|
|
| נשלח ב-15/2/2012 09:52 |
|
| |
בוקר טוב לכוווווווולם...
יהודי23- אולי
לפני הפגישה אכלת משהו בשרי ואסור לך קליק והקב"ה לא רוצה שתיכשל? אתה באמת
רוצה למצוא את הקליק כבר בפגישה הראשונה? רגש הוא מרכיב
חשוב בחיי הזוגיות אבל לפני הכל צריך שכל, אני אישית לא אחפש ריגושים בפגישה
ראשונה. מה שאני כן אבדוק זה האם אני אוהב את המראה החיצוני, האם הסגנון לבוש הוא
הסגנון שאני אוהב, האם הסגנון דיבור הוא הסגנון שמתאים לי וכדו'... אבל לא מאמין
שמה שאנסה למצוא זה קליק... קליק אני אחפש אחרי הפגישה במכולת או בסופר הקרוב...
אושר_תמידי, אנונימוס,
נעמה10, מעפיל, טיע, אחת_מהיישוב וניוטרל- גם אני מצטרף לדעתכם אני גם חושב שלא כדאי לחפש את הקליק, אחרת
בפגישה השניה והבאות אחריה הראש יעבוד שעות נוספות כדי לבדוק איזה טעם הקליק הזה
ותשכח מה היא המטרה שבגינה בכלל אתה נפגש.... אממממ... זו רק דעתי אולי כי אני חסר
ניסיון בתחום, יכול להיות שאני טועה...
מתוקיתתתת- ממך
לא ציפיתי לקרוא כזו תשובה אבל...
שיר852- יפה
ענית לגבי הזרם החסידי אבל מה אם הוא לא חסיד?
|
|
|
|
| נשלח ב-15/2/2012 10:42 |
|
| |
מבחינתי קליק הוא בבחינת בונוס, נחמד אם יש אותו אבל הוא אינו הכרחי.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/2/2012 10:45 |
|
| |
זה נאמר בחצי הומור. אם הוא חסיד זה לא משנה הקליק כי זה גם ככה כבר סגור. ואם לא חסיד, שימתין בסבלנות.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/2/2012 14:41 |
|
| |
אם אני מבין נכון, מה שחסר לך זה "הרגש" הפרפרים בבטן.. הריגוש.. והיות ואת זה לא הרגשת, אתה מרגיש מאוכזב, אתה לא מרגיש מספיק חשק להמשיך וכו'... אך מצד שני, אתה מספיק חכם כדי להבין שלא זה העיקר ולכן אתה שואל את שאלתך..
אם הבנתי נכון, אז אני חושב שהתשובה כבר טמונה בעצם השאלה. הפגישות לא נועדו ליצור ריגושים ורגשות הומים, הם נועדו לבדוק אם יש לך חשק ומוטיבציה להשקיע בה או שלא.. זה לא אומר שזה לא יכול לקרות, אבל לא זה הסממן והפרמטר לבדוק אם היא מתאימה או לא, אלא החשק והרצון שלך לחיות עם כזאת אשה.. וכ"ש בפגישה ראשונה, שאין היא נועדה אלא לבדוק האם היא דוחה אותך או שלא. שאז ברור שגם אם לא חשת באותם תחושות שציפית לחוש אין זה סיבה להוריד.
והסיבה? העיקרית שבהם: משום שבד"כ שאדם מתוודע לפנימיות, שהוא מעריך את האישיות של השני, אז גם נוצרת משיכה אמיתית, "קליק" או כל רגש מסוג כזה.. ואם הוא לא מעריך את האישיות ובכל זאת יש לו "קליק" זה אומר שאין זה אלא משיכה חיצונית, רגש ייצרי שבחלוף הזמן הוא יתפוגג כבועת אוויר..
|
|
|
|
| נשלח ב-15/2/2012 15:40 |
|
| |
עמקויות, הברקת הפעם. במיוחדת מהבחינה של הגשת הדברים.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/2/2012 19:49 |
|
| |
| יהודי23 כתב: |  | במילים אחרות להסתכל על דברים חשובים לי, את אהבה לשאיר בצד?האם לקיים בית ללא אהבה זה נורמלי? |
|
לאאאאאאאא.. זה הטעות הכי גדולה שיכולהיות.. מי שאומר לך שהאהבה תגיע עם הזמן- בולשיט..הוא מבלף תצמו.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/2/2012 19:57 |
|
| |
| מתוקיתתתתת כתב: |  | במילים אחרות להסתכל על דברים חשובים לי, את אהבה לשאיר בצד?האם לקיים בית ללא אהבה זה נורמלי?
לאאאאאאאא..
זה הטעות הכי גדולה שיכולהיות..
מי שאומר לך שהאהבה תגיע עם הזמן- בולשיט..הוא מבלף תצמו.
|
|
אהמ
נראה לי שקצת נסחפת סוויטי,אהבה היא תוצאה של נתינה הדדית והיא חייבת לבוא עם הזמן.
יותר הגיוני שהתכוונת להתאהבות,וגם היא ממש לא הכרחית.
רק בונוס.
אני מודה שאם הייתי מוותרת על הקליק הראשוני שנקרא לו התאהבות או וואטאבר,והייתי ממשיכה עם בחורים שהורדתי אותם כי לא היה לי את כל הדברים האלו,יכול להיות שהייתי נחשפת לאופי מדהים שהוא בעצם מה שחשוב.
כן זה קצת קשה לצפות ממישהו להמשיך כשאין חשק ומשיכה אבל אם הוא מתעלה על עצמו אשריו.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/2/2012 20:05 |
|
| |
| מתוקיתתתתת כתב: |  | במילים אחרות להסתכל על דברים חשובים לי, את אהבה לשאיר בצד?האם לקיים בית ללא אהבה זה נורמלי? לאאאאאאאא..זה הטעות הכי גדולה שיכולהיות..מי שאומר לך שהאהבה תגיע עם הזמן- בולשיט..הוא מבלף תצמו. |
|
ומי שאמר לך שאהבה זה קסם גרם לך לשגות בחלום... או שלחלופין, אותם פרפרים (בלשון העם) והתרגשויות, רעידות ועיניים בורקות זה בשבילך אהבה ואז....
ויהודי, אהבה זה דרך, לא צורך. אין כזה דבר בית בלי אהבה, ואין משמעות לזוגיות ללא אהבה. רק השאלה היא, למה אתה קורא אהבה.. תבדיל בין התרגשויות, ושאר רגשות, לבין חיבור ואיחוד..
|
|
|
|
| נשלח ב-15/2/2012 20:10 |
|
| |
| lily20 כתב: |  | במילים אחרות להסתכל על דברים חשובים לי, את אהבה לשאיר בצד?האם לקיים בית ללא אהבה זה נורמלי? [/quote]
[quote] לאאאאאאאא..
זה הטעות הכי גדולה שיכולהיות..
מי שאומר לך שהאהבה תגיע עם הזמן- בולשיט..הוא מבלף תצמו. [/quote]
[quote] נראה לי שקצת נסחפת סוויטי,אהבה היא תוצאה של נתינה הדדית והיא חייבת לבוא עם הזמן.
יותר הגיוני שהתכוונת להתאהבות,וגם היא ממש לא הכרחית.
רק בונוס.
אני מודה שאם הייתי מוותרת על הקליק הראשוני שנקרא לו התאהבות או וואטאבר,והייתי ממשיכה עם בחורים שהורדתי אותם כי לא היה לי את כל הדברים האלו,יכול להיות שהייתי נחשפת לאופי מדהים שהוא בעצם מה שחשוב.
כן זה קצת קשה לצפות ממישהו להמשיך כשאין חשק ומשיכה אבל אם הוא מתעלה על עצמו אשריו. |
|
כע, אם תשימי לב אמרתי באחת ההודעות שלי שאהבה אמיתית היא רק אחרי החתונה, אבל המשיכה, הלהתאהב בו, ה..לחכות לשיחה שלנו, זה המתכון היחיד לבנות קשר.. יכולהיות שהיית נחשפת לאישיות מדהימה, והיית מתחתנת איתו מתוך שכל, מרציונל..
יכול להיות שלא עברתי הרבה בתחום הזה..ואינלי ניסיון, אבל מהמעט- אני אומרת את דעתי.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/2/2012 20:14 |
|
| |
| עמקויות כתב: |  | ומי שאמר לך שאהבה זה קסם גרם לך לשגות בחלום... או שלחלופין, אותם פרפרים (בלשון העם) והתרגשויות, רעידות ועיניים בורקות זה בשבילך אהבה ואז....ויהודי, אהבה זה דרך, לא צורך. אין כזה דבר בית בלי אהבה, ואין משמעות לזוגיות ללא אהבה. רק השאלה היא, למה אתה קורא אהבה.. תבדיל בין התרגשויות, ושאר רגשות, לבין חיבור ואיחוד.. |
|
אהבה זה בהחלט צורך, אני רוצה לראות אותך מתחתן עמישי מהרציונאליות שבדבר, היא צנועה, חסודה, ישלה כסף או לאדעת מה.. אהבה זה צורך.
אולי לא אהבה- כי אהבה אמיתית נבנית רק אחרי החתונה,אבל בהחלט ה"ריגושים".
|
|
|
|
| נשלח ב-16/2/2012 03:48 |
|
| |
| עמקויות כתב: |  | אם אני מבין נכון, מה שחסר לך זה "הרגש" הפרפרים בבטן.. הריגוש.. והיות ואת זה לא הרגשת, אתה מרגיש מאוכזב, אתה לא מרגיש מספיק חשק להמשיך וכו'... אך מצד שני, אתה מספיק חכם כדי להבין שלא זה העיקר ולכן אתה שואל את שאלתך..
אם הבנתי נכון, אז אני חושב שהתשובה כבר טמונה בעצם השאלה. הפגישות לא נועדו ליצור ריגושים ורגשות הומים, הם נועדו לבדוק אם יש לך חשק ומוטיבציה להשקיע בה או שלא.. זה לא אומר שזה לא יכול לקרות, אבל לא זה הסממן והפרמטר לבדוק אם היא מתאימה או לא, אלא החשק והרצון שלך לחיות עם כזאת אשה.. וכ"ש בפגישה ראשונה, שאין היא נועדה אלא לבדוק האם היא דוחה אותך או שלא. שאז ברור שגם אם לא חשת באותם תחושות שציפית לחוש אין זה סיבה להוריד.
והסיבה? העיקרית שבהם: משום שבד"כ שאדם מתוודע לפנימיות, שהוא מעריך את האישיות של השני, אז גם נוצרת משיכה אמיתית, "קליק" או כל רגש מסוג כזה.. ואם הוא לא מעריך את האישיות ובכל זאת יש לו "קליק" זה אומר שאין זה אלא משיכה חיצונית, רגש ייצרי שבחלוף הזמן הוא יתפוגג כבועת אוויר.. |
|
אהבתי את הנוסח ומעביר את המסר בצורה יפה
|
|
|
|
| נשלח ב-16/2/2012 03:50 |
|
| |
| nati1989 כתב: |  | בוקר טוב לכוווווווולם... יהודי23- אולי לפני הפגישה אכלת משהו בשרי ואסור לך קליק והקב"ה לא רוצה שתיכשל? אתה באמת רוצה למצוא את הקליק כבר בפגישה הראשונה? רגש הוא מרכיב חשוב בחיי הזוגיות אבל לפני הכל צריך שכל, אני אישית לא אחפש ריגושים בפגישה ראשונה. מה שאני כן אבדוק זה האם אני אוהב את המראה החיצוני, האם הסגנון לבוש הוא הסגנון שאני אוהב, האם הסגנון דיבור הוא הסגנון שמתאים לי וכדו'... אבל לא מאמין שמה שאנסה למצוא זה קליק... קליק אני אחפש אחרי הפגישה במכולת או בסופר הקרוב... אושר_תמידי, אנונימוס, נעמה10, מעפיל, טיע, אחת_מהיישוב וניוטרל- גם אני מצטרף לדעתכם אני גם חושב שלא כדאי לחפש את הקליק, אחרת בפגישה השניה והבאות אחריה הראש יעבוד שעות נוספות כדי לבדוק איזה טעם הקליק הזה ותשכח מה היא המטרה שבגינה בכלל אתה נפגש.... אממממ... זו רק דעתי אולי כי אני חסר ניסיון בתחום, יכול להיות שאני טועה... מתוקיתתתת- ממך לא ציפיתי לקרוא כזו תשובה אבל... שיר852- יפה ענית לגבי הזרם החסידי אבל מה אם הוא לא חסיד?
|
|
חחחחחחחח עזבי עזבי אני לא מחפש קליק... חח אבל אמרת משהוא יפה " רגש הוא מרכיב חשוב בחיי הזוגיות אבל לפני הכל צריך שכל"
תוקן על ידי יהודי23 ב- 16/02/2012 03:53:42
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-16/2/2012 13:12 |
|
| |
תוקן על ידי שיר852 ב- 16/02/2012 13:11:57
|
|
|
|
| נשלח ב-16/2/2012 13:12 |
|
| |
| עמקויות כתב: |  | אהבה זה דרך, לא צורך. אין כזה דבר בית בלי אהבה, ואין משמעות לזוגיות ללא אהבה. רק השאלה היא, למה אתה קורא אהבה.. תבדיל בין התרגשויות, ושאר רגשות, לבין חיבור ואיחוד..
|
|
משהו פה לא נכון... אהבה דרך ולא צורך- טעות. אהבה היא צרוך. אין משמעות לזוגיות ללא אהבה- טעות. יש משמעות, אבל פחותה בהרבה. אין בית בלי אהבה- גם לא נכון. יש הרבה בתים ללא אהבה.
הנ"ל נכתב בהנחה שאהבה היא חיבור ואיחוד.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-16/2/2012 13:13 |
|
| |
| מתוקיתתתתת כתב: |  | ומי שאמר לך שאהבה זה קסם גרם לך לשגות בחלום... או שלחלופין, אותם פרפרים (בלשון העם) והתרגשויות, רעידות ועיניים בורקות זה בשבילך אהבה ואז....ויהודי, אהבה זה דרך, לא צורך. אין כזה דבר בית בלי אהבה, ואין משמעות לזוגיות ללא אהבה. רק השאלה היא, למה אתה קורא אהבה.. תבדיל בין התרגשויות, ושאר רגשות, לבין חיבור ואיחוד.. אהבה זה בהחלט צורך,אני רוצה לראות אותך מתחתן עמישי מהרציונאליות שבדבר,היא צנועה, חסודה, ישלה כסף או לאדעת מה..אהבה זה צורך.אולי לא אהבה- כי אהבה אמיתית נבנית רק אחרי החתונה,אבל בהחלט ה"ריגושים". |
|
אם אהבה היא צורך, אז מהי אהבה לדעתך?
|
|
|
|
|