זהירות!!!!!!
מצ"ב קישור, אם נתקלתם בו, לאאאאאאא לפתוח!!!!!!!! זה וירוס ש מגלה פרטים על החשבון!!!!!
http://theyeastinfectiontest.com/wp-content/themes/twentyten/NOTWORK*****club138.jpe
קיבלתי את הקישור הזה במייל, נכנסתי לתומי והאנטי וירוס לא אפשר כניסה. פניתי לשולח והוא כותב לי כך:
"את מתכוונת לשאול מה הלינק הזה אמור להביע? גם אני קיבלתי אותו זה משהו על לעבוד מהבית ולהרוויח הרבה כסף ע"י עבודה של פרסומת באינטרנט קראתי הכל וזה נראה הרבה כסף ומאוד גמיש הכל לפי כמות שאתה עובד ומתי שאתה רוצה אבל בסוף יש תשלום בשביל כל ההדרכה וליכנס למועדון וזה עולה 97 דולר אז אני לא יודע אם זה הכל איזהשהו עוקץ או אמיתי אם את יודעת יותר פרטים על זה נא לענות לי האמת שאני כלל לא מבין מי שלח את זה איך את קיבלת את זה?"
תגובתי היתה: אתה שלחת לי את זה!!!!
" טוב אז כנראה זה באמת משהו חשוד ומוזר אני ממש לא שלחתי לך את זה !!!! מקווה שמישהו לא פרץ לי לדואר או שזה משהו האקרי ממוחשב אני יגיד לך האמת לא קיבלתי את זה בדואר הזה אלא בדואר פרטי אחר ובאמת שם הופיע שהשולח זה אני מהדואר הזה!!! אני באמת לא הבנתי כ"כ מה קורה ואיך קיבלו את הכתובת השני שלי (שזה של ביתי...)תודה רבה ששלחת לי את המייל נותן לי להבין שזה הכל איזה עוקץ א' גדול אבל זה מדהים אני אמיתי לגמרי בכל מה שכתבתי ולא שלחתי לך את זה כלל!!! אני פשוט ניכנסתי למייל של ביתי וראיתי את ההודעה הזה (בדואר זבל) פתחתי ונכנסי ללינק וקראתי הכל ואז רציתי לבדוק אם זה חשוד אז ניכנסתי לדואר הזה כי זה הופיע כהתקבל מכאן ואז ראיתי את ההודעה שלך..."
"הנה עכשיו בדקתי בגוגל. חיפשתי על השם שמופיע על הדף של האתר אליו זה הביא לי עם כל ההצעה זה השם News Daily 7 וזה מופיע שם באמת. כתבות על זה שזה אתר של עוקץ שהשתלט על מלא מלא דברים וכו' בקיצור זה משהו מתוחכם ומסוכן ממש תודה ששלחת לי את המייל כי זה נתן לי לא ליפול לזה אני עכשיו עדיין מיסתכל על הכתבות אודות הדבר הזה ומה השיטה והרעיון מאחורי זה אבל זה מדהים ואני עוד לא מבין איך זה שהוא נשלח כאילו ממני וגם אליי במייל של הבית הגיע ממני"
חברה, זהירות!!!!
פרטים נוספים - http://www.workathometruth.com/blog/2010/07/22/newsdaily7-com-review-and-analysis/
 |
|
|