בית פורומים שידוכי חרדים

האם אני פעם יתחתן?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-6/3/2012 22:44 לינק ישיר 
האם אני פעם יתחתן?

חברים האם איזה פעם אני יזכה להקים בית בישראל?אני כותב בידים רועדות ובכי מה יהיה איתי אני רוצה גם להתחתן כמו שכולם מתחתנים אני לא יודע עם בכלל יש עוד אנשים כמוני באישיות הנדירה בכלל בטוב הלב וכו׳ אנשים שפחות טובים מצליחים ומתחתנים שמישהו יסביר לי מה קורה כאן?

דווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-6/3/2012 23:30 לינק ישיר 

אני מקווה שכן!! מברך אותך שבעזרת ה' בקרוב מאוד!! (תגיד אמן!) 

משתדכת, למה את לא כותבת את כל התגובה (היפה) שלך בפעם אחת...?

לאהוב זהו הטוב שבטוב

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/3/2012 23:39 לינק ישיר 

חחחחחחחחחחח, נקווה שזה שזה יחמם לו ת'לב...

לאהוב זהו הטוב שבטוב

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/3/2012 23:48 לינק ישיר 

עצור לרגע את המירוץ של החיים, תחשוב קצת עם עצמך על עצמך,
ותראה שאתה יודע את הסיבה.

ובדרך כלל הסיבה היא פשוטה כל כך וניתנת כל כך לשינוי, עד כדי דמעות של גיחוך.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/3/2012 10:35 לינק ישיר 

כתוב: "השם צלך על יד ימינך"..  השם הוא כמו צל, איך שאתה מסתכל עליו הוא מסתכל עלייך.. אם אתה תאמין בו, לא תרפה מהתקווה, מהעובדה ששלך מחכה לרגע ה-טוב ביותר בשבילכם לבנות את הבית זה יגיע. 
יותר מכך, השם הוא כמו צל, כי דווקא איפה שיש צל (חושך) סימן שהאור נמצא.. 

אבל למען האמת, נראה שמה שכואב לך הכי, זה לא כ"כ העובדה שאתה במצב של "רווק" כמו העובדה שאחרים מתחתנים ואתה לא.. שאחרים "שפחותים" ממך מצליחים ואתה שאתה כ"כ מוצלח נשאר מאחור.. נשאר "הדפוק"..

אבל תרשה לי לשבור לך כמה מיתוסים:
א. מוצלחות לא נקבעת לפי מבחן התוצאה, אלא לפי העמל והתמודדות, כך שאף אם נראה לך שאתה יותר "מוצלח" מהם, זה לא אומר שזה באמת כך, כי אולי הם מתמודדים יותר ממך. 

ב. דווקא העובדה שאתה מתמודד הופכת אותך ליותר מוצלח ומיוחד מהם! אז נכון, זה לא קל, "בחברה" לא תמיד מביטים בהסתכלות אמיתית, אבל אין זה גורע מהאמת שבך! מהאמת שקיימת!

ג. אם אתה תרים ראש, תישא את דגל ההתמודדות, תהיה דוגמא לכולם איך מתמודדים, אז אתה תהיה זה שכולם יעריכו אותו, שכולם יביטו עליו בהערצה, ומעל הכל, אתה תהיה שליו ומאושר!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/3/2012 14:08 לינק ישיר 

משתדכת כתב:
כי אני כל פעם נזכרת שלא עודדתי אותו מספיק אז אני חוזרת לכאן שוב ושוב ומוסיפה עוד.. חחח

אני מתפעל מהרצון הטוב שלך לעודד אותו. כל הכבוד.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/3/2012 12:06 לינק ישיר 

תלמד להסתכל על הכוס המלאה..אני גם לפעמים חושבת מה יהיה ואיך אני אמצא בחור שיש בו בדיוק את כל השילוב המיוחד שאני מחפשת..וזה עצת היצר להבחא לייאוש לכןאל תכנע לה אלא תלשוב שכמו שד' יצר אותך מיוחד ככה הוא ברא לך את הזיווג המיוחד..ותתפלל...ך

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-11/12/2012 21:29 לינק ישיר 

ברור שתתחתן!!!

כל עכבה לטובה!!!

דע לך אחי שאין יאוש בעולם !!!

ובטח עכשיו אתה כבר עושה פדיקור לאשתך ואומר "גיווועעעלללדדד בשביל מה הייתי צריך למהררררר"

נו שוין העיקר הקפצתי בשו.......

המקום סגור לרגל שיפוצים.... מחפשת שיפוצניק. 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-11/12/2012 21:56 לינק ישיר 

בלש6644 כתב:
חברים האם איזה פעם אני יזכה להקים בית בישראל?אני כותב בידים רועדות ובכי מה יהיה איתי אני רוצה גם להתחתן כמו שכולם מתחתנים אני לא יודע עם בכלל יש עוד אנשים כמוני באישיות הנדירה בכלל בטוב הלב וכו׳ אנשים שפחות טובים מצליחים ומתחתנים שמישהו יסביר לי מה קורה כאן?

כנראה בגלל שאתה אישיות נדירה וטוב לב מיוחד במינו של אחד בדורו קשה למצוא לך מישהי בדרגתך... אבל בסוף מן הסתם תמצא

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/12/2012 14:04 לינק ישיר 

ליטאי613 כתב:
כנראה בגלל שאתה אישיות נדירה וטוב לב מיוחד במינו של אחד בדורו קשה למצוא לך מישהי בדרגתך... אבל בסוף מן הסתם תמצא

כמו שנאמר לכל מכסה הסיר שלו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/12/2012 14:07 לינק ישיר 

ליטאי613 כתב:

המקום סגור לרגל שיפוצים.... מחפשת שיפוצניק. 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > האם אני פעם יתחתן?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext