בנות יפות = אופי לא נהדר
בנות פחות יפות = אופי יותר נהדר
האם המשוואה נכונה ?
ואם כן אז מה עדיף ?
תוקן על ידי אסיק_good ב- 03/02/2012 13:30:04
נשלח ב-3/2/2012 07:46
מדובר בהכללה.
התיאוריה טוענת שבחורה יפה הוטרדה מגברים יותר מבחורה שאינה יפה, ולכן פיתחה מנגנוני הגנה הבאים לידי ביטוי באופי לא טוב.
הטרדה היא גם שריקה ברחוב או נעיצת מבט.
נשלח ב-3/2/2012 07:48
תוקן על ידי אושר_תמידי ב- 03/02/2012 07:52:43
נשלח ב-3/2/2012 07:50
משה852 כתב:
מדובר בהכללה.
התיאוריה טוענת שבחורה יפה הוטרדה מגברים יותר מבחורה שאינה יפה, ולכן פיתחה מנגנוני הגנה הבאים לידי ביטוי באופי לא טוב.
הטרדה היא גם שריקה ברחוב או נעיצת מבט.
. משה היקר מדובר בציבור חרדי שלא שורק ומטריד בנות ומדובר על בנות מבית טוב שלא מחפשות חס ושלום שיסתכלו עליהם אם ככה התאוריה שלך נופלת נסה שוב
נשלח ב-3/2/2012 07:50
אמורפי כתב:
בנות יפות = אופי לא נהדר
בנות פחות יפות = אופי יותר נהדר
איזה שטויות במיץ...נו באמת!
נשלח ב-3/2/2012 07:51
אתה חושב שבחורה חרדית לא מוטרדת מגברים?
צא מהבועה...
נשלח ב-3/2/2012 08:03
אמורפי, זה לא משנה בחורה חרדית או לא. גברים ברחוב שהם לא בסדר שראו בחורה יפה לא ימנעו מלהתיחס בגלל שהיא חרדית... ובקשר למשואה, זה שטויות לגמרי.
נשלח ב-3/2/2012 10:30
אני חושב שיש במשוואה מן האמת. בחורה יפה יודעת שהיא צריכה להשקיע מעט מאד, בכדי לקבל מה שהיא רוצה. היא מתרגלת במשך השנים לא להשקיע. לעומת זאת בחורה פחות יפה צריכה לעבוד יותר קשה כדי להשיג את מה שהיא רוצה. ועבודה קשה, תמיד אבל תמיד, משפרת את נפש האדם.
נשלח ב-3/2/2012 10:36
מעפיל, שים לב שהגברים יסכימו למשוואה והנשים לא. מעניין מדוע.
נשלח ב-3/2/2012 10:40
אם הבנות יסכימו למשוואה או לא, תלוי בכמה הן יפות :)
נשלח ב-3/2/2012 10:44
מעפיל כתב:
בחורה אף פעם לא תסכים למשוואה... אם לא תסכים כנראה היא מכוערת, אם תסכים כנראה יש לה אופי לא משהו. או להיפך...
נשלח ב-3/2/2012 11:12
משה852 כתב:
בחורה אף פעם לא תסכים למשוואה... אם לא תסכים כנראה היא מכוערת, אם תסכים כנראה יש לה אופי לא משהו. או להיפך...
אני מסכימה. לא כי אני מכוערת ולא כי אין לי אופי 'לא נהדר', אולי אני לא י-פה, אולי אני לא כלילת המעלות, אבל בת עם יופי לא בהכרח תחשוב על תיקון המידות - ירצו אותי בכל מקרה. אלא אם כן, היא תוודע בדרכים כלשהן למחסוריה במידות, ואזי תתקנם. ובת עם אופי - יודעת כי האופי מעל הכל, ומי שמוריד אותה בגלל חוסר יופייה - הרי הוא אוויל חסר טעם.
נשלח ב-3/2/2012 11:50
המשוואה לא נכונה תמיד... לכל כלל יש יוצא מהכלל חסר בנות יפות עם אופי טוב?! חסר מכוערות עם אופי על הפנים?! בעולם הזה יש הכל... ועל זה נאמר לכל סיר יש מכסה...
נשלח ב-3/2/2012 11:52
הייתי חייבת להגיב על האשכול הזה כי הוא פשוט מוציא אותי מדעתי...בתור בחורה יפה שמקבלת מהסביבה כל הזמן אותות לכך...וששרקו לה ונעצו בה...ולא בגלל איך שאני לבושה כי אני די מקפידה על התקנון,אלא פשוט בגלל מה שחננו אותי משמים,אני יכולה להגיד שזה שטויות במיץ!!!!!!לא השגתי שום דבר בחיים בגלל היופי שלי כלום!!!אולי רק עוד כמה נסיונות להתחשל מהם....והמשוואה הזו פשוט לא נכונה אצל בנות שיודעות מה העיקר בחיים ובמה באמת צריך להשקיע...פשוט תפסיקו להכליל.י
נשלח ב-3/2/2012 11:57
אנוני_מוס כתב:
בת עם יופי לא בהכרח תחשוב על תיקון המידות - ירצו אותי בכל מקרה. אלא אם כן, היא תוודע בדרכים כלשהן למחסוריה במידות, ואזי תתקנם.