כל אחד שמסתכל עלי אני נעלב אני מרגיש חסר הבטחון עצמי
ומי שפוגע בי אני מאוד נפגע מה עושים? ומה עושים לא לספור כל אחד?
נשלח ב-1/2/2012 14:39
אמאלה.. זה כ"כ מוכר.. אני מנסה לא להגיע למקומות שבהם אני מרגישה יותר חסרת בטחון מתמיד, כמו חתונות.. אי אפשר לא לספור, חוץ מאשר למצוא מה כן מיוחד בך ולשנן את זה שוב ושוב, בסוף תראה את עצמך נתקל בדברים הטובים שלך שוב ושוב וזה מה שיחזק אותך. [לא מאמינה שאני אומרת את זה.. הלוואי והייתי גם מיישמת.. זה קשה!!]
נשלח ב-1/2/2012 14:57
כמו שכתבה אנוני לעבוד על גאוה !!!!!! לשנן כל הזמן את הדברים הטובים שיש בך עד שבאמת תרגיש אותם. ובשונה מגאוה אסורה אתה לא מנסה להתנשאות אלא להיפך להיות כמו כולם
נשלח ב-1/2/2012 15:14
תצמה כתב:
כמו שכתבה אנוני לעבוד על גאוה !!!!!! לשנן כל הזמן את הדברים הטובים שיש בך עד שבאמת תרגיש אותם. ובשונה מגאוה אסורה אתה לא מנסה להתנשאות אלא להיפך להיות כמו כולם
נשלח ב-1/2/2012 15:57
צודקים הדוברים שמעלי.
אכן, זו עבודה עצמית קשה.
צריך לשנן לעצמך ש"בשבילך נברא העולם" וכו'....
נימוסית, לא הבנתי למה את חשה חוסר ביטחון עצמי בחתונות?
נשלח ב-1/2/2012 16:01
סיפור ארוך ציקית, אבל מרגישה שעדיף להתאדות..
נשלח ב-1/2/2012 16:03
מה, הרגשת כישלון אישי שהיא (הבחורה הזו שכולם חשבו שהיא תתחתן אחרונה עם הבחור הכי נעבעך)
התחתנה ואת (הבחורה הכי מוצלחת, עם תדמית כ"כ טובה, יפה וצעירה ונאה וחסודה) לא?
(ואני שואלת באמת בכאב)
נשלח ב-1/2/2012 16:09
זה קרה בפעם פעמים הראשונות. אבל עבדתי על זה, זה כבר לא זה. זה המבט של החברות שרובן נשואות, וגם אלו שלו כאילו אני אוויר.. מה שאומר שזה בכלל לא קשור.. עזבי זה מסובך..
נשלח ב-1/2/2012 16:11
מאמי, אני שיא המבינה אותך. את בת 20, ואני עברתי את זה אז בזמנו ועדיין עוברת..
שמה על כולם פס.
מראה להם שאני הכי מאושרת שיש. אפילו שעדיין לא התחתנתי.
מדברת בשיא החופשיות.
(בדיוק אתמול בעבודה הטבחית הכינה אוכל ממש טעים. וחברה שלי ארזה גם לבעלה. אמרתי לה: "איזה כיף לו... רק בעלי נאלץ עכשיו לאכול את האוכל הלא טעים של הטבחית בישיבה..." סוג.. את מבינה?)
נשלח ב-1/2/2012 16:14
מה הקטע להכאיב, מה?????? אני בת 20 שנה שניה בחוץ. הרוב נשואות. אבל לא זו הסיבה שלא רוצה ללכת לחתונות.. פשוט מרגישה מיותרת. ובצורה מסריחה.
נשלח ב-1/2/2012 16:17
אבל למה? אין לך חברות משם שאת/ הן שמחה לפגוש אותך/ אותן?
נשלח ב-1/2/2012 16:19
אחת. והיא לא תמיד באה.
נשלח ב-1/2/2012 16:23
אהה... אז הכל מובן עכשיו.. גמני הייתי מרגישה ככה....