| נשלח ב-19/3/2012 10:31 |
|
| |
תשובה שלילית בפעם הראשונה
שלום,
הרבה זמן לא נכחתי פה....
אבל הפעם הייתי חייבת לספר ולשמוע ממכם...
נפגשתי שבוע שעבר ואחרי הפגישה אפשר לומר שפעם ראשונה שתשובתי לא הייתה לא מוחלט.. (בדר"כ אני מאוד החלטית)
והתלבטתי על דבר מסוים אחד בגדול הבחור הוא בחור מקסים, בעל אישיות טובה מאוד והתפללתי לבורא העולם שבבקשה אם זה לא שלי, אזי שהוא יענה תשובה שלילית
ואכן זה מה שקרה!
פעם ראשונה שאני שומעת לא!!! (נפגשתי די הרבה)
מה שמוזר לי פה, למרות שהתפללתי לתשובתו השלילית חשבתי שזה אולי ידגדג לי וקצת יכאב לי...
אך מאום לא קרה!!!!
ממש לא הצטערתי לרגע אחד..... (למרות שדי מעניין אותי בלי שום קשר למה הוא הוריד... כי לא נראה לי שיש לו כ"כ על מה להוריד )
אני מוזרה או מה????
תוקן על ידי וולפית ב- 19/03/2012 10:32:28
|
|
|
|
| נשלח ב-19/3/2012 11:33 |
|
| |
לא מוזרה בכלל, רק שעוד לא התפתח אצלך היכולת להעריך מה זה קשר עמוק, ובהתאם לכך, את כלל לא מרגישה שהפסדת משהו.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/3/2012 12:10 |
|
| |
למה שזה יהיה מוזר אם את עצמך התלבטת והעדפת להשאיר את התשובה לבורא עולם?!
אבל למען האמת אני חושב שהסיבה שזה כזה מוזר לך, כי את רגילה תמיד שאת זו שמורידה, והעקצוץ שלו חיכית, זה היה סוג עקצוץ של הנה יש מישהו שלא רוצה אותי.. יש איזה אחד שלא חושב שאני מי יודע מה.. והעובדה שזה לא כאב לך, לא "פגע" בך, זה עומק תהייתך..
ובכנות, מה שלי מוזר, זה העובדה שעד שאת כבר מגיבה, את דואגת דיי הרבה בתגובה שלך ליחצן את עצמך.. נקודה למחשבה.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/3/2012 12:43 |
|
| |
עמקיות, היכן אתה רואה שייחצנתי את עצמי?? (בזה שרשמתי שמעניין על מה???? שים לב לסמיילי הקורץ)
זה שרשמתי שהורידו אותי פעם ראשונה היתה על מחשבה של בא כאב או העלבה מסויימת שמשום מה לא הגיעה...
ועל זה אני תמהה... הבנת?
|
|
|
|
| נשלח ב-19/3/2012 12:50 |
|
| |
לא בזה שרשמת וגם קרצת. אבל בכל מקרה אם את לא מבחינה בזה, אז לא יועיל מה שאני אכתוב, ובפרט שמבחינתך לא ייחצנת.
אני סה"כ ניסיתי יותר להבין אותך, מה גרם לך כ"כ לתהות (עד כדי לפתוח על זה אשכול כשבד"כ את כלל וכלל לא מגיבה!), כשזה נורמלי שלא תרגישי כאב או פגיעה במצב שבו את עצמך דיי חיכית לשמוע את "הלא"..
אבל שוב, אם מבחינתך זה פשוט כמו שאת מציגה את זה, אז שוב תשובתי הראשונה נשארת בעינה, שבעייני זה כלל וכלל לא מוזר בפרט שאת חיכית לסוג תשובה כזאת.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/3/2012 13:07 |
|
| |
את רצית לומר לא אבל פחדת לומר את זה. והוא בכלל לא מעניין אותך.
ובהחלט שזו הרגשה מוכרת, שכנראה נמצאת אצל כולנו...
אני בבחינות לישיבות תמיד היכן שנבחנתי התקבלתי (וזה כולל ישיבות מצויינות) בין בישיבה קטנה ובין בישיבה גדולה. ולימים כשרציתי לעבור ישיבה, והיתה ישיבה אחת שלא התקבלתי הייתי יחסית מאושר סוף סוף מישהו אומר לי לא. הרגשתי שזה הכנה לשידוכים ציפיתי שיאמרי לי לא אבל ברוך השם לא ממש....
|
|
|
|
|
| נשלח ב-20/3/2012 08:46 |
|
| |
אני כבר יומיים מתאפק שלא לכתוב מה אני חושב על האשכול הזה
|
|
|
|
| נשלח ב-20/3/2012 09:23 |
|
| |
אם התפללת שיוריד, ודאי שאת לא אמורה להרגיש כלום... בקיצור תהיי רגועה, אז מה אם שמעת 'לא'.. תמיד עדיף לשמוע אותו מאשר לומר אותו..
|
|
|
|
| נשלח ב-20/3/2012 14:17 |
|
| |
כל הכבוד לך, מי שלא מזיז לו תשובה שלילית לדעתי זה מראה על בטחון עצמי וענוה. בפעם הראשונה שהורידו אותי למרות שהתפללתי שהבחור יוריד אותי מכיון שהרגשתי שאם אני מורידה עוד בחור יגידו לי שאני פשוט לא רוצה להתחתן....... לא היה נעים לי עם התשובה השלילית אחכ היו עוד שזה היה על מראה זה לא דגדג לי, אבל על אישיות אופי אני לוקחת קצת קשה.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/3/2012 20:52 |
|
| |
אני הייתי מצפה שתשמחי -כי "אין שמחה כהתרת הספקות"
|
|
|
|