דאגה בלב איש ישיחנה!
האם אתם יכולים לקיים את העיצה הזו תמיד,או שיש דברים שאין לכם [או שאין ביכולתכם] לשתף?
ואם לא,איך אתם תגברים על זה
נשלח ב-31/1/2012 15:41
יש בהחלט הרבה דברים שאני לא יכולה לשתף בהם אף אחד.
לפעמים זה מהסיבה שאותו אחד שגרם לי לזה- דווקא אותו בד"כ אני משתפת....ונוצר מצב אבסורד..... :-/
איך מתגברים? או שהולכים לישון מוקדם עם אוזניות ונגן, או שמשתטים לדעת...
נשלח ב-31/1/2012 19:50
אני מתכון על דברים שאין עם מי לחלוק בכלל,"אותו אחד" שגרם לך צער את לא יכולה לדבר איתו מיד על כך אבל לאחר זמן את בטח מסדרת איתו את הענין,זה הרבה יותר קל מדברים שאתה לא יכול לשתף בכלל
משתטים לדעת נשמע טוב
נשלח ב-31/1/2012 20:01
לא. אני אחת מאד מופנמת. וגם אם הוא ציער אותי- אני לא אגיד לו את זה גם כשנתפייס.
זה באמת מעצבן.
אבל אלו החיים....
נשלח ב-31/1/2012 20:51
לא הכל אני יכולה לספר ולשתף. לפעמים נקרעים מזה, ומשטתים לדעת... כמו שאמרת.
נשלח ב-31/1/2012 23:04
ציק וכו. זה חבל וכואב אני שמרגיש מה זה שאין את מי לשתף את הכאב את הקושי,אם רק היתה לי אפשרות למצוא פתרון לא הייתי ממתין רגע ומנסיון אני אומר לך שבקלות אפשר לפתור ולו במעט את חוסר התקשורת הזו,יש המון דרכים פשוטות וקלות,ופשוט חבל שתסבלי החיים שלך יכולים להיות הרבה יותר טובים
נשלח ב-31/1/2012 23:06
יש כאבים שתמיד ישארו קבורים בתוכינו, אפילו עם מאמר חז"ל הנ"ל
נשלח ב-1/2/2012 13:24
צודק חמצנינו.
תצמה (איך קוראים את הניק הזה? יש מצב לניקוד?),
אתה גם צודק. ואני בהחלט עובדת על עצמי בקטע. אבל עדיין, ישנם דברים שאין לי יכולת לשתף.
ולא רק בגלל המופנמות. אלא כי זה דברים שלא מספרים. או שאין צורך בשיתופם.
נשלח ב-1/2/2012 13:41
יש הרבה דברים שכולאת בתוכי. זה גורם לתסכול ולבעיות.. אפי' רפואיות אבל אין מה לעשות. מי שהמציא את המשפט - הלב הוא לא מחסן, כנראה שהיו לו חיים על מי מנוחות.
נשלח ב-1/2/2012 14:49
ציק,לניק שלי אין משמעות ומשום כך אין ענין בניקוד,אבל ניקית כשלך ודאי שיש משמעות אז בבקשה ניקוד. אם את לא יכולה לשתף את "האחד" אז תחפשי חברה שתוכלי לשתף אותה גם במה שלא מספרים חבל על הכאב
נשלח ב-1/2/2012 15:15
תצמה, צ'יקעבר זה מושג ידוע.. וכאן היא הפכה את זה לצ'יקברית - בנקבה עם הוש שמוסיף לזה מעין כינוי חיבה...
וקשה למצוא חברה כזו.
נשלח ב-1/2/2012 15:55
קשה מאד מאד מאד למצוא חברה כזו!!!!!
אני הכותל של החברות, כל דבר הן מספרות לי. ואולי לכן לא בא לי לשתף אותן בזה...
גם החברה שמחזיקה שאני החברה הכי טובה שלה- זה בגלל שאני תמיד בשבילה כשהיא צריכה. לא בגלל שהיא שם כשאני צריכה אותה....
נשלח ב-1/2/2012 15:56
(ותודה לדוברת אנונימוס. עשית את העבודה היטב. לתשלום, פני אלי בטלפון...) :)
נשלח ב-1/2/2012 15:58
ציקבעריתוש כתב:
קשה מאד מאד מאד למצוא חברה כזו!!!!!
אני הכותל של החברות, כל דבר הן מספרות לי. ואולי לכן לא בא לי לשתף אותן בזה...
גם החברה שמחזיקה שאני החברה הכי טובה שלה- זה בגלל שאני תמיד בשבילה כשהיא צריכה. לא בגלל שהיא שם כשאני צריכה אותה....
איזה משפט מוכר. אמאלה!!
נשלח ב-1/2/2012 15:59
אז מה עושים נימוסית?
אולי נפתח פורום לתמיכה נפשית באלו שאין להן איפה להשתפך? :)