בית פורומים שידוכי חרדים

למה אני לא מוצא את עצמי תחת חופה?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-2/2/2012 16:09 לינק ישיר 

בכנות, אין לי מילים לומר.. לעודד.. להבין.. להרגיש..
מסכת חיים שכזאת רק מעידה על גדלויות.. על עצמת הכוחות.. ועל נשמתך ונפשך שמכסא חצובות...!

אבל ברשותך, משפט אחד צרם לי מאד, ואשמח אם תסביר אותו לכה"פ לעצמך..

"מעתה והלאה אני עושה בדרך שלי בלעדיו, ואתייחס אליו כאילו שהוא לא איתי. וממחר אני מתחיל לחיות בחיים חדשים עם הרבה הרבה שינויים בחיים שלא עשיתי עד עכשיו"... 

הקב"ה ניסה אותך וניסה אותך.. פעם אחר פעם.. ניסיון אחר ניסיון.. ואתה.. במקום להבנות.. להתחשל.. לקום חזק יותר.. להאמין ולהישאר נאמן.. המסקנה שלך - "אני עושה בדרך שלי בלעדיו?!?!...
אחרי כל מה שהוא כן עשה לך.. אתה מסוגל להתייחס אליו כשאילו שהוא לא איתך?!?!

אתה יודע מה אתה מזכיר לי?
את אותו בחור מבוגר (בן 50+!!) שבאחד הימים סיפר לי, שכשהוא היה רווק מתבגר, הוא ראה סרטים, ויום אחד הוא החליט שהוא מתחזק, ולא רואה סרטים אולי ככה יבוא השידוך שלך, עברה שנה, ולא הגיע השידוך שלו. אז הוא החליט אם ככה הוא חוזר לראות... 

וכי אתה "דופק" חס ושלום את הקב"ה בזה??
וכי ייתן לך מה שתעשה ככל העולה על רוחך?! זה "יגרום" יותר להקב"ה לעשות את רצונך..?!

הרי ביננו, כשאתה מדבר על לעשות את מה שנראה לך, הוי אומר לעשות דברים שלא הכי כשרים.. לעשות דברים שהם לא בהכרח ברוח היהדות.. וכי חשבת פעם שאין זה אלא ניסיון עד כמה תישאר נאמן להקב"ה?!?!
וכי חשבת, שאם לקחת את המושכות לידך, בגלל זה הסוסים ידהרו כפי רצונך..?!

אני מקווה שזה חוסר הבנה שלי.. ולא המסקנה שלך.. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/2/2012 19:25 לינק ישיר 

זה יהיה הזוי אם אני אאמר שיש ה-מ-ו-ן בדברים שלך???
איך עמדת בזה???

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/2/2012 19:33 לינק ישיר 

לכל אדם יש לו הכלים לנסיונות שלו!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/2/2012 19:37 לינק ישיר 

דווקא ניראלי שהבחירה שלו סותרת את זה..אחרת הוא לא היה כותב את מה שכתב. הוא ויתר............

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/2/2012 20:35 לינק ישיר 

כמה דברים:

א. אני רואה שאימצת את ההערות שנתנו לך שם, שם..;) באמת קל ונוח יותר לקרוא כך. תודה.

ב. זה שאתה לא 'דופק חשבון' לסביבה ועושה מה שטוב לך (לעבוד, לצאת, לכייף וכו') זה טוב, בריא וחשוב

ג. עם הרבה הבנה לכאב שלך, גם בקריאה שניה ושלישית הפריע לי "מעתה והלאה אני עושה בדרך שלי בלעדיו, ואתייחס אליו כאילו שהוא לא איתי" איך אפשר להמשיך הלאה ועוד יותר- להתחיל משהו חדש, אם הוא לא איתך??
זה נורא להחליט שאתה לא צריך את מי שכולם הכי צריכים..
מצטערת שנתפסתי לזה, אבל החצי שורה הזאת בעיניי כואבת יותר מהכל, כי היא פוגעת לא בעבר, אלא בעתיד וההווה.

המון הצלחה ורק מזל טוב

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-8/2/2012 15:16 לינק ישיר 

כל שיש לומר:
אאאחחחחחח.....

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-14/2/2012 04:52 לינק ישיר 

קראתי את השתלשלות הדברים
האם החיים ממש ממש אפלים? לא ראית קצה אור בכל 10 שנים, כי לפני דברך אתה זה שאומר "לא" לכל בחורה, כמה הם גרמת את המצב דומה?
האי הגיון לברוח מהמציאות היא לא נכונה כי גם בחיים שלך כנשוי בעזרת השם אתה תגיע למצב שאתה צריך להתמודד , אז איפה זה?

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > למה אני לא מוצא את עצמי תחת חופה?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.