בית פורומים שידוכי חרדים

אילו תכונות מחפשים בנים אצל בנות

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-29/3/2012 11:34 לינק ישיר 

האלכסנדרה כתב:
וחדשונט, לתשומת ליבך:
לדבר בכבוד לאנשים- מעקרונות הדת,
ג'ינס, סרט ושאר מרעין בישין- מנהג חברתי/תרבותי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/3/2012 12:49 לינק ישיר 

האלכסנדרה כתב:

אנשים כאן צריכים להבדיל בין עקרונות הדת לבין מנהגים חברתיים/תרבותיים של החברה החרדית.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/3/2012 12:51 לינק ישיר 

אוי נו באמת!!!!
הפורום הזה נותן מקום להתבטא...
אם זה מה שהיא הרגישה בלב שלה אז מה שהיא תכתוב!!
ותפסיקו להעיר לאנשים על קיצוניות היא לא אמרה שום דבר קיצוני 
"ואם אתה שואל את דעתי, דווקא הקיצוניות הזאת מוכיחה על משהו לא אמיתי בכלל.. "
קודם כל בוא נודה באמת אנחנו לא שואלים לדעתך...אתה אומר אותה כשמתחשק לך בדיוק כמו חדשונט
ודווקא "הקיצוניות" הזאת מוכיחה משהו אמיתי מאוד ואם היא הגיבה בקיצוניות כביכול כי זה כואב לה לשמוע דברים כאלה!!!

תוקן על ידי די88 ב- 29/03/2012 12:54:17

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/3/2012 12:52 לינק ישיר 

גינס זה מנהג חברתי\תרבותי, משייך אותך לזרם כלשהו.
סרט לא, יש מכל הזרמים שרואים סרטים אבל אין בדבר זה לחלוק על העובדה שזה דבר שאינו טוב. 
אדם במחילה מכבודך... אני לא מדברת על חרדים (או כאלה בלבוש חרדי) שטורחים להגיע לקולנוע כדי לראות צעצוע של סיפור... וגם אם הם באים רק כדי לראות צעצוע של סיפור אז החילונים עלולים לאמר "אה.. תראו ת'חרדי הזה... מה הוא עושה פה?" וזה חילול ה'.
עמקויות בנוגע לחילול ה' אולי אתה צודק אז דיברנו על חילול ה' ברבים...
ואדם...כשהחילונים מתרעמים על "הדרת נשים" וכיוצ"ב זה אולי חילול ה' אבל (ואני לא באה להצדיק את ההדרה) יש דברים שמה שלא נעשה הם יראו אתזה לא טוב וזה יכול להחשב כחילול ה'. אבל יש דברים שאין עליהם עוררין שהם לא טובים ורק חלק מהחברה החרדית מתנהג כך ואז אני חושבת שזה חילול ה' ברבים.
וכמו שאמר אחיה ואני מצטטת : "לא חולק עליך שחילול ה' הוא עצם עשיית אי רצון ה', אבל בדרך כלל מי שעושה דברים שיש בהם חילול ה',אם תבוא ותעיר לו, הוא יענה שאין בזה שום בעיה וזה שהחרדים/התדיים נוהגים להמנע מזה מראה שהם חברה מצומצמת וכו' וכו' כך שדי חבל על הזמן. " אז...באמת חבל על הזמן...  אם יש לך שאלות מהסוג הזה אדם, לך לרב שהדיעות שלן מקובלות עליך ותשאל (רק שזה לא יהיה הרב נוח...) ואם אין לך שאלות ואה חש ש-ה' שמח במה שאתה עושה...מצוין...

תוקן על ידי חדשונט ב- 29/03/2012 12:55:38

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/3/2012 13:12 לינק ישיר 

טוב, לאחר קריאה של כל התגובות פה, ובעיקר שלך חדשונט, ועל התוקפנות שלך שהייתה די צפויה למען האמת, ודי ציפיתי לתגובה הזו או משו בסגנון.. 

לעצם העניין, אינלי מושג באיזו בועה את חיה, או שאת סתם משלה את עצמך, או (וכך אני רוצה לקוות) את לא מסתובבת בין אנשים.. ישנם המון, ואולי יותר נכון לומר שזה כמות ענקית של בחורים שחושבים ורואים ומזדהים עין בעין עם מה שאני אמרתי, (ולפני שתתנפלי רק להזכירך מי חי עם בחורים..) גם אם ישבו וילמדו אחרי החתונה (כן כן) זה שאת טובה יותר (?) או חכמה יותר (?) לא בהכרח אומר שהשני טועה בצורה דרסטית!! וזה עניין שלטובתך כדאי שתפנימי, אין דרך אחת שהיא הנכונה לחלוטין בכל מקום יש באגים, אם זה בעניין הפאה למשל, אינלי מושג אם את תלכי אם פאה או לא בהנחה שכן מן הסתם היא תהיה קצרה ועלי פי כל התקנונים למיניהם, בעיני בחורה שהולכת לפי פסקי הרב עובדיה, את משוקצת! מבחינתה זה דבר משולל מן היסוד! כנ"ל בעניין הג'ינסים יש שיראו בזה משו לגיטימי, ויש שיגידו שזו פריצות, יופי להם! עדיין זה לא אומר שהדרך השניה אינה קיימת.

ועוד נקודה קטנה, להכניס לי לפה (לכתב) דברים שלא אמרתי, כגון גרביים מסוג מסויים או לק זורח זה גובל בטיפשות אם לא חמור מכך, יש ויכוח ענייני ואין טעם לגרור אותו למחוזות אחרים!    

תוקן על ידי פוהדוס123 ב- 29/03/2012 13:42:40

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/3/2012 13:42 לינק ישיר 

[quote]אוי נו באמת!!!!הפורום הזה נותן מקום להתבטא...אם זה מה שהיא הרגישה בלב שלה אז מה שהיא תכתוב!!ותפסיקו להעיר לאנשים על קיצוניות היא לא אמרה שום דבר קיצוני "ואם אתה שואל את דעתי, דווקא הקיצוניות הזאת מוכיחה על משהו לא אמיתי בכלל.. "קודם כל בוא נודה באמת אנחנו לא שואלים לדעתך...אתה אומר אותה כשמתחשק לך בדיוק כמו חדשונטודווקא "הקיצוניות" הזאת מוכיחה משהו אמיתי מאוד ואם היא הגיבה בקיצוניות כביכול כי זה כואב לה לשמוע דברים כאלה!!!

תוקן על ידי די88 ב- 29/03/2012 12:54:17

[/quote

חח יודעת מה מצחיק?
שחדושנט לא לקחה את זה אישי ואת לקחת את זה אישי..
ובכנות, אני לא רואה את זה מצד רגישות אצלך לכבוד של השני שכביכול נפגעת בשבילה.. עייני ערך התגובה שלך למשתדכת.. אלא זה איזה משקע אישי מקווה שלא ממני.. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/3/2012 13:44 לינק ישיר 

פוהדוס123 כתב:
טוב, לאחר קריאה של כל התגובות פה, ובעיקר שלך חדשונט, ועל התוקפנות שלך שהייתה די צפויה למען האמת, ודי ציפיתי לתגובה הזו או משו בסגנון.. 

לעצם העניין, אינלי מושג באיזו בועה את חיה, או שאת סתם משלה את עצמך, או (וכך אני רוצה לקוות) את לא מסתובבת בין אנשים.. ישנם המון, ואולי יותר נכון לומר שזה כמות ענקים של בחורים שחושבים ורואים ומזדהים עין בעין עם מה שאני אמרתי, גם אם ישבו וילמדו אחרי החתונה (כן כן) זה שאת טובה יותר (?) או חכמה יותר (?) לא בהכרח אומר שהשני טועה בצורה דרסטית!! וזה עניין שלטובתך כדאי שתפנימי, אין דרך אחת שהיא הנכונה לחלוטין בכל מקום יש באגים, אם זה בעניין הפאה למשל, אינלי מושג אם את תלכי אם פאה או לא בהנחה שכן מן הסתם היא תהיה קצרה ועלי פי כל התקנונים למיניהם, בעיני בחורה שהולכת לפי פסקי הרב עובדיה, את משוקצת! מבחינתה זה דבר משולל מן היסוד! כנ"ל בעניין הג'ינסים יש שיראו בזה משו לגיטימי, ויש שיגידו שזו פריצות, יופי להם! עדיין זה לא אומר שהדרך השניה אינה קיימת.

ועוד נקודה קטנה, להכניס לי לפה (לכתב) דברים שלא אמרתי, כגון גרביים מסוג מסויים או לק זורח זה גובל בטיפשות אם לא חמור מכך, יש ויכוח ענייני ואין טעם לגרור אותו למחוזות אחרים!    

אני אתחיל מהסוף.
לא הכנסתי לך שומדבר לפה! לקחתי אתזה מהדיון שהיה בסמול....
וגם בחורה ספרדייה שהולכת עם פאה (קצרה וצנועה) זה לא אומר שהיא משוקצת כי בעניין הזה יש היתרים מרבנים וכל מקרה לגופו! (אני בגדול לא בעד פאה... עם מה אני אלך? לא יודעת...)
בקשר לכל המגוננים על אלו שנפגעים מהכתיבה שלי... מתוך הנחה שאם מישהו יבוא (אני עוברת לצורת כתיבה יחיד זכר לשם נוחות...) אם מישהו יבא ויגיד לך "חמור"... תיפגע? לא! למה? כי מה הקשר בינך ובין חמור??? ואם אתה בכל זאת נפגע...אז אולי פעם עלתה בליבך מחשבה שאולי אתה קצת כן חמור אבל זה לא משו מוחצן...אז פתאום מגיע מישהו אחר ואומר לך אתזה...הופפפפפ אתה נפגע!!! אז מי שנפגע...אני חושבת שפשוט זה נגע לו בנקודה אמיתית... לא שאני מתכוונת ח"ו לפגוע אבל אני כן משתדלת לענות את תשובת המשקל... ומכל המצתדקים אני מבקשת להרגיע כי אני חושבת שבאשכול הסמוך מישהו שם העיר על איזה עליהום....(בקדרה שבישל בה נתבשל...) אז זהו...שמעתי מכם את מה שאתם חושבים לגבי הכתיבה שלי. תודה. אקח אתזה לתשומת ליבי.
בקשר לשאר הדברים...זה מתחיל לחזור על עצמו... וכמו שאחיה23 אמר... "חבל על הזמן"... אבל למרות זאת פו אני חייבת לקרוא את זה ממך... אתה באמת חושב שאיך שתיארת (התאור שאתה הבאת לא מה שאני כתבתי) שאתה רוצה שאשתך תלך זה צנוע???? (פאה ארוכה ועוד מה שהזכרת שם)...?????????????????????

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/3/2012 13:45 לינק ישיר 

סחטיין די, הוצאת ממנו תגובה ממש קצרה

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/3/2012 13:49 לינק ישיר 

עמקויות כתב:

חח יודעת מה מצחיק?
שחדושנט לא לקחה את זה אישי ואת לקחת את זה אישי..
ובכנות, אני לא רואה את זה מצד רגישות אצלך לכבוד של השני שכביכול נפגעת בשבילה.. עייני ערך התגובה שלך למשתדכת.. אלא זה איזה משקע אישי מקווה שלא ממני.. 

אתה לא אמרת פעם שאני לוקחת כל דבר באופן אישי??? למה עכשיו לא נראה לך?
ויש לה רגישות כלפיי ביותר!!! והתגובה למשתדכת היתה במקום הנכון ובזמן הנכון אלא אם כן אתם מעונינים לדעת בפרוט על עוד כמה תופעות לוואי שיגרמו לכם לעונג...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/3/2012 13:56 לינק ישיר 

חדשונט כתב:

לעצם העניין, אינלי מושג באיזו בועה את חיה, או שאת סתם משלה את עצמך, או (וכך אני רוצה לקוות) את לא מסתובבת בין אנשים.. ישנם המון, ואולי יותר נכון לומר שזה כמות ענקים של בחורים שחושבים ורואים ומזדהים עין בעין עם מה שאני אמרתי, גם אם ישבו וילמדו אחרי החתונה (כן כן) זה שאת טובה יותר (?) או חכמה יותר (?) לא בהכרח אומר שהשני טועה בצורה דרסטית!! וזה עניין שלטובתך כדאי שתפנימי, אין דרך אחת שהיא הנכונה לחלוטין בכל מקום יש באגים, אם זה בעניין הפאה למשל, אינלי מושג אם את תלכי אם פאה או לא בהנחה שכן מן הסתם היא תהיה קצרה ועלי פי כל התקנונים למיניהם, בעיני בחורה שהולכת לפי פסקי הרב עובדיה, את משוקצת! מבחינתה זה דבר משולל מן היסוד! כנ"ל בעניין הג'ינסים יש שיראו בזה משו לגיטימי, ויש שיגידו שזו פריצות, יופי להם! עדיין זה לא אומר שהדרך השניה אינה קיימת.

אני אתחיל מהסוף.
לא הכנסתי לך שומדבר לפה! לקחתי אתזה מהדיון שהיה בסמול....
וגם בחורה ספרדייה שהולכת עם פאה (קצרה וצנועה) זה לא אומר שהיא משוקצת כי בעניין הזה יש היתרים מרבנים וכל מקרה לגופו! (אני בגדול לא בעד פאה... עם מה אני אלך? לא יודעת...)
בקשר לכל המגוננים על אלו שנפגעים מהכתיבה שלי... מתוך הנחה שאם מישהו יבוא (אני עוברת לצורת כתיבה יחיד זכר לשם נוחות...) אם מישהו יבא ויגיד לך "חמור"... תיפגע? לא! למה? כי מה הקשר בינך ובין חמור??? ואם אתה בכל זאת נפגע...אז אולי פעם עלתה בליבך מחשבה שאולי אתה קצת כן חמור אבל זה לא משו מוחצן...אז פתאום מגיע מישהו אחר ואומר לך אתזה...הופפפפפ אתה נפגע!!! אז מי שנפגע...אני חושבת שפשוט זה נגע לו בנקודה אמיתית... לא שאני מתכוונת ח"ו לפגוע אבל אני כן משתדלת לענות את תשובת המשקל... ומכל המצתדקים אני מבקשת להרגיע כי אני חושבת שבאשכול הסמוך מישהו שם העיר על איזה עליהום....(בקדרה שבישל בה נתבשל...) אז זהו...שמעתי מכם את מה שאתם חושבים לגבי הכתיבה שלי. תודה. אקח אתזה לתשומת ליבי.
בקשר לשאר הדברים...זה מתחיל לחזור על עצמו... וכמו שאחיה23 אמר... "חבל על הזמן"... אבל למרות זאת פו אני חייבת לקרוא את זה ממך... אתה באמת חושב שאיך שתיארת (התאור שאתה הבאת לא מה שאני כתבתי) שאתה רוצה שאשתך תלך זה צנוע???? (פאה ארוכה ועוד מה שהזכרת שם)...?????????????????????

להזכירך בסמול לא נערך דיון (לפחות לא שאני ראיתי או הגבתי) על גרביים! דבר שני לגבי לק נאמר שם במפורש שאני מדבר על לק עדין ולא משו מוחצן! שיש הבדל ממש ממש פיצפון בין השניים!

לא שמית לב למגוננים או משו כזה, אני אישית ממש לא נפגעתי ממילה שאמרת, אני פשוט שונא להתווכח בצורה כזו, יש ויכוח?! דברו ענייני! בשביל מה לקחת את זה למחוזות כאלה?! זה נראלי משו שאפשר להבין..

אנחנו מתחילים לחזור על עצמינו לא מהיום כבר ועדיין מתווכחים.. פאה ארוכה מבחינתי ומבחינת מה שאני רואה זה מקובל, אני לא חושב לרגע שאחיותי לא הולכות צנוע. ולפי איך שאת מתייחסת לעוד משו שהזכרתי זה נראלי כאילו דיברתי על חזיר שמקובל לקרוא לו דבר אחר ולא בשמו, אולי יש דברים שאני לא מבין מי יודע..

אז ככה חצאית ג'ינס באורך מספק ולא מעל הברך זה צנוע נקודה. לא מתאים לך? לא נראה למורות? שיערב להם זה עדיין לא מוציא את זה מכלל הצנוע!  

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/3/2012 14:00 לינק ישיר 

וואו עמקויות אני מבינה שהוצאת תואר בפסיכולוגיה עם כל הפסיכולוגיה בגרוש שכתבת פה...
תפסיק לנתח את כולם ולהגיד מה מתאים לכל אחד ומה לא זה לא מעניין אף אחד!!!!!
במקום להעיר לאנשים על רגישויות כאלה ואחרות(בפרטי ופרהסיה) תבדוק את עצמך

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/3/2012 14:05 לינק ישיר 

פו... אם לא הזכרת משו לגבי גרביים עבות אז סליחה ואם כן... כתיבתי בעינה עומדת...
לגבי הפגיעה זה לא היה לך...מי שגונן מקודם קיבל את שלו
לגבי החזיר...משו שהזכרת? דבר ברור.
לגבי חצאית ג'ינס אף פעם לא אמרתי שזה לא צנוע!!!! (ושוב תלוי מה זה אורך מספק לפי ההלכה ולא לפי אורך שלדעתך מספק! )
ואני רוצה לקרוא בברור לדעתך פאה ארוכה. צנוע או לא?????? (ולא שנה מי בסביבה שלך הולך ככה... תהיה אמיתי כלפי שמים!!! ) צנוע? כן או לא???

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/3/2012 14:14 לינק ישיר 

לגבי מה שאנחנו עושים בישיבה אני יעשה לך סדר.. קמים באזור שבע ולא יאוחר משמונה וחצי.. סדר א מתחיל בתשע מקסימום תשע ועשרים עד אחד, תפילת מנחה, ארוחת צהריים, שנת צהריים עד ארבע ורבע בערך סדר ב עד 7 סדר מוסר עד 7 וחצי תפילת ערבית, ארוחת ערב, ומשמונה וחצי עד 11 סדר ג המהדרים עושים סדר ד עד מתי שליבם חפץ! לומדים בסדרים את המסכת הנלמדת בישיבה ובסדר מוסר ספר מוסר כל שהוא! כעיקרון לומדים עם חברותא בשלושת הסדרים. זה בגדול! תכלס בישיבה לא מחנכים ולא דוחפים לנו רעיונות לראש כך שכל אחד גדל איך שליבו חפץ ונוטה, כמוני יש עוד המונמון.. והמונמון אחרים שלאע כמוני. מה אני עושה בישיבה?! שואף ללמוד כמה שיותר ולנצל את הזמן ולא להתבטל! האם זה מה שאני עושה בפועל?! משתדל מאד אבל מה לעשות ששאור שבעיסה מעקב..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/3/2012 14:19 לינק ישיר 

חדשונט כתב:
פו... אם לא הזכרת משו לגבי גרביים עבות אז סליחה ואם כן... כתיבתי בעינה עומדת...
לגבי הפגיעה זה לא היה לך...מי שגונן מקודם קיבל את שלו
לגבי החזיר...משו שהזכרת? דבר ברור.
לגבי חצאית ג'ינס אף פעם לא אמרתי שזה לא צנוע!!!! (ושוב תלוי מה זה אורך מספק לפי ההלכה ולא לפי אורך שלדעתך מספק! )
ואני רוצה לקרוא בברור לדעתך פאה ארוכה. צנוע או לא?????? (ולא שנה מי בסביבה שלך הולך ככה... תהיה אמיתי כלפי שמים!!! ) צנוע? כן או לא???

פשוט בהודעה הקודמת שלך כתבת מה דעתי על הצניעות של הפאה ועוד משו שהזכרת שם ( ציטוט מדוייק נראלי) שאלתי אם תא לא אומרת ג'ינס, או שאולי התכוונת למשו אחר! 

לגבי הגרביים לא הזכרתי עובי אלא צבע.. שהאמת יכול להיות שאני עושה סלט אבל שחור אסור לבן מותר ( אולי הפוך) שאין בזה שמץ של היגיון.  

פאה ארוכה.. בהלכה נכתב שאשה נשואה צריכה לכסות ראשה, זה נלמד מאשה סוטה שכתוב שהכהן פורע את ראשה, משמע שהיא היתה מכוסה! פאה מכסה את הראש נקודה! ולכן מבחינתי זה צנוע!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/3/2012 14:24 לינק ישיר 

פוהדוס123 כתב:
אישתי. תלך עם פאות ארוכות ולא עם פאות קארה!! כנ״ל ג׳ינס, ותפסיקו לבלבל לנו את המוח עם כל מיני תקנונים מוקרצים לגבי צבע הגרביים או עשר סנטימטר חצאית מתחת לברך, אני רק מדמיין מה היה קורה אם בישיבות היו עושים כאלה דברים

תוקן על ידי פוהדוס123 ב- 29/03/2012 01:23:19

פוהד תרשה לי לרחם עליך..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > אילו תכונות מחפשים בנים אצל בנות
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 7 8 9 10 11 12 לדף הבא סך הכל 12 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.