יש לכם משהו משותף. 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/1/2012 00:18 לינק ישיר 

עמקויות כתב:
"מאובחן שלך"...?מכמה הודעות בפורום אתה כזה מהר מוכן לתת את עצמך..?! טוב לב..........אגב עמקויות, למה אתה לא מאחל מזל טוב למאורסים???  מוזר לי....  

טוב לב...?!

אגב אחי, למה אתה לא שואל, למה אני לא נמצא סמול טוק..?
אותה תשובה שתענה על זה, תענה לך גם על שאלתך. 

חחחחחחח, טוב לב?! יכול להיות....!!!!!!

בסמול טוק אני מבין, זה לא טוב.. (תאמין לי...) אבל לא הבנתי ת'קשר... אפשר להסביר??   

לאהוב זהו הטוב שבטוב

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/1/2012 00:21 לינק ישיר 

אחי23 כתב:
טוב לב...?!אגב אחי, למה אתה לא שואל, למה אני לא נמצא סמול טוק..?אותה תשובה שתענה על זה, תענה לך גם על שאלתך. חחחחחחח, טוב לב?! יכול להיות....!!!!!!בסמול טוק אני מבין, זה לא טוב.. (תאמין לי...) אבל לא הבנתי ת'קשר... אפשר להסביר??   

לאהוב זהו הטוב שבטוב

אתה כתבת טוב לב.. אז שאלתי למה הייתה כוונתך?

תחשוב על עוד סיבה למה לא להיות בסמול טוק מעבר לזה שזה לא טוב. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/1/2012 00:26 לינק ישיר 

הא 
הטוב לב היה בצחוק... לא התכוונתי...

"לא טוב" כולל את כל הסיבות.. גם בזבוז זמן...

אבל באמת תסביר לי, למה אתה לא מאחל, מעניין אותי!    

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/1/2012 00:30 לינק ישיר 

אחי23 כתב:
הא 
הטוב לב היה בצחוק... לא התכוונתי...

"לא טוב" כולל את כל הסיבות.. גם בזבוז זמן...

אבל באמת תסביר לי, למה אתה לא מאחל, מעניין אותי!    

דווקא כל מה שמנית לא זה עיקר הסיבה שלי. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/1/2012 00:32 לינק ישיר 

אתה מסתורי...אם... שלח לי בפרטי... 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/1/2012 00:33 לינק ישיר 

שירלי19 כתב:
לדעתי אתה יכול לשלוח.. אבל אל תתאכזב אם שום דבר לא יקרה,
אבל אם אתה רוצה שזה באמת יקרה אל תדבר איתה הרבה  באינטרנט אלא תקבע פגישה עם בירורים והכל..
כמו פגישה רגילה.. טוב כמובן אחרי שהיא תחשוב שבאמת יש לכם משהו משותף. 

מצטרפת לעצתך

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/1/2012 13:24 לינק ישיר 
עצה מעשית.

להתרחק כמה שיותר מכל היכרות באינטרנט.

תעתוע, זו המילה. הוירטואל כל כך מתעתע בנו ומכניס מחשבות שבכלל לא חשבנו שנגיע אליהן...

לדעתי פשוט שכח מזה. תמשיך הלאה.

ואגב, נגיד ותצליח איכשהו למצוא דרך שזה לא יראה זול וכו'...
אם היא באמת בחורה איכותית, לא חושבת שהיא תסכים לצאת עם מישו בידיעה שהוא גולש כאן ושהם בעצם 'הכירו' כאן...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/1/2012 14:51 לינק ישיר 

אל תרד מזה. רק תחשוב טוב טוב איך אתה עושה את זה בדרך שלא תבריח אותה, תקוה לטוב ותצפה לגרוע....

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/1/2012 16:40 לינק ישיר 

אושר. חשבתי ע"ז הרבה והגעתי למסקנה דומה. במסגרת הרשת אני אמנם נחשף לצד מאד פנימי של הבחורה אבל יש חסרונות. א. אין לי כלום עליה חוץ מאותו צד פנימי, חסר לי ידע על התנהגותה בשטח, אינפורמציה דרך חברות ומכרים ומידע על מראה חיצוני. כך שיש עוד הרבה פרמטרים חוץ ממה שאני רואה בפורום. ב. זו באמת לא הדרך בה חשבתי שאכיר את אשתי לעתיד. ותקננו בעצה טובה..........

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/1/2012 17:27 לינק ישיר 

זו חשיבה של בחור פיקח :) אמן אמן...שיהיה בהצלחה בבחירת הבחורה הראויה בדרך הראויה...:)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/1/2012 19:05 לינק ישיר 

מאובחן אני אומר את האמת עם כמה שנחמד להתכתב פה עם כולם ולהביע דעות...
אני אישית לא הייתי נפגשת עם אף אחד שדיברתי איתו פה פשוט מהסיבה הפשוטה שאני לא יודעת מה אני אפגוש ובגלל שאנחנו כביכול כבר מכירים בשיחות יהיה יותר קשה להוריד אם זה לא יתאים

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-30/1/2012 09:20 לינק ישיר 

די88 כתב:
מאובחן אני אומר את האמת עם כמה שנחמד להתכתב פה עם כולם ולהביע דעות...
אני אישית לא הייתי נפגשת עם אף אחד שדיברתי איתו פה פשוט מהסיבה הפשוטה שאני לא יודעת מה אני אפגוש ובגלל שאנחנו כביכול כבר מכירים בשיחות יהיה יותר קשה להוריד אם זה לא יתאים

וכשאת נפגשת עם בחור בשידוך את יודעת עם מה (מי) את נפגשת? (אל תהיי תמימה בהבנת השאלה הזו....)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/1/2012 09:36 לינק ישיר 

מאובחן כתב:
אושר. חשבתי ע"ז הרבה והגעתי למסקנה דומה. במסגרת הרשת אני אמנם נחשף לצד מאד פנימי של הבחורה אבל יש חסרונות. א. אין לי כלום עליה חוץ מאותו צד פנימי, חסר לי ידע על התנהגותה בשטח, אינפורמציה דרך חברות ומכרים ומידע על מראה חיצוני. כך שיש עוד הרבה פרמטרים חוץ ממה שאני רואה בפורום. ב. זו באמת לא הדרך בה חשבתי שאכיר את אשתי לעתיד. ותקננו בעצה טובה..........

א. כשאתה נפגש עם בחורה בדרך שידוך יש לך את כל האינפורמציה הדרושה לך? יש לך אינפורמציה אמיתית על התנהגותה בשטח? ראית פעם חברה שלא תגמור את הלל אפילו בימים שלא גומרים את הלל? 
ב. כל דבר בחיים שרצית להשיג והשגת זה היה בדיוק בדרך שתכננת? 

נ.ב. אילו היו מציעים לך בדרך שידוך בחורה והתברר לך שהיא גם קיימת בפורום היית ניגש? אני מתאר לעצמי שזה לא דבר שאמור להפריע... אז למה בעצם לא תיפגש עם אותה בחורה שקיימת היום בפורום בדרך שידוך? אני מתכוון שצד שלישי יעשה את הצעד הראשון ואם היא תסכים תעבירו הילוך והכל יימשך כבירור של שידוך קלאסי...

תוקן על ידי nati1989 ב- 30/01/2012 09:34:51

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > עצה מעשית- בעיקר מהבנות
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 לדף הבא סך הכל 4 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.