| נשלח ב-12/2/2012 05:45 |
|
| |
הזכרת פגישות קודמות (פריקה!)
היי! משהוא יכול להסביר למה בחורה מזכירה תוך כדי שיחה פגישות קודמות שלה? זה אמור לעניין אותי? מה אתם הייתם עושים במקרה כזה?
*אשמח לדעות גם של בחורות בעניין מצב שאם זה היה קורה להם שבחור היה עושה זאת או מה דעתכם על בחורה כזו?
תוקן על ידי יהודי23 ב- 12/02/2012 05:47:04
תוקן על ידי יהודי23 ב- 12/02/2012 05:56:08
|
|
|
|
| נשלח ב-12/2/2012 06:36 |
|
| |
בהקשר של מה היא מזכירה פגישות קודמות?
|
|
|
|
| נשלח ב-12/2/2012 06:42 |
|
| |
לדעתי זה ממש מיותר להזכיר, לא הייתי רוצה שמי שאני נפגשת איתו יזכיר פגישות קודמות שלו...וכמובן אני לא אעשה זאת!
|
|
|
|
| נשלח ב-12/2/2012 10:16 |
|
| |
יש בנות שעושות את זה כי זה מקנה להן ביטחון בכך שהן פתוחות איתך שאתה לא הראשון שלהן. וע"י שתדע מזה - לא תהיה לך סיבה להוריד על כך שלא דיווחו על כך. [יודעת על בנות שזו הסיבה שעושות זאת]
|
|
|
|
|
| נשלח ב-12/2/2012 11:40 |
|
| |
ולמה בחורים מזכירים לי את סדרת הפגישות שלהם שהם עברו, בפגישה ראשונה??? לא ראוי לא לכאן ולא לכאן.
|
|
|
|
| נשלח ב-12/2/2012 12:07 |
|
| |
| יהודי23 כתב: |  | היי! משהוא יכול להסביר למה בחורה מזכירה תוך כדי שיחה פגישות קודמות שלה? זה אמור לעניין אותי? מה אתם הייתם עושים במקרה כזה?*אשמח לדעות גם של בחורות בענייןמצב שאם זה היה קורה להם שבחור היה עושה זאת או מה דעתכם על בחורה כזו? תוקן על ידי יהודי23 ב- 12/02/2012 05:47:04
|
|
אם זה מעניין אותה לספר לך, אז זה אמור לעניין אותך.. אא"כ אתה מעוניין לשמוע רק מה שמעניין אותך....!!
ולעצם העניין, לא חסרות סיבות שבחורה מספרת דבר כזה, או כדי להרגיש בטחון, לשתף אותך רגשית, לתת לך פתח לחיי האישיים.. כי היא הרגישה לחוצה. תבחר לך מה שאתה מבין באותו הרגע..
אבל כך או כך.. אם היא הייתה מספרת לי כזה דבר, הייתי מנסה להבין אותה מה היא בעצם באה לספר לי בזה.. מה בעצם היא מרגישה ולפי זה הייתי מגיב..
אחרי הכל ידידי, פגישה זה לא ראיון עבודה, ולא בנית פרופיל למיועדת שלך, אלא דו שיח.. תקשורת בונה והדדית.. משותפת.. והבסיס לזה, זה להקשיב ולהרגיש את השני..
|
|
|
|
| נשלח ב-12/2/2012 12:58 |
|
| |
לא קרה לי, נראה לי מעצבן...
|
|
|
|
| נשלח ב-12/2/2012 13:47 |
|
| |
למה? פשוט כי כל אחד חושב מה להגיד או לא להגיד בגלל שמי שיושב מולו עלול לחשוב או לא לחשוב.. ואחרי שהוא מחליט מה להגיד ומה לסנן.. זה הדבר שיצא לו לומר. בגלל שהחשיבה על זה הייתה כל כך מתוסבכת אתה יצאת מזה מבולבל.. מסקנה: אל תנסו לרצות את מי שיושב מולכם אלא תהיו מה שיותר אתם! (אמרתי את זה יותר לעצמי.. :) )
|
|
|
|
| נשלח ב-12/2/2012 14:12 |
|
| |
| עמקויות כתב: |  | היי! משהוא יכול להסביר למה בחורה מזכירה תוך כדי שיחה פגישות קודמות שלה? זה אמור לעניין אותי? מה אתם הייתם עושים במקרה כזה?*אשמח לדעות גם של בחורות בענייןמצב שאם זה היה קורה להם שבחור היה עושה זאת או מה דעתכם על בחורה כזו? תוקן על ידי יהודי23 ב- 12/02/2012 05:47:04
אם זה מעניין אותה לספר לך, אז זה אמור לעניין אותך..
אא"כ אתה מעוניין לשמוע רק מה שמעניין אותך....!!
ולעצם העניין, לא חסרות סיבות שבחורה מספרת דבר כזה, או כדי להרגיש בטחון, לשתף אותך רגשית, לתת לך פתח לחיי האישיים.. כי היא הרגישה לחוצה. תבחר לך מה שאתה מבין באותו הרגע..
אבל כך או כך.. אם היא הייתה מספרת לי כזה דבר, הייתי מנסה להבין אותה מה היא בעצם באה לספר לי בזה.. מה בעצם היא מרגישה ולפי זה הייתי מגיב..
אחרי הכל ידידי, פגישה זה לא ראיון עבודה, ולא בנית פרופיל למיועדת שלך, אלא דו שיח.. תקשורת בונה והדדית.. משותפת.. והבסיס לזה, זה להקשיב ולהרגיש את השני.. |
|
אני לא חושבת שאני צריכה לעשות חישובים של "מה הוא בא להגיד בזה שהוא אמר לי כך וכך.."
בקצב הזה זה לא ייגמר..
|
|
|
|
| נשלח ב-12/2/2012 15:05 |
|
| |
| אנימותק כתב: |  | היי! משהוא יכול להסביר למה בחורה מזכירה תוך כדי שיחה פגישות קודמות שלה? זה אמור לעניין אותי? מה אתם הייתם עושים במקרה כזה?*אשמח לדעות גם של בחורות בענייןמצב שאם זה היה קורה להם שבחור היה עושה זאת או מה דעתכם על בחורה כזו? תוקן על ידי יהודי23 ב- 12/02/2012 05:47:04
אם זה מעניין אותה לספר לך, אז זה אמור לעניין אותך..
אא"כ אתה מעוניין לשמוע רק מה שמעניין אותך....!!
אחרי הכל ידידי, פגישה זה לא ראיון עבודה, ולא בנית פרופיל למיועדת שלך, אלא דו שיח.. תקשורת בונה והדדית.. משותפת.. והבסיס לזה, זה להקשיב ולהרגיש את השני..
אני לא חושבת שאני צריכה לעשות חישובים של "מה הוא בא להגיד בזה שהוא אמר לי כך וכך.."
בקצב הזה זה לא ייגמר.. |
|
אם את רוצה רק להשמיע את עצמך, או להיות שחקנית יחידה, אז את באמת צודקת שאת בכלל לא צריכה להקשיב למה שהשני אומר אלא רק ללכת לפי "החוקים והכללים"... אבל אם חפצה נפשך, לנהל דוח שיח, להכיר את השני, להבין את השני.. לפתח קשר וכימיה, עלייך לא להקשיב רק למילים, אלא למה שעומד מאחוריהם..
ואני לא אומר, שאת חייב לכל מילה לעשות פלפולים וחשבונות, אבל להקשיב ולהבין את השני זה המינימום..
|
|
|
|
| נשלח ב-12/2/2012 15:20 |
|
| |
| Lorein כתב: |  | | למה? פשוט כי כל אחד חושב מה להגיד או לא להגיד בגלל שמי שיושב מולו עלול לחשוב או לא לחשוב.. ואחרי שהוא מחליט מה להגיד ומה לסנן.. זה הדבר שיצא לו לומר. בגלל שהחשיבה על זה הייתה כל כך מתוסבכת אתה יצאת מזה מבולבל.. מסקנה: אל תנסו לרצות את מי שיושב מולכם אלא תהיו מה שיותר אתם! (אמרתי את זה יותר לעצמי.. :) ) |
|
ב-להיות מי שאת, אין זה סתירה ל-לרצות את השני.. וחלק ממי שאת, אמור להיות הרצון להיטיב עם הזולת..
|
|
|
|
| נשלח ב-12/2/2012 15:34 |
|
| |
חברה, תזרמו. כמו שאמרו - פגישה היא לא ראיון עבודה ואם משהו הזכיר לבחור/ה איזה משהו מפגישה קודמת והוא משתף בזה, זה לא שבהכרח התכוונו כאן לשדר משהו. המטרה היא לנהל שיחה נעימה ונחמדה.
|
|
|
|
| נשלח ב-12/2/2012 15:56 |
|
| |
| עמקויות כתב: |  | למה? פשוט כי כל אחד חושב מה להגיד או לא להגיד בגלל שמי שיושב מולו עלול לחשוב או לא לחשוב.. ואחרי שהוא מחליט מה להגיד ומה לסנן.. זה הדבר שיצא לו לומר. בגלל שהחשיבה על זה הייתה כל כך מתוסבכת אתה יצאת מזה מבולבל.. מסקנה: אל תנסו לרצות את מי שיושב מולכם אלא תהיו מה שיותר אתם! (אמרתי את זה יותר לעצמי.. :) )
ב-להיות מי שאת, אין זה סתירה ל-לרצות את השני.. וחלק ממי שאת, אמור להיות הרצון להיטיב עם הזולת.. |
|
המסקנה שלך הרבה יותר טובה משלי ומסתדרת לי מאוד עם מה שכתבתי
|
|
|
|
| נשלח ב-12/2/2012 16:46 |
|
| |
אין לאנשים מה לדבר בפגישות ! בעיקר בגלל זה ,זה קורה..
|
|
|
|
| נשלח ב-12/2/2012 19:52 |
|
| |
מזדקן וכל מי שחושבים שאין לאנשים על מה לדבר מוזמנים אלי.... ניתן לכם מספיק רעיונות לפטפוטציות.....
(שטח, עומק, סרק ומה שבא לכם....:)
אני חושבת שהזכרת פגישות קודמות נובעת מפתיחות - זה א'
כמובן שתלוי על מה מדברים - אם מזכירים איזו אנקדוטה אז אוקיי....
אם מגוללים את הפגישות והפרטים מא' ועד ת' אז זה כבר משהו אחר....
אנונימוס אני חושבת שהבחורה מרגישה נח מספיק כדי להזכיר בחורים קודמים ולא דווקא הסיבה הנ"ל שהזכרת...
ב - פעם בחור שאל אותי בפגישה ראשונה עם כמה בחורים יצאתי, זה לדעתי חוסר טאקט משווע....
אבל יצא לי לא פעם בפגישה להזכיר כמה מהמדוייטים האקסים שלי בהקשר לכל מיני דברים שדיברנו עליהם....
יהודי - מי אמר שכל דבר אמור לעניין אותך?
שים לב למה שעומד מאחורי הדברים, בין המילים, מעבר לציון הפרטים - זה מה שאמור לעניין אותך....
בהצלחה!
תוקן על ידי אחת_מהישוב ב- 12/02/2012 19:54:13
|
|
|
|
| נשלח ב-12/2/2012 19:59 |
|
| |
תוקן על ידי מזדקן ב- 12/02/2012 20:01:26
|
|