בית פורומים שידוכי חרדים

לא רוצה ללמוד אחרי החתונה!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-18/3/2012 02:49 לינק ישיר 

מי שברך אבותינו וכו הוא יברך את שיר בזיווג הגון המתאים לה משורש נשמתה במהירות ובקלות ושמחה, ונאמר אמן..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/3/2012 02:57 לינק ישיר 

אמן.. :))

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/3/2012 02:58 לינק ישיר 

אמן
רואים שאתה לא רגיל. לנשים אומרים מי שברך אמותנו שרה רבקה....

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/3/2012 03:13 לינק ישיר 

רואים??? למה צריך לראות? זה אמור להיות דבר ברור.. אין לי עדין אשה שאני עושה לה מי שברך.. תודה על התיקון וחוץ מזה העיקר הכוונה(;

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/3/2012 08:31 לינק ישיר 

היא התכוונה שרק ספרדים מברכים כך.. :))

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/3/2012 11:57 לינק ישיר 

היי אני חדשה כאן,לא קראתי הכל...אני חברה של חדשונט הבנתי לפי מה שהיא כתבה:
"ואני חושבת חוצמיזה שיש הרבה בנות שזה בדיוק מה שהן מחפשות אני יכולה להציע לך את חברה שלי שהתווכחה איתי שלא יהיה אכפת לה והיא אולי אפילו רוצה שבעלה יצא לעבוד אחרי מס' שנים...

פוהדוס-
השאלה שלך לא ממש ברורה .... שאלת בחורה שלא חשוב לה שבעלה ישקוד על התורה יומם וליל, מה היא תרצה לשמוע מהבחור אם בכלל, אז לפי דעתי בחורה שלא מחפשת מישו שישב וילמד לא יהיה ממש משנה לה הסדר של הדברים-למה תצא לעבוד,היא מעוניינת בתוצאה ופחות בדרך(אני לא אומרת שזה ממש לא משנה להפך אני אשמח לשמע מה הביא אותך להחלטה הזאתי)אם אתה אמיתי וכנה עם עצמך מה הביא אותך לרצות לצאת לעבוד היא תבין אותך,לעומת בחורה שמעוניינת בבחור אברך לכל חייו שישב וילמד-במצב שהוא יצא לעבוד אני בטוחה שכן יעניין אותה בדיוק מה ולמה הוא החליט ככה!
קצת הסתבכתי בלהסביר מקווה שהבנת....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/3/2012 13:24 לינק ישיר 

שירהההההההההההההההההההההההההה??????????????????????
אני בשוק!!!!!!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/3/2012 13:29 לינק ישיר 

שיRה כתב:
היי אני חדשה כאן,לא קראתי הכל...אני חברה של חדשונט הבנתי לפי מה שהיא כתבה:
"ואני חושבת חוצמיזה שיש הרבה בנות שזה בדיוק מה שהן מחפשות אני יכולה להציע לך את חברה שלי שהתווכחה איתי שלא יהיה אכפת לה והיא אולי אפילו רוצה שבעלה יצא לעבוד אחרי מס' שנים...

פוהדוס-
השאלה שלך לא ממש ברורה .... שאלת בחורה שלא חשוב לה שבעלה ישקוד על התורה יומם וליל, מה היא תרצה לשמוע מהבחור אם בכלל, אז לפי דעתי בחורה שלא מחפשת מישו שישב וילמד לא יהיה ממש משנה לה הסדר של הדברים-למה תצא לעבוד,היא מעוניינת בתוצאה ופחות בדרך(אני לא אומרת שזה ממש לא משנה להפך אני אשמח לשמע מה הביא אותך להחלטה הזאתי)אם אתה אמיתי וכנה עם עצמך מה הביא אותך לרצות לצאת לעבוד היא תבין אותך,לעומת בחורה שמעוניינת בבחור אברך לכל חייו שישב וילמד-במצב שהוא יצא לעבוד אני בטוחה שכן יעניין אותה בדיוק מה ולמה הוא החליט ככה!
קצת הסתבכתי בלהסביר מקווה שהבנת....
בעיות בהבנה אינלי כך שהצלחתי להבין, לעצם העניין כמו שראית החילוק של הנושאים זה בעצם ויכוח שהיה לנו, אני חושב שזה מאד משנה למה בחור מחליט שהוא לא ילמד אחרי החתונה מכיון שזה ישפיע באופן ישיר על מהות הבית אם זה אידאולוגיה שלא צריך ללמוד או שזה מתוך אילוץ כזה או אחר, אני לדוגמא מאד ארצה ואעשה כל מה שאוכל כדי שהילדים שלי ישבו וילמדו כמה שיותר, מי שאידאולוגית לא לומד יחנך את הילדים שלו בהתאם, ולכן אני חושב שזה די משנה. ואני מחמיא לעצמי שעל אף מה שחשדשונט אמרה הצלחתי לגרום לך לכתוב (;

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/3/2012 13:41 לינק ישיר 

פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אתה ממש חש!!!!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/3/2012 13:50 לינק ישיר 

וזה ממש מפריע לך

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/3/2012 14:12 לינק ישיר 

ראיתם מה זה ,הצלחתם לגרום לי להגיב.... (:
ברפרוף מלמעלה עשה עלי רושם שאתה אחד שהולך לעבוד....אני מניחה שכדי שאוכל להגיב אצטרך לקרא הכל מההתחלה....
בכל אופן נתת לי עכשיו נקודה רצינית למחשבה,כמו שכתבתי לא חשבתי שמשנה מה עומד מאחורה אבל אתה צודק ואני מכניסה אתזה לקטגוריית הבירורים (:

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/3/2012 14:24 לינק ישיר 

את צודקת, אני ככל הנראה לא ישב וילמד יותר מידי אצלי זה לא אידאולוגית אלא מסיבות פרקטיות. וסתם כך כדי לך לקרוא הכל כדי לבנות מהדייגים של החברה שלך(;

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/3/2012 14:32 לינק ישיר 

פוהדוס123 כתב:
וסתם כך כדי לך לקרוא הכל כדי לבנות מהדייגים של החברה שלך(;

אתה מוכן להסביר בבקשה?!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/3/2012 14:38 לינק ישיר 

אני שונא את המכשיר שנקרא אייפד!!!!! הוא עושה לי כל מיני תיקונים בלי שאני מבקש ממנו, התכוונתי לומר שהיא יכולה להיות מההגיגים שלך, ושלא יהיו אי הבנות זה לא נכתב ממקום ציני

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/3/2012 14:47 לינק ישיר 

אני מבטיחה לקרא הכל בהזדמנות ראשונה למרות שאני כבר מנחשת מה היא הרצתה בנושא... (:

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > לא רוצה ללמוד אחרי החתונה!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 7 8 9 לדף הבא סך הכל 9 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.