|
|
| נשלח ב-19/2/2012 20:24 |
|
| |
| עמקויות כתב: |  | | עמקויות, תנסה, למרות הטרחה שבדבר, לקרוא את כל התגובות. זה יקל מעליי לכתוב שוב תגובה בשבילך.יש לך כוונה אחרת בכל האשכול הזה?או שבעצם רק באת להביע את הזעזוע שלך מהמצב...?! |
|
חח איזה תגובה גברית.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/2/2012 20:28 |
|
| |
| אנוני_מוס כתב: |  | | גם על זה עניתי. |
|
לצערי זה לא חפש את המטמון. אשמח אם תרחיבי את כוונתך או שלא.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/2/2012 20:39 |
|
| |
זה אמור לענות גם על שאלתך
|
|
|
|
| נשלח ב-19/2/2012 20:44 |
|
| |
אם העניין בגלל עצם זה שהוא היה עם מישהי אחרת - זה שטויות ולא חשוב.
ואם העניין הוא בגלל אמון או דת (שזה אולי תלוי אחד בשני) אז כן, צריך לראות האם הוא התקדם הרבה מאז (בגילאי הטיפש עשרה אנחנו עושים הרבה שטויות, מה ל'שות. וגם בנות, למרות שהרבה פחות) ויותר רציני כיום או שלא...
|
|
|
|
| נשלח ב-19/2/2012 21:10 |
|
| |
| אדם_ה1 כתב: |  | אם העניין בגלל עצם זה שהוא היה עם מישהי אחרת - זה שטויות ולא חשוב.
|
|
אנלא מבינה.. למה זשטויות? אתה תצא עם בחורה שהייתה עם מישהו אחר??
הכל נורא ערטילאי, מעניין אותי אמזמתחושב שמדובר בך ובאישה שלך??? ואם לדוגמא אתה יצאת עם מישי..תעיז לקחת מישי שלא יודעת מה טעם הקשר הזה בין בחור לבחורה?? אפילו מן ההגינות..
|
|
|
|
| נשלח ב-19/2/2012 21:14 |
|
| |
| מתוקיתתתתת כתב: |  |
אנלא מבינה.. למה זשטויות? אתה תצא עם בחורה שהייתה עם מישהו אחר??
הכל נורא ערטילאי, מעניין אותי אמזמתחושב שמדובר בך ובאישה שלך??? ואם לדוגמא אתה יצאת עם מישי..תעיז לקחת מישי שלא יודעת מה טעם הקשר הזה בין בחור לבחורה?? אפילו מן ההגינות.. |
|
דיברתי על "הצד" הזה שהוא לא רלוונטי כ"כ בשיקול. הרי כל בחורה היתה בשידוכים, ולפעמים כאלה רציניים שנשברו ואפילו גרושות מתחתנות שוב ככה שעם זה שהיא היתה עם מישו אחר וזה מפריע לי זה ילדותי..
החלק השני שלך לאמובנליבכלל.. =)
|
|
|
|
| נשלח ב-19/2/2012 21:21 |
|
| |
| אדם_ה1 כתב: |  | אנלא מבינה.. למה זשטויות?אתה תצא עם בחורה שהייתה עם מישהו אחר??הכל נורא ערטילאי, מעניין אותי אמזמתחושב שמדובר בך ובאישה שלך???ואם לדוגמא אתה יצאת עם מישי..תעיז לקחת מישי שלא יודעת מה טעם הקשר הזה בין בחור לבחורה??אפילו מן ההגינות.. דיברתי על "הצד" הזה שהוא לא רלוונטי כ"כ בשיקול. הרי כל בחורה היתה בשידוכים, ולפעמים כאלה רציניים שנשברו ואפילו גרושות מתחתנות שוב ככה שעם זה שהיא היתה עם מישו אחר וזה מפריע לי זה ילדותי..החלק השני שלך לאמובנליבכלל.. =) |
|
ממ..אבל כאן אתה לא בפרק ב'. אנלא מבינה אתזה..קשלי..באמת. אז בפרק ב' אתה לא, ו..מדובר כאן על נפילה חמורה..כלומר לא זה שהיא ניפגשה איתו 5 פגישות ונהנתה והיה חמיד וחזרה בעננים וזה. ילדותי? יכולהיות שכן ויכולהיות שלא. אולי אני צריכה לגדול קצת..
|
|
|
|
| נשלח ב-19/2/2012 21:31 |
|
| |
הנפילה החמורה זה כבר הצד השני.. וזה כבר תלוי מה היה ואיך.. אם נפילה חמורה זה ממש לעשות משו אז בעצם כמו שמישהו יגיד לך בשידוכים שהיתה תקופה אחרי הישיבה שהוא היה מחלל שבת אבל אח"כ התחזק.. ואז כבר כל אחד כמה שהוא נותן אמון..
נ.ב. פרק ב' או לא זה לא קשור. גרושה יש לה מום? יש גרושות בגיל 21 שהן בסדר גמור, נפלו בטעות על מישהו זבל, מה יעשו? זה אומר שיש להן קרן על המצח? אז שוב, אם תנתחי את המקרה תראי בדיוק איזו נקודה מפריעה לך והאם היא תפריע בעתיד או לא...
|
|
|
|
| נשלח ב-19/2/2012 23:01 |
|
| |
| אנוני_מוס כתב: |  | ומי ששאל/ה, אני לא נפגשת עם שבבניקים. עליהם ברור שלא הייתי פותחת אשכול. אני מדברת על בחורים רציניים שמרביצים שטייגען ונראים ישיבעשערים לכולי עלמא.
זעזוע. |
| לא יודע מאיפה את מביאה את ההשארות שלך ומזדעזעת.
אני חיי "בישיבות הפתוחות" הרבה שנים, ואצל בחורים נורמליים זה בערך כמו להדליק אור בשבת!!! זה כמעט כמעט ולא קורה!!!
בזה שהעלת את הנושא, זה מעין נתינת לגיטימציה!
אסיק, כדאי שתמחק את האשכול המיותר הזה!
|
|
|
|
|
| נשלח ב-19/2/2012 23:05 |
|
| |
אחי אל תהיה בטוח בכלום....
אל תסמוך על עצמך עד יום מותך....
לעצם השאלה - לא ברור לי בכלל איך הבחור העלה את זה/ השבת לו באותה מטבע......
לעצמיותה של השאלה - תלוי בכ"כ הרבה פרמטרים - כאלה שהוזכרו לעיל וכאלה שלא!
לעניינו של האשכול עצמו - מפחיייייייייייייייייייייייייייייייד לחשוב בכלל......................
|
|
|
|
| נשלח ב-19/2/2012 23:13 |
|
| |
אחת, לא הבנתי איפה סמכתי על עצמי...
|
|
|
|
| נשלח ב-19/2/2012 23:20 |
|
| |
אחי השורה הראשונה הייתה מיועדת אליך, השורה השניה בכלליות לכל באי עולם....
|
|
|
|
| נשלח ב-19/2/2012 23:23 |
|
| |
(לאחרונה, התקשורת שלנו לא משהו...)
|
|
| נשלח ב-19/2/2012 23:49 |
|
| |
אחי, אתה כנראה חי בבועה שלך ושל החברים הקרובים אליך. או... שלא הכל מספרים לך.
|
|
|
|
|