קבר הנביא יתרו - דרוזים
שלום לכולכם,
חשוב לי לציין שנרשמתי רק בכדי לכתוב את הנושא הזה.
יום חמישי אחרי שבועיים צבאים עמוסים חזרתי הביתה, אחרי שתדלקתי את האוטו מהמשכורת 350 שקל שאני מקבל, שאגב את האוטו קניתי בהלוואה, חזרתי הביתה למנוחה של סוף שבוע שקט, אך בעת גלישתי באחד האתרים של דאלית אל כרמל הופתעתי ונסערתי לראות את כתבתכם ואת התמונות.
ואני, כמו כל דרוזי/ת, עצבני ומרגיש מושפל אחרי מה שהבחורים שלכם עשו, אני לא אדע בדיוק את מה שהיה שם כי לא הייתי נוכח, אבל לפי התמונות אני מבין שהפרתם את הכללים ועברתם כל גבול.
קבר הנביא יתרו הוא המקום הכי קדוש אצל הדרוזים, וכמו כל מקום קדוש בעולם יש חוקים שאפשר לראות שצפצפתם עליהם במקרה הזה.
למי שלא מבין: נכנסתם למקום הקדוש עם נעלים, שרתם והפרעתם ליד הקבר, צלמתם ליד הקבר ללא אישור, לא הקשבתם לשיח' כשבקש ממכם לעזוב.
בתור דרוזי אני אומר שאנחנו לא נשב בשקט ואתם תשלמו ביוקר על מה שעשיתם, ולא נסלח על מה שעשיתם.
ואחרי המקרה הזה אתם תושעו מהמקום, וגם חבריכם שאולי היו מעוניינים לבקר לא יוכלו לבקר יותר.
בתור חייל דרוזי אני אומר: בזמן שאתם מקבלים כסף מהמדינה על היותכם בבית ללא שום עבודה, מקבלים מלגות ולימודים בחינם מהמדינה, אני החייל הדרוזי, מקבל 350 שקל בחודש, קורע את התחת בעבודה, ומצפצפים לי על הדת.
זה לא ימשיך ככה, ואתם בקרוב תראו איך אנחנו מטפלים באנשים כמוכם! יום טוב.
 |
|
|