בית פורומים לשמוע אל הרינה ואל התפילה

החזן משה יעקב סלומון -אלוקי עד שלא נוצרתי

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-16/2/2012 10:25 לינק ישיר 

חברים, אתם נסחפים מעט ויש אפילו נימה אישית ורמזים לחשיפת בעלי ניקים.
רדו מזה.
משה סולומון הוא חזן טוב. הוא לא מרבה להופיע בקונצרטים ולכן יתכן שחסר לו ניואנסים הדרושים לאולם קונצרטים. התגובות שלו הם תגובות של חזן העומד לפני עמד התפילה ומביט מעת לעת אל המנצח ומי שרגיל להיות בשניהם זה לא מפריע לו.
מושלמות? זה ענין יחסי. היום הוא בשיא ומחר לא. השפיטה היא במקרו שלו. את זה הוא עבר בציון גבוה. הוא חזן טוב. בע תפילה מוצלח. כבר כתבתי שהוא צריך אמרגן שיכוון אותו וישפשף אותו באותם נקודות שהועלו. הוא חזן ראוי ונעים ויפה שעה קודם לפני שגם הוא יתמסמס כמו אחרים.
לתשומת לב כל "המבינים" ובעלי הקשרים.
אגב, יותר ויותר אנו נחשפים לדור חזנים מהזן החרדי ואין לי אלא לברך על כך. כדאי לנצל את המומנטום ולהצעיד אותם קדימה, ויבורך מי שביכולתו לעשות זאת.
תודה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/2/2012 12:40 לינק ישיר 

או לאמהשחשבתם אני מרחם עליך כתיבתך מעוררת חמלה. תן לי לנחש רגע......... אתה בטח חזן ברמה אחת מעל כולם אבל הציבור עמך הטפש לא מבין את זה כי אין לו שום שכל להבין את זה. אולי אתה לא מודע שבשביל להיות חזן צריך קודם כל קול אולי אתה לא מודע לזה שחזן צריך נשמה אולי אתה לא מודע לזה שחזן חייב להוכיח את עצמו על הבמות ולא רק בשירה בחדר המקלחות של ישיבת... !!!!!אתה אולי חושב שאם תכתוב בפורום כמבין גדול ותפסול את כולם אולי אז תהיה הערכה כלפיך אבל זה לא ככה הקהל מעולם לא יאהב משהו שלא עושה לו את זה. הכתיבה שלך מלוכלכת אולי היא כתובה יפה אבל היא מלאת קנאה ומרמור. אם אני ישלח את הכתיבה שך׳ לפסיכולוג הוא בטח יסכים איתי במליון אחוז. אני מחיר אדם בלי קול בלי כלום ויאללה אני לא ממורמר מזה כי אני יודע שאני טוב בכדורגל שאני טוב בקריאת הטעמים מי אמר שכל אחד חייב להיות חזן גדול???!!!!!

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > לשמוע אל הרינה ואל התפילה > החזן משה יעקב סלומון -אלוקי עד שלא נוצרתי
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext