|
|
| נשלח ב-28/2/2012 15:06 |
|
| |
עזרה, נתקל בבעיות בכתיבה בפורום
אני מעלה הודעות והם לא נשלחות
מה עושים במקרה כזה?
אני כותב את שם המשתמש ולוחץ v על הישאר רשום
|
|
| נשלח ב-28/2/2012 15:07 |
|
| |
כמובן שלפעמים אני כן מצליח אך רק אחרי הרבה נסיונות
|
|
|
|
| נשלח ב-28/2/2012 17:06 |
|
| |
ידידי היקר, אף אני הק' סובל חזור וסבול מבעיה זו. מצאתי כמה דרכים לעקוף את הבעיה. אם בתגובה עסקינן- הרי שמעל לתיבת כתיבת ההודעה יש "שם משתמש" ובסוגריים "החלף משתמש". אני לוחץ על החלף, מקליד שוב את הסיסמא, וראה זה פלא- לפעמים המחשב (או האתר) קונה את הטריק, ומגיב כהלכה. אם בהודעה חדשה עסקינן- הרי שלאחר ההתחברות, אני נכנס לפורום, מתנתק, מתחבר שוב, כותב הודעה, מתנתק ומתחבר. בדרך כלל זה עובד.
אך, פעמים רבות, עלי לגזור כליה על מילים יקרות ונפלאות שיצאו תחת מקלדתי, לאור ההודעה הלקונית ש"התגלתה תקלה בשם או בסיסמה. חזור אחורה ותקן" מה לתקן ולאן אחורה- ל"בחדרי" הפתרונים.
הכותב וחותם למען מתוסכלי הכתיבה באשר הם
|
|
|
| נשלח ב-28/2/2012 19:05 |
|
| |
מניש - אל תתיאש גם אם "חרב מונחת על צוורך" ואל תמהר "לגזור כליה על מילים יקרות,,,,,,,,,,,,,,,,"
והפתרון המומלץ על ידי : במידה וברצונך לרשום תגובה ארוכה , רשום אותה במייל ושלח אותה לעצמך . לאחר מכן, עשה העתק -הדבק מהמייל לפורום ובכך הבטחת כי "מילים יקרות ונפלאות" לא הלכו לאיבוד "במחשכי בחדרי"
|
|
|
|
| נשלח ב-28/2/2012 20:51 |
|
| |
נראה לי שהבעיה קיימת בעיקר בתגובות הארוכות...
המחשב "שוכח" שאתה מחובר...
אני מצאתי שיטה אחרת.
בתגובה או אפילו בפתיחת אשכול, אני כותב שורה אחת, שולח אותה,
ואח"כ נכנס שוב כביכול כדי לתקן ומשלים את מה שרציתי.
בדר"כ זה עובד...
|
|
|
|
| נשלח ב-28/2/2012 22:16 |
|
| |
רופיר, אני מחכה כבר שעה ורבע שתשלים את תגובתך ה״מכוביכלת״
אני לא נתקל בבעיות אולי זה תלוי פשוט בתוכן הדברים
ומדוע דרך דפדפן גוגל הוא לא מאפשר לי להטמיע סרטונים מיוטיוב?
|
|
|
|
| נשלח ב-29/2/2012 11:38 |
|
| |
שרגא פייבל יקירי- ראשית, קיבלתי את מילות העידוד. חן חן. שנית, לא ירדתי לעומק דעתך, מדוע לשלוח לעצמי מייל (חוץ מזה שזה ממש פתאטי...), ולא לכתוב בקובץ וורד ומשם להעתיק ולהדביק?
ולכם באתר "בחדרי"- אולי תעשו משהו בנידון?
ותגובה לרוני אופיר- מעניין מה יאמר ידידנו "קולני", אשר תגובותיו אינן קצרות, בלשון המעטה, האם גם הוא נתקל בבעיות אלו?
|
|
|
| נשלח ב-29/2/2012 11:40 |
|
| |
שרגא פייבל יקירי- ראשית, קיבלתי את מילות העידוד. חן חן. שנית, לא ירדתי לעומק דעתך, מדוע לשלוח לעצמי מייל (חוץ מזה שזה ממש פתאטי...), ולא לכתוב בקובץ וורד ומשם להעתיק ולהדביק?
ולכם באתר "בחדרי"- אולי תעשו משהו בנידון?
ותגובה לרוני אופיר- מעניין מה יאמר ידידנו "קולני", אשר תגובותיו אינן קצרות, בלשון המעטה, האם גם הוא נתקל בבעיות אלו?
|
|
|
|
| נשלח ב-29/2/2012 11:42 |
|
| |
הנה, פעמיים זה אמר שיש בעיה, ועלי לחזור לפורום. חזרתי, ואיזו הפתעה! בסתר, בהשקט וללא רצון לקבל פרס, ההודעה נשלחה! פעמיים! כל הכבוד!
|
|
|
| נשלח ב-7/3/2012 23:44 |
|
| |
יותר מידי פעמים בתקופה האחרונה אני נאלץ לא להגיב עקב מערכת תקולה של הפורומים כאן. מתי יבוא היום ויתאפשר להגיב, והאיטיות והתקלות יתגמדו כפי שהיה עד לפני שלוש שנים?!
|
|
|
|
| נשלח ב-13/3/2012 02:55 |
|
| |
| מניש כתב: |  | | מדוע לשלוח לעצמי מייל (חוץ מזה שזה ממש פתאטי...), |
|
אני מוחה נמרצות על הזלזול בכבודו של חבר הפורום "הרב אלחנן" ....
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|