|
|
| נשלח ב-3/2/2012 14:04 |
|
| |
| מתוקיתתתתת כתב: |  |
אוף עם הצביעות הזו. |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-3/2/2012 14:08 |
|
| |
לא הייתי מאשימה את הבחור או הבחורה עצמם בצביעות. יתכן והם ממש לא צבועים. החברה צבועה, וזה גורם לנו להתנהג ככה.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/2/2012 14:17 |
|
| |
v
|
|
|
|
| נשלח ב-3/2/2012 14:21 |
|
| |
פוהדוס, תפעיל היגיון קר. בחורה שלא תרצה אותך (בגלל העובדה הזו) כנראה גמלא מתאימה לך. אתה פשוט מפלטר בצורה הכי קחה שיכולהיות. לקרוא שוק??????? WTF? תה לא משחק כאן בבורסה. זה הבחורה שהולכת לחיות איתך כל החיים.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/2/2012 14:23 |
|
| |
אאעע ו..מה הטעות של החברה??
נעמה- זו בדיוק הבעיה. אבל עזבי, אנלא מתיימרת לשנותעולם..
|
|
|
|
| נשלח ב-3/2/2012 14:33 |
|
| |
שבעניני השידוכים אנשים קשוחים מאד! מתיחסים לכל מצב כעובדה קרה ונוקשה. לא מנסים אפילו לראות אולי יש לזה זוית אחרת, קצת שונה. כן, זאת הבעיה.
ואת לא מתיימרת לשנות כלום, וגם אני לא. וגם אם נרצה לא נצליח. אבל מה שציינו מקודם אלו התוצאות....
|
|
|
|
| נשלח ב-3/2/2012 14:34 |
|
| |
(אה. חשבתי ששאלת אותי  )
|
|
|
|
| נשלח ב-4/2/2012 19:25 |
|
| |
כשאתה שואל כזו שאלה היא לא מתייחסת לבגרויות באופן ספציפי, אני רואה את זה כמתייחס לדרך חיים. עכשיו לא תעשה בגרויות בגלל שידוכים, אח"כ לא תתנהל כפי שאתה מוצא לנכון בגלל הפחד שלא יקבלו את צאצאיך למוסדות לימוד, אח"כ תחשוש לחרוג מהמקובל בגלל שידוכי הילדים וכו'. ברגע שבשיקול הדעת שלך מעורבים שיקולים חברתיים כאלו ואחרים אתה הופך עצמך לבנאדם קונפורמיסט, פחדן ועדרי שמאפשר לחברה למנוע ממנו למצות את עצמו, להתקדם, ולהיות מחובר לעצמו. פשוט תחשוב איזה סוג של בנאדם אתה רוצה להיות וע"פ זה תתנהל בעניין המפולפל.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-4/2/2012 19:38 |
|
| |
| האלכסנדרה כתב: |  | כשאתה שואל כזו שאלה היא לא מתייחסת לבגרויות באופן ספציפי, אני רואה את זה כמתייחס לדרך חיים. עכשיו לא תעשה בגרויות בגלל שידוכים, אח"כ לא תתנהל כפי שאתה מוצא לנכון בגלל הפחד שלא יקבלו את צאצאיך למוסדות לימוד, אח"כ תחשוש לחרוג מהמקובל בגלל שידוכי הילדים וכו'. ברגע שבשיקול הדעת שלך מעורבים שיקולים חברתיים כאלו ואחרים אתה הופך עצמך לבנאדם קונפורמיסט, פחדן ועדרי שמאפשר לחברה למנוע ממנו למצות את עצמו, להתקדם, ולהיות מחובר לעצמו. פשוט תחשוב איזה סוג של בנאדם אתה רוצה להיות וע"פ זה תתנהל בעניין המפולפל. |
|
איך לומר?! נסחפת קלות. אולי לא שמת לב לשאלה ושמתי את שני האופציות על השולחן. ושאלתי איך בחורה חרדית תקבל את זה? זה הכלח אם לא שמת לב!!!
עוד שאלה קטנה בשיקולים שלך לא מעורבים אף פעם שיקולים חברתיים כאלה ואחרים?
|
|
|
|
| נשלח ב-4/2/2012 20:48 |
|
| |
בעיניי בחורה עם בגרות זוהי רק מעלה ואני בחור שלומד בישיבה חשובה ומעולם לא נתקלתי בחבר בישיבה שזה מפריע לו
|
|
|
|
| נשלח ב-4/2/2012 21:28 |
|
| |
בשביל מה אתה צריך להשלים בגרויות? היום שיש את כל המכינות של המכללות או לחלופין את האונ' הפתוחה ששם אין צורך אפי' במכינה, לא חבל על הזמן שתקדיש להשלמת בגרויות?
|
|
|
|
| נשלח ב-4/2/2012 21:30 |
|
| |
| השליו כתב: |  | | בעיניי בחורה עם בגרות זוהי רק מעלה |
|
או שהמילה 'עם' מיותרת ,או שלא הבנת את השאלה של פותח האשכול
|
|
|
|
| נשלח ב-4/2/2012 21:41 |
|
| |
| פי100 כתב: |  | בשביל מה אתה צריך להשלים בגרויות? היום שיש את כל המכינות של המכללות או לחלופין את האונ' הפתוחה ששם אין צורך אפי' במכינה, לא חבל על הזמן שתקדיש להשלמת בגרויות? |
|
דבר ראשון מן הסתם יקח עוד כמה חודשים עד שאני יתחתן בנתיים אני יכו לנצל את זה להשלמת הבגרויות ולחסוך את השנה של המכינה
ודבר שני מוסדות הלימוד שלא מצריכים בגרויות הם לא מהשורה הראשונה
|
|
|
|
| נשלח ב-4/2/2012 21:56 |
|
| |
מנסיון,קשה לסיים את זה תוך שנה בלימוד עצמי,מה שכן אולי זה יתן לך יתרון בעתיד כלפי מעסיקים. לי יש בגרות,אבל אני רואה את חברי שלומדים לתואר ומצליחים גם בלי זה.
בכ"א לעצם השאלה,לדעתי,עדיף לשמור על זה בשקט ולא לפרסם
|
|
|
|
|