| נשלח ב-20/3/2012 01:49 |
|
| |
אז מה אתם חושבים על אידי?
י
|
|
|
|
| נשלח ב-20/3/2012 13:24 |
|
| |
איזה מן שאלה??? אידי...מנהלת למופת (על הצד החיובי כמובן)!!! אשת אשכולות!!! משקיענית! נעימה! איכפתית! ונשאל אותך... מה דעתך על מיאמי?????
|
|
|
|
| נשלח ב-20/3/2012 14:59 |
|
| |
(יוסי...?)
|
|
|
|
| נשלח ב-20/3/2012 16:19 |
|
| |
'אשת אשכולות' - שאלתי כשאלת מיאמית
|
|
|
|
| נשלח ב-24/3/2012 20:51 |
|
| |
ליוסי. שאלת שאלה של טעם, אבל כמו שאתה יודע - אין אומרים את רוב שבחו של האדם בפניו.
לכן אכתוב מעט מקצת משבחה של אידי, ואני מעריך שאני מדבר בשם רוב ככל חברי הפורום.
מאז שאידי התמנתה למנהלת הפורום - הוא פורח באשכולות חדשים ורעיונות מיוחדים.
פתוחה האפשרות להבעת דעות, אבל ללא גלישה לחיים אישיים ולרכילות.
התווסף אשכול הפינה התורנית וכן אשכולות נוספים לצורך השעה.
ומעל לכל - יש תחושה של גיבוש, מעורבות ואכפתיות בין החברים, מעבר לתחומי הפורום עצמו.
לרבים מהחברים יש תחושה של משפחה.
ונסכם בשורה אחת - אנחנו לא מרשים לה לעזוב אחרי החתונה, כי משפחה לא עוזבים.
וזה בערך ממצה את התחושה שלנו.
ממני החותם בניק זמני לצורך העניין.
נ. ב. אידי - מתנצל אם הבכתי אותך, אבל הייתי חייב להגיב.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/3/2012 21:20 |
|
| |
מצטרפת לכול מילה של ניק!
|
|
|
|
| נשלח ב-24/3/2012 21:33 |
|
| |
ניק, אתה צדיק!
מסכים עם כל מילה!
|
|
|
|
| נשלח ב-25/3/2012 09:35 |
|
| |
פחח אחזה שאלה..... אתה באמת חושב שנכתוב הכל עליה?? אני לא רוצה שהיא תסמיק כל רגע שהיא תפתח פה את האשכול....
|
|
|
|
| נשלח ב-26/3/2012 20:05 |
|
| |
אני לא מבין אתה שואל היית אמור לשאול קודם האירוסין
ואם בכל זאת אתה רוצה לדעת מה שאנחנו יודעים זה דרך הפורום אתה יכול לדפדף בהיסטוריה
נ.ב. אם נתחיל לא נגמור לכן אני חושב שא״א לסכם בכמה מילים
|
|
|
|
| נשלח ב-26/3/2012 20:47 |
|
| |
אני רואה שהאשכול צובר תאוצה,אז אני מרשה לעצמי להוסיף כמה מילים... למרות שהן מיותרות. "אין כמו אידי בעולם,זאת ידוע לכולם,אידיל'ה המתוקה... "ותמשיכו במקהלה.... :) בתחילה,העדפתי לא להתעסק בעניינים של שלום בית,שבעז"ה יוקם.... :) מאחר והעירו את תשומת ליבי,לכך,שמצוה לשבח כלה בפני חתנה הטרי,(ובכלל..),החלטתי להרוויח את זה... מצטרפת למחמאות קודמי. הרמה והתוכן של הפורום הזה,הם בזכות אידי,ובהכוונתה.הפרויקטים,היצירתיות והדינמיות כאן,שייכים לה. שלי ושלנו,שלה. (אגב,אידי,על הדרך...,גם על החתן שמענו דברים טובים,שמקיים עולם ומלואו... ) המון מזל טוב!!! ותזכו כל החיים,רק לראות את המעלות והטוב,כמו שראיתם אותם,ברגע הראשון!
|
|
|
|
|
| נשלח ב-31/3/2012 21:37 |
|
| |
מסכים עם כל מילה
| לבבית30 כתב: |  | אני רואה שהאשכול צובר תאוצה,אז אני מרשה לעצמי להוסיף כמה מילים... למרות שהן מיותרות. "אין כמו אידי בעולם,זאת ידוע לכולם,אידיל'ה המתוקה... "ותמשיכו במקהלה.... :) בתחילה,העדפתי לא להתעסק בעניינים של שלום בית,שבעז"ה יוקם.... :) מאחר והעירו את תשומת ליבי,לכך,שמצוה לשבח כלה בפני חתנה הטרי,(ובכלל..),החלטתי להרוויח את זה... מצטרפת למחמאות קודמי. הרמה והתוכן של הפורום הזה,הם בזכות אידי,ובהכוונתה.הפרויקטים,היצירתיות והדינמיות כאן,שייכים לה. שלי ושלנו,שלה. (אגב,אידי,על הדרך...,גם על החתן שמענו דברים טובים,שמקיים עולם ומלואו... ) המון מזל טוב!!! ותזכו כל החיים,רק לראות את המעלות והטוב,כמו שראיתם אותם,ברגע הראשון!
|
|
|
|
|
|
|