בית פורומים שידוכי חרדים

כל אחד והתפקיד/הייעוד שלו

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-12/2/2012 20:24 לינק ישיר 

לא נורא עמקויות ,תוותר.
פעם הבאה היה בסיידר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/2/2012 20:31 לינק ישיר 

אסביר את עצמי שוב.
זאב, אני מסכים עם כל מילה. אבל המובאה שהבאתי, הייתה רק לתת משל דוגמא (והקיצונית) לכך שהשקפת התורה היא, שהאישה צריכה יותר את הגבר מאשר הגבר את האישה, אף שאין ספק שהשלמת הגבר מתקיימת רק ע"י האישה. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/2/2012 20:34 לינק ישיר 

חדשונט כתב:
מעולה..! רק חזקת את טענתי.. עצם העבודה שהאישה נותנת לגבר למשול בה משום תאוותה אליו, רק מוכיחה את הצורך של האשה בגבר יותר מהצורך של הגבר באשה.. אתה ממש מצחיק אותי!!!! הצורך של הגבר באישה הוא יותר מהצורך של האישה בגבר!!!!פשוט אולי התכוונת שחשק האישה בגבר הוא יותר מאשר חשק הגבר באישה....וזה הטבע ששם הקב"ה בבריאה ברב חכמתו!!!!

מילוי חשק, הוא גם צורך...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/2/2012 20:40 לינק ישיר 

זאב1 כתב:
טיע, כרגיל טועה,  .

קצת מתנשא.
הבנדאם..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/2/2012 20:52 לינק ישיר 

עמקויות כתב:
אסביר את עצמי שוב.
זאב, אני מסכים עם כל מילה. אבל המובאה שהבאתי, הייתה רק לתת משל דוגמא (והקיצונית) לכך שהשקפת התורה היא, שהאישה צריכה יותר את הגבר מאשר הגבר את האישה, אף שאין ספק שהשלמת הגבר מתקיימת רק ע"י האישה. 

השקפתך בלבד, לא השקפת התורה. וע"פ השקפתך הנצפת בשלל תגובותיך בפורום גם אישה חכמה ומשכילה היא דבר מיותר וחריג, כל קיומה הוא בהשלמת הגבר והכלתו. כדאי שתפנים שהדברים בפורום נכתבים ברוח המאה ה-21 ולא ברוח התקופה הויקטוריאנית.

תוקן על ידי האלכסנדרה ב- 12/02/2012 20:54:19

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-12/2/2012 20:58 לינק ישיר 

האלכסנדרה כתב:
אסביר את עצמי שוב.זאב, אני מסכים עם כל מילה. אבל המובאה שהבאתי, הייתה רק לתת משל דוגמא (והקיצונית) לכך שהשקפת התורה היא, שהאישה צריכה יותר את הגבר מאשר הגבר את האישה, אף שאין ספק שהשלמת הגבר מתקיימת רק ע"י האישה. השקפתך בלבד, לא השקפת התורה. וע"פ השקפתך הנצפת בשלל תגובותיך בפורום גם אישה חכמה ומשכילה היא דבר מיותר וחריג, כל קיומה הוא בהשלמת הגבר והכלתו. כדאי שתפנים שהדברים בפורום נכתבים ברוח המאה ה-21 ולא ברוח התקופה הויקטוריאנית, למרות ששם היית מוצא מקומך ביתר קלות.

דווקא הייתי מצפה מאחת כמוך שתנסה להבין ולא להוציא דברים מהקשרם. 
אבל כנראה שאני טועה.. ואני גם מבין למה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/2/2012 20:59 לינק ישיר 

כל ההנשים.. אתן באמת מרגישות שאתן לא צריכות גבר בחיים שלכן? אתן חיות בסרט. ברוררר שאישה צריכה גבר בחייה יותר מאשר הוא אותה. [ויש את החכמולוגיות שיצדיקו את זה.. כן.. אני רוצה ילדים]
ממה שהספקתי להבין ולראות כמה שגבר 'רדף' אחריי, מי שבתכלס רצתה להתחתן זו אני. כי בד"כ לפני הסוף הגבר מקבל פיק ברכיים. יותר מאשר האישה. היא משתוקקת לרגע בו יהיה לצידה בעל.
אתן יכולות להכחיש את זה עד מחר.. אבל שוב, אתן חיות בסרט.

תוקן על ידי אנוני_מוס ב- 12/02/2012 20:59:41

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-12/2/2012 21:02 לינק ישיר 

אתם שרוטים.. הצורך של הגבר באישה זה בגלל תאוותו.. והצורך של האישה בגבר זה ריגשי.. לא ניתן להשוות.ט

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/2/2012 21:05 לינק ישיר 

ומה יותר אמיתי מותק? אני חושבת שהרגש זה צורך הרבה יותר ממשי. מה שאומר שעניין ה'מרדף' של הגבר אחרי האישה הוא לא תמיד אמיתי. אם כי יש את הפעמים שזה כן.. ואז זה נכנס לקטגוריה של: "דרך האיש לחזר אחר האישה"

טיע, הגמרא המפורשת:"דרך האיש לחזר אחר האישה" - אמור להרגיע את כעסך העצום כלפי גברים שניסו לחזר אחרייך.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-12/2/2012 21:43 לינק ישיר 

טיע כתב:
בס"ד

סתם מחשבה שעלתה לי בראש,
אומרים שתפקיד הגבר הוא לחזר אחרי האישה,זה עושה לגברים טוב כנראה (דפוקים על כל הראש!!).
אני חשבתי שאם זהו תפקיד הגבר אז גם לאישה יש תפקיד והוא לשחק את הקשה להשגה.

מה אתן אומרות,בנות? אם זהו תפקידנו אז באנה נתחיל למלאת אותו כראוי...

ושלא יגידו אח"כ שאנחנו 'בררניות' כי לכך נולדנו....

אם את מתכוונת לא להראות התלהבות מהבחור -למרות שאת מתלהבת- מסכים אתך!
ו...זה דו סיטרי...! (גם לבנים..!!)  

ואם את מתכוונת לשחק אותה לא רוצה -למרות שאת רוצה- על זה נאמר: נשארתי מכובד, אבל לבד... 

לאהוב זהו הטוב שבטוב

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/2/2012 21:51 לינק ישיר 

מזדקן, (-ר' מאיר היה דורש בשמות-) אין, אין לזקנים חוש הומור.
אני מותק (קצת יומרני, לא?) הצורך של גבר להנשא איננו נובע בהכרח מהיצר, אלא מהתחושה המולדת שהקב"ה טבע בו שאדם זקוק למקום מוגדר משלו, למשפחה שתהיה שלו, אנחנו רואים שגם חילונים שיש בידם למלא את תאוותם דבר יום ביומו ובכל זאת יגיע יום שבו ירצו למסד את עצמם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/2/2012 21:54 לינק ישיר 

אנונימוס, גם אתה נופל בפח של המושגים העכשויים, אין בחז"ל ולו גם קמצוץ של רמז לחיזור במובן שאתם מפרשים חיזור.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/2/2012 22:34 לינק ישיר 

המציאות היא שכולם (כמעט) רוצים להתחתן, לא ממש עקרוני מי יותר ומי פחות,
ואם המטרה היא אחידה, לא רואה טעם להכשיל/לעקב/לסרבל אותה.

חושבני שבחורה שגורמת לגבר 'להתחנן' אליה, היא משפילה אותו. אני לא רוצה גבר מושפל,
לכן לעולם לא אעשה זאת. 

תוקן על ידי שיר852 ב- 12/02/2012 22:37:07

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-12/2/2012 23:10 לינק ישיר 

אני מגיבה רק כדי שזאב יתן רמז על השם שלי..........;)

סתם, לענין האשכול,
השאלה הזו מוכרת לי להחריד............=)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/2/2012 23:29 לינק ישיר 

אני: מצטער, אין אפשרות ללא רקע מוקדם, אני = my  או שם חיבה (אנה, אניה, חנה?) הקטנה = פיזית? הקטנה בבית? ענווה משובחת?

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > כל אחד והתפקיד/הייעוד שלו
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.