| נשלח ב-13/2/2012 00:01 |
|
| |
ברכות לחזן לוין
ברכות לחזן לוין לרגל האתר החדש מאחל לך הצלחה בכל משלך ידך
להלן הלינק לאתר החדש
www.cantor-levin.com
|
|
|
|
| נשלח ב-13/2/2012 01:39 |
|
| |
אני חושב שזה אולי הזמן המתאים לספר שידידי החזן לוין התפטר מבתי-הכנסת הקונסרבטיבי, ובעוד כמה חודשים, כאשר החוזה שלו ייגמר, הוא עובר לבית כנסת אורטודוכסי חשוב מאוד. את שמו של בית הכנסת אנ אמסור כשהוא יתחיל שם. החזן לוין סיפר לי שתוך פחות מחודש מאז שהוא הודיע שהוא עוזב, הציעו לו שתי מישרות אחרות בבתי כנסת אורטודוקסים ליד ניו יורק. כתבתי לו שזאת ההוכחה, שבדרך שאדם רוצה ללכת - מוליכים אותו.
מי ששמר על קשר עם החזן לוין במשך השנתיים האחרונות יודע שהוא מאוד לא היה גאה בזה שהוא עבר להתפלל אצל קונסרבטיבים, והוא החליט לפני כמה זמן שהוא לא יכול להמשיך עם זה. את המזל טוב צריך לומר לא על האתר באינטרנט, אלא על ההחלטה ה הנכונה, וההצלחה שבעקבותיה.
בהצלחה לידידי החזן לוין בדרך החדשה והנכונה!
|
|
|
|
| נשלח ב-13/2/2012 10:20 |
|
| |
מזל טוב לחזן לוין על חזרתו בתשובה שלמה ובהצלחה במשרה החדשה!
|
|
|
|
| נשלח ב-13/2/2012 12:52 |
|
| |
הרב אלחנן אין סיכוי שזה פשוט אתה???? מזל טוב ככה אני אוהב
|
|
|
|
| נשלח ב-13/2/2012 14:15 |
|
| |
ותיקי הפורום זוכרים התכתשויות בלתי פוסקות עם החזן לוין, שבסופן איבד את אישור הכתיבה בפורום. האם הוא שב להיות על ראש שמחתינו?
|
|
|
|
| נשלח ב-13/2/2012 14:55 |
|
| |
על זה נאמר " רוממות אל בגרונם וחרב פיפיות בידם"
לחזן שמואל לוין - ברוך הבא והצלחה בתפקידך החדש
תוקן על ידי שרגאפייבל ב- 13/02/2012 14:57:27
|
|
|
|
|
| נשלח ב-13/2/2012 16:05 |
|
| |
לכל המברכים מזל טוב לחזן לוין
ראשית להרב המחזיק בסוד את שם ביהכ''נ, זה לא סוד, זה בית כנסת ''בית ציון'' במונטריאל
שנית- מה ה''מזל טוב'' על זה שהוא דחק החוצה את החזן הנוכחי?
אוי לו שכיהן כחזן בטמפל קונסרבטיבי ומוטב שימשיך שם עם המקרופון בשבתות וחגים,ועם נשים עולות לתורה מאשר לקפח פרנסה
של מישהוא אחר
אנא, שהחזן הקונסרבטיבי עם כל מאחלי ה''מזל טוב'' יעיינו בספרי שו''ת האחרונים שעונים על חזנים
שקפחו חזנים אחרים, שזה לא משתלם ביותר. ואיני רוצה לצתת את דיני שמים שכותבים שם
|
|
|
|
| נשלח ב-13/2/2012 16:16 |
|
| |
לחוננתנו זה לשון הרע אסור להאמין לזה
|
|
|
|
| נשלח ב-13/2/2012 16:19 |
|
| |
חוננתנו למה אתה מפיץ שקרים??? זה לא בית-הכנסת "בית ציון", למרות שהחזן לוין הוזמן לשם כמה פעמים, וגם יתפלל שם בעתיד. דבר שני, ב"בית ציון" אין חזן ראשי כבר כמה שנים. יש 'חזן שני' שקורא בתורה ועושה חלק מהתפילות בימי החול, והוא נשאר במקומו ובתפקיד שלו ללא שינוי. אתה מוזמן לבדוק באתר שלהם: www.bethzion.wordpress.com
תראו מה זה... חזן עבר להתפלל אצל קונסרבטיבים, אז עשו עליהום עליו. עכשיו שהוא החליט לעזוב ולחזור בתשובה - אז יורדים עליו שוב?!
חזנות2000, אין סיכוי שאני זה החזן לוין, אני רק ידיד שלו, ולפעמים אני מצטט בשמו דברים בפורום, שהוא כתב לי בענין דברים שכותבים כאן.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/2/2012 19:43 |
|
| |
הרב אלחנן אינו חזן לוין אבל הניסוח של התגובה השניה אינה תואמת את שפתו של אלחנן
|
|
|
|
| נשלח ב-13/2/2012 21:06 |
|
| |
אוכל לומר בוודאות שאין זה בית הכנסת "בית ציון". בהצלחה לחזן שמואל לוין בכל אשר יפנה. תחסר לנו פה במונטריאול.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/2/2012 11:06 |
|
| |
בהצלחה
לחזן שמואל אבישי לוין עלה והצלח!!!
|
|
|