בית פורומים שידוכי חרדים

אילו תכונות מחפשים בנים אצל בנות

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-28/3/2012 15:51 לינק ישיר 

האלכסנדרה כתב:
אני???? סתם כתבתי פה..אין לי דעה ללכת רק עם קוקו בתןר רווקה ואני גם לא עושה אתזה..מבחינת התקנון פאת קוקו נראית טבעית יותר ולכן יש לחשוש..יצא איזשהו עדכון לשולחן ערוך ולא ידעתי?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-28/3/2012 15:54 לינק ישיר 

התקנון וההלכה חד הם.(אל תהיו ראש קטן..חוץ מהדברים שנוגעים נטו לסמינר..)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-28/3/2012 19:14 לינק ישיר 

א. זה לא נכון התקנון וההלכה הם שתי דברים שונים.
ב.אלכסנדרה תמיד יגידו לך שיש שולחן ערוך חמישי,ושישי,ועשירי..למה שלא כתוב אבל זאת "רוח ההלכה" כמובן לפי תפיסה מאד מצומצמת.
ג.הצניעות נמדדת בעיקר בלבוש.פאה קוקו לא קוקו עד הכתפיים..זה כבר הידורים..צריך לכסות את השער כנשואה. רווקות לא נצטוו בזה..כנראה שיש סיבה וכנראה שזה לא מתנגש עם נושא הצניעות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/3/2012 23:50 לינק ישיר 

מי פה רוצה לקבל משלוח אקספרס של הספר "משבצות זהב"???
אבל נו באמת... לא באתי לחזק פה אף אחד....(אם יתחזקו והיה זה שכרי...) אבל לפחות אל תחלישו את דעתם של החזקים!
שיער מעבר לכתף (אני חושבת 10 סמ' אולי 20...לא בטוחה...) זה לא צנוע!!! לפי המקורות...לא אני המצאתי אתזה!!! ותתפוצצו כי אין לי מקור להביא לכם... (אני זוכרת את חברות שלי מהסמינר שהיו מאורסות ודנו ביניהן איזה אורך הן תעשינה לפאה שלהן...)
אריג...הצחקת אותי לגמרי.. לפי דבריך גם פאה ארוכהההההה היא פשוט צנועה...היא מכסה את השיער...פחחחח... הצחקתותי לגמרי!!!  
לאן אנשים יכולים להגיע היום...זה לא יאומן.... (לא מכוון לאף אחד אישי...)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/3/2012 00:26 לינק ישיר 

מה כל הוויכוחי סרק האלו ?!?!?!?! כשבחורה יוצאת מהבית,וגם כשהיא בתוכו..תאמינו לי! בעמקי ליבה היא יודעת בדיוק (מודגש) מה צנוע ומה ספק ומה אסור ומה חורג.זהו.פשוט אין מה לדבר. כולנו יודעים מה זה צנוע ומה זה לא! והיא גם יודעת איפה היא נמצאת מבחינת צניעות..רק מה לפעמים היא (ובעלה!) לא יודעים לאן הם רוצים להגיע..:-(

תוקן על ידי available1 ב- 29/03/2012 00:29:29

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/3/2012 00:56 לינק ישיר 

available1 כתב:
מה כל הוויכוחי סרק האלו ?!?!?!?! כשבחורה יוצאת מהבית,וגם כשהיא בתוכו..תאמינו לי! בעמקי ליבה היא יודעת בדיוק (מודגש) מה צנוע ומה ספק ומה אסור ומה חורג.זהו.פשוט אין מה לדבר. כולנו יודעים מה זה צנוע ומה זה לא! והיא גם יודעת איפה היא נמצאת מבחינת צניעות..רק מה לפעמים היא (ובעלה!) לא יודעים לאן הם רוצים להגיע..:-(

פעם אחותי קנתה עגילים שהיו קצת... אז הלכתי לאיזה אישה-חברה שלי, מודרנית חבל"ז ואמרתי לה אם היא רוצה לקנות את העגילים האלו כי לנו הם לא מתאימים... קראו מה היא ענתה לי והיא ממש ממש מודרנית... היא אומרת לי עיזבי גם ככה הצניעות שלי לא 100%... לא.. אני לא אקח אותם... ולא שהיא בתהליכי התחזקות... היא היתה ונשארה מודרנית...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/3/2012 01:16 לינק ישיר 

מה לגבי ג'ינס???

אם הוא מעל הברך הוא גם לא צנוע???

יש איזו שהי בעיה בג'ינס???

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/3/2012 01:30 לינק ישיר 

אישתי. תלך עם פאות ארוכות ולא עם פאות קארה!! כנ״ל ג׳ינס, ותפסיקו לבלבל לנו את המוח עם כל מיני תקנונים מוקרצים לגבי צבע הגרביים או עשר סנטימטר חצאית מתחת לברך, אני רק מדמיין מה היה קורה אם בישיבות היו עושים כאלה דברים

תוקן על ידי פוהדוס123 ב- 29/03/2012 01:23:19

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/3/2012 01:36 לינק ישיר 

פוהד, שה' יחזיר אותך בתשובה.
ושתזכה לגדול ב'קרוב מתוך טוב.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/3/2012 01:41 לינק ישיר 

אמן ואמן, אבל עד אז אישתי תלך כך ולא שאני יכפה עליה או משו כזה פשוט זה מה שהיא תהיה

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/3/2012 02:01 לינק ישיר 

פוהד, אתה ממש מדבר כמו ילד.. אבל שיערב לך

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/3/2012 02:06 לינק ישיר 

ילד?? זה מה שאני וזה מה שמתאים לי.. אני לא חי באשליות,

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/3/2012 02:07 לינק ישיר 

מה הקשר בין פוו לבין הדוס?

ע"פ התגובות לא נראה שיש קשר.

בכל אופן בג'ינס אין בעיה מבחינת צניעות משא"כ פאות ארוכות, ועל הכל יש אשכולות בפורומינו....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/3/2012 03:10 לינק ישיר 

פוהדוס123 כתב:
אישתי. תלך עם פאות ארוכות ולא עם פאות קארה!! כנ״ל ג׳ינס, ותפסיקו לבלבל לנו את המוח עם כל מיני תקנונים מוקרצים לגבי צבע הגרביים או עשר סנטימטר חצאית מתחת לברך, אני רק מדמיין מה היה קורה אם בישיבות היו עושים כאלה דברים

אתה יודע מה משותף בין הרצאה וחצאית???? כמה שיותר קצר יותר מעניין...
יופי אשתך תלך עם פאה ארוכה, חצאית קצרה (ג'ינס), לק חופשי, גרביים 2 דנייר... וכשתלכו ברחוב כולם יסתכלו עליה... מי שתרצה ומי שלא... לעמים תהנה מזה ולפעמים לא...
העיקר בעלה יילך עם חולצה לבנה ומכנסיים שחורות... חילול ה' לשמה!!!!
ואל תשכח את ארץ נהדרת...
מה אתה בכלל עושה בישיבה? מה עושים לכם בישיבה?
אני מצטערת מראש אם אני כותבת בתוקפנות\חריפות\ציניות או מה שזה לא יהיה...
הרבה הצלחות... חשבתי שיש כאן בחורים קצת יותר...  נגמרו לי המילים...

תוקן על ידי חדשונט ב- 29/03/2012 03:17:17

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/3/2012 03:19 לינק ישיר 

מה עדיף, ארץ נהדרת או דיסקוטק בבית?  =)

חילול ה' בעיני מי? טיפשי כנראה בוודאות, חילול ה' למה?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > אילו תכונות מחפשים בנים אצל בנות
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 5 6 7 ... 10 11 12 לדף הבא סך הכל 12 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.