|
|
| נשלח ב-8/8/2018 11:24 |
|
| |
כן ממש שם באירועים פשוטים כמו חתונות מביאים תזמורת כאלה. וכואב שירחמיאל מביא להופעות שלו תזמורות קטנות ולא רציניות בזמן ששם זה בהישג יד. אבל כבר דשנו בזה רבות. לפחות נהנה מהיוטיב נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-8/8/2018 21:43 |
|
| |
תזמורת פריילך והילד אברהם חיים גרין (הם גם עשו את הביצוע ל'לא ברוח ה'') שילוב אדיר.
התזמורת והעושר של הכלים מדגישים את היופי שבלחן הזה, כ"כ חבל שירחמיאל לא משקיע קצת יותר בתזמורת בהופעות ובאלבומים.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/8/2018 00:20 |
|
| |
ביצוע מדהים. והתזמורת ממש מושקעת. באמת חבל שלא משקיעים קצת יותר בתזמורת בהופעות.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/11/2019 04:35 |
|
| |
ראיתי בזמנו כשזה יצא אבל ברח לי מהראש - קטע מתוך 'קומטאנץ' -מיקס מתוחכם מאוד של רווח ומשיח:
החל מהדקה החמישית למשך כ80 שניות
|
|
|
|
| נשלח ב-10/12/2019 18:20 |
|
| |
באלבום אוסף החדש של שוואקי - היו זמנים 2; במחרוזת אנגלית הוא מבצע (איך לא) את sunshine
בנוסף לכך במחרוזת קומזיץ יש שיר בשם 'טאטע אבינו אב הרחמן' ובקרדיטים כתוב שהלחן של ירחמיאל. מישהו מכיר?
|
|
|
|
| נשלח ב-1/3/2020 14:40 |
|
| |
השיר האחרון במחרוזת. נראה מי מזהה את השיר עוד במש-אפ
|
|
|
|
| נשלח ב-2/3/2020 14:23 |
|
| |
| אפרים1 כתב: |  | השיר האחרון במחרוזת. נראה מי מזהה את השיר עוד במש-אפ
|
|
אני אמנם לא אוהב את הביצוע הזה (וגם לא את הביצוע המקורי של מיאמי), אבל התזמורת וההפקה המוזיקלית מעולים!
לו רק ההופעות של מיאמי היו נשמעות ככה...
תוקן על ידי סנחריב ב- 02/03/2020 14:23:09
|
|
|
|
| נשלח ב-5/3/2020 11:22 |
|
| |
האמת שלקח לי קצת זמן לזהות את השיר. אפשר להגדיר את העיבוד כ'מופרע' (ולא אהבתי בכלל את הקול של הזמר).
סנחריב - את הביצוע של מיאמי אתה לא אוהב?! אני לא מדי אוהבת את הפתיחה של השיר, אבל השיר עצמו טוב מאוד. הביצוע הכי טוב של השיר הזה הוא דווקא בDVD.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/5/2020 22:08 |
|
| |
ואהבת - תלמידי רבי עקיבא ביצוע ווקאלי מחודש של מקהלת נשמה
|
|
|
|
| נשלח ב-12/5/2020 09:12 |
|
| |
אברומי ברקו, מקהלת שירה ויונגערליך במחרוזת שירי מיאמי:
https://youtu.be/q9-1ZuoIiEQ
ממש מוצלח. יש שם סולן שמשחזר 2 סולואים של עודד קריטי...
|
|
|
|
|
| נשלח ב-13/5/2020 09:37 |
|
| |
ראיתי את זה וממש התלהבתי. היונגרליך זו מקהלת ילדים חדשה וממש מצליחה. יש להם להיטים שבטוח אף אחד לא פספס (דאווענען, מלוך מלוך, אשריכם...). אני לא יודעת למה אבל לפעמים איכות ההקלטה שלהם טיפה ירודה ואני די בטוחה שהרבה מתבלבלים בינהם לבין אידיש נחת, סגנון ממש דומה. אהבתי את ההצדעה לשירים של מיאמי. תזמורת שמכבדת את עצמה ושתי מקלות, ממש מיוחד!
קצת מצחיק לשמוע שירים של מיאמי בהבהרה חסידית כבדה כזו, אבל זה יפה. במיוחד אהבתי את התרגום של השיר ה' אחד לאידיש, מגניב. יותר אהבתי את הסולן הראשון ואת השני אני מעדיפה בקטע השני שלו.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/5/2020 18:22 |
|
| |
אכן, יונגערליך זו מקהלה עם 2 אלבומים מאוד מוצלחים. והיא מתחרה רצינית של אידיש נחת, אך מתוך הסרטות ברשת הופעות שלהם הסקתי שאידיש נחת יותר מקצועיים.
וגם, לטעמי, האלבומים של אידיש נחת הרבה יותר מגוונים ומעניינים על אף שיש רק מלחין אחד, לעומת יונגערליך שיש להם כמה וכמה מלחינים.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/8/2020 11:25 |
|
| |
ליפא שמעלצער מבצע באלבום 'לקרוא את ההלל' - שכל כולו על מילות ההלל - את השיר 'ברוך הבא בשם השם' מתוך האלבום תורה היום, עם שינוי מעניין...
|
|
|
|
| נשלח ב-28/11/2021 19:32 |
|
| |
ברוך לוין הוציא את אלבום האוסף השני בסדרת אלבומי off the record, פרוייקט שמאגד מחרוזות את מיטב השירים באנגלית של המוסיקה החסידית. באלבום הקודם פרחי מיאמי ממש בלטו עם בערך 7-8 שירים, ובאלבום הזה הסתפקו ב3 בלבד: להיט החנוכה הנצחי light up the night, שירו לו ושבת ירושלים. יש גם שיר נוסטלגי מפרחי לונדון (ילדי הדממה) וכמה מצליל וזמר. מומלץ ביותר!
|
|
|
|
|