חבר'ה!!! המזל"ט הענקי מגיע למנהלת המוכשרת של פורומינו אידי!!!!!! לרגל האירוסין..... למרות שקיים אישכול למטרות מיזלו"ט, מאורע חגיגי שכזה מצדיק חגיגה נפרדת בהחלט... אחרי הכל, לא כל פורום זוכה למנהלת שכזו.. :) אז, קבלי את כל הטוב שבעולם , וכל ברכה שרק קיימת.... ובע"ה בניין עדי עד!!!! (סמיילי מתרגש נורא, אין אחד כזה בבחדרי... ):
"מהרה ה' אלוקינו.. ישמע בהרי יהודה.. " (באיזה לחן מיאמי שרק תבחרי ...)
נשלח ב-6/3/2012 01:22
אידייייייייייייייי!!!!!!!! מזל טוב ענק!! וחיבוק!!! שתבנו בנין עדי עד! יווואוו אין לי מילים! מזל טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
נשלח ב-6/3/2012 05:58
DANCE SING CLAP...
מזל טוב להמנהלת היקרה שלנו!!!!
נשלח ב-6/3/2012 11:08
אידי!!
איזו שמחה!
המון המון מזל טוב!!
שיהיה בניין עדי עד עם הרבה אושר, בריאות, פרנסה טובה וכל הברכות!
בטח מיאמי מזרח יבואו להופיע בחתונה כאות הוקרה לפעלך בפורום :)
מקדיש לך את השיר 'מי אדיר' של..... ישיבה בויס. (הוא מז'ורי והרבה יותר אופטימי מאשר זה של מיאמי)
*אני מקווה שזה לא אומר שאת הולכת לנטוש את הפורום...
נשלח ב-6/3/2012 13:42
וואו. המון המון מזל טוב לרגל בואך בקשרי שידוכין....
אני גם מאד מאד מקווה שלא תעזבי את הפורום...
עכשיו אני מבין למה בימים האחרונים העסק פה לא זז כאילו הפורום מת
נשלח ב-6/3/2012 16:05
מזל טוב!!!
נשלח ב-6/3/2012 16:16
תודה רבה רבה, חברים!!
כיף לקרוא את כל האיחולים שלכם
(או לשמוע, או לפגוש )
שבעז"ה נזכה כולנו לשמוח אחד עם השני - שמחות בלב שמח, ורק טוב לכל החברים ולכל עם ישראל!!!
-- לכל השואלים: לא, אין לי בתכנון לפרוש. מה שכן - בזמן הקרוב אני אהיה קצת עסוקה עם סידורים וכל זה, אז כדי שהפורום יתפקד כמו שצריך כולם יצטרכו להשקיע קצת יותר. מקובל על כולם?
נשלח ב-6/3/2012 16:19
בוודאי
נשלח ב-6/3/2012 16:24
מזל טוב! may you have a rosy future full of happiness and joy כולנו שמחים בשמחתך/נו! בשמחות!!
נשלח ב-6/3/2012 16:37
אידי!!!!!!!!!!!!!!
נאלמו לי המילים...
וואו!איזו שמחה והתרגשות.
לא ציפיתי לכזאת הפתעה....
כשראיתי מזל טוב ענק..ממילקי...הבנתי שכנראה זה משהו שקשור אליך....
קבלי את ברכותי הלבביות.... :)
מזל טוב אחותי! זר ברכות ואיחולים שתזכי להקים בית נאמן בישראל על אדני התורה,היראה והחסידות...
וזה,משהו קטן ממני.... (יותר יפה מעוגת היומולדת הזכורה לטוב.... :)
נ.ב.מחכים להזמנה של כבוד,לאירוסים... :)
נשלח ב-6/3/2012 18:10
אידי- זה לא מתיחה לפורים? --------------------------------------------------- המון המון מזל"ט. שיהיה בניין עדי עד על יסודי התורה והחסידות וכו'(את ההמשך את יודעת...). שיהיה לך הכנות קלות הן רוחניות והן גשמיות... --------------------------------------------------- נ.ב גם החתן חובב מיאמי? אם לא, אז קדימה, אידי... --------------------------------------------------- וזה ממני...
נשלח ב-6/3/2012 18:16
אלפי אלפים ורבבות פעמים:
מזל טוב אידי!!!!!! שתקימי בניין עדי עד על יסודי החסידות התורה והמצווה
מזל טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(חבר'ה צריך לחשוב על מתנה...)
תוקן על ידי מכייפת7 ב- 06/03/2012 18:17:27
נשלח ב-6/3/2012 18:26
אני רואה שהרשימה שהבאתי כאן לא מעודכנת עמכם הסליחה
דרך אגב, קרה לי היום משהו קורע! שלא תשאלו היום נכנסתי למונית, היה בה נהג ערבי והוא הכניס דיסק של מיאמי! - שיר השמחה
ואח"כ הוא שם דיסק של פרחי לונדון - אנעים זמירות ואת השיר הרביעי שם
ראיתי שהוא ערבי לפי הדיבור והכאפייה שלבש
מצחיק נכון!
תוקן על ידי מכייפת7 ב- 06/03/2012 18:33:12
נשלח ב-6/3/2012 19:14
ואי ואי ואי שיהיה המון מזל טוב לרגל אירוסיך שתזכי לבנות בית נאמן בישראל....אמן
נשלח ב-6/3/2012 19:31
מכייפת7 כתב:
אני רואה שהרשימה שהבאתי כאן לא מעודכנת עמכם הסליחה
דרך אגב, קרה לי היום משהו קורע! שלא תשאלו היום נכנסתי למונית, היה בה נהג ערבי והוא הכניס דיסק של מיאמי! - שיר השמחה
ואח"כ הוא שם דיסק של פרחי לונדון - אנעים זמירות ואת השיר הרביעי שם
ראיתי שהוא ערבי לפי הדיבור והכאפייה שלבש
מצחיק נכון!