איזה - ענק!!! כזה זינוק פתיחה... מדהים לגמרי!!! איצי בולד השקיע בטירוף כדי להביא אותם לרמה כזאת, בלי ספק. יש כבוד, איצי! ועתיד גם, אם תמשיך ככה!
נשלח ב-10/2/2012 00:50
יפה.אבל חסר גיוון בסולנים. אהבתי את צעקות ההייל -ניו- יורק -בויס -קוויר....(לא היה לי כח להפוך לאנגלית,סורי) סתם כך,נראה שיש שם הרבה אחים...משום מה כל הפרצופים שם דומים...
נשלח ב-10/2/2012 01:02
כן ראיתי פעם קליפים שלהם וזכור לי גם שהקולות שם לא משו משו. אבל הריקודים, האחידות והופעת הבמה -
נשלח ב-10/2/2012 15:05
הקולות אולי לא מיוחדים במיוחד, אבל גם לא גרועים בכלל. נעימים לאוזן.
נשלח ב-11/2/2012 23:16
הקולות בסדר גמור! התגובה שלי היתה על סמך קליפים ישנים עם סאונד גרוע שצפיתי מזמן. אבל לאחרונה נתקלתי בקליפ שלהם בטלטון וממש הופתעתי - נהנתי מאוד! NYBC , אתם יכולים להתחרות ואף לעבור את המקהלות הכי ותיקות!!
נשלח ב-13/2/2012 19:47
לא ולא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! את פרחי לונדון ופרחי מיאמי (בעיקר פרחי לונדון) לעולם לא יעברו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
נשלח ב-14/2/2012 17:26
annete כתב:
הקולות בסדר גמור! התגובה שלי היתה על סמך קליפים ישנים עם סאונד גרוע שצפיתי מזמן. אבל לאחרונה נתקלתי בקליפ שלהם בטלטון וממש הופתעתי - נהנתי מאוד! NYBC , אתם יכולים להתחרות ואף לעבור את המקהלות הכי ותיקות!!
לא נראלי שאת פרחי מיאמי יצליח משו גם אם ינסה מליוווון פעם ואחת..
נשלח ב-15/2/2012 15:41
נא להרגיע עם ה-!!!! :)
----
לכל המעוניין, בשבוע הבא נערכים אודישנים למקהלה:
NYBC AUDITIONS
Auditions will be held next week Yitzy Bald's popular New York Boys Choir.
NYBC is looking for boys ages 6 thru 16 who are both talented and passionate about music and will be
looking not only for gifted singers but dancers, musicians and actors as well