בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

מופע פסח - היסטורי!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-30/3/2012 17:52 לינק ישיר 

בעצם אני לא בטוחה, התבלבלתי עכשיו משעון הקיץ... יש מישהו שבטוח בשעה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/3/2012 21:53 לינק ישיר 

יש כתבה בשלאגר

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-31/3/2012 21:54 לינק ישיר 

לא יודעת מתי ההופעה בארה''ב
אבל 12:45 בארץ זה לפנות בוקר בארה''ב

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/3/2012 23:18 לינק ישיר 

אופס!
ידעתי שאני גרועה בחישובים :(
חישבתי לכיוון ההפוך?
עזבו, שמישהו אחר יחשב, הכי בטוח 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/4/2012 02:24 לינק ישיר 

ראית מה כתבו עליך באשכול 'מה אתם אומרים על אידי?'?
נראה לי שראיתי את המילה כשרונית שם כמה פעמים!
לדעת לחשב נכון נכלל במילה הזו!
אז אף אחד שלא יעשה לה את העבודה
מחכים לחישוב חוזר שלך ו... הפעם חישוב נכון!

וסתם ככה
למה את מכסה את העיניים? כולם רואים אותך גם ככה ורואים כמה שאת מסמיקה (לחינם!)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/4/2012 00:31 לינק ישיר 

12:45 לאחר חצות (הלילה).  

לגבי המודעה עם המופעים והתפעולים השונים, זה נלמד מחכמת חיים - הרי המארגנים רוצים למשוך כמה שיותר קהל, כך שאם יפרסמו מי מופיע ואיפה ייתכן ויקנו פחות כרטיסים או שיופיעו פחות אנשים במיום האירוע, כך, אנשים מחשבים חישוב מוטעה שכל האמנים המוזכרים יופיעו בכל מופע, יגיעו לאירוע, הילדים יהנו ומן הסתם, הם עשו את הקופה שלהם ולך תצעק על מישהו כאשר הילדים שלך מתענגים מרוב שמחה עם תעלוליו של BELLO הליצן!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-3/4/2012 11:24 לינק ישיר 

ירחמיאל ידידינו בראיון ל - Cool Jew  על ההופעה הקרובה והאופציה לצפייה און ליין...

http://www.thecooljew.net/2012/04/yerachmeil-begun-concert-on-internet.html

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-3/4/2012 13:09 לינק ישיר 

תודה שהעלית! כבר כמעט התיאשתי מהסבר ופרטים....

ולהרב ירחמיאל!! יישר כח על ההסבר המפורט!

מקוה שזה ילך טוב - פרוייקט גדול הא?

הוא אומר שלא יצא DVD מההופעה הזו ולא תהיה עוד אפשרות לראות את זה.

וגם באמצא הצפיה יוכלו לשלוח אימייל למנחה והוא יקרא את האימיילים שנשלחו אליו מכל העולם בשעת ההופעה ולהגיב אם ירצה....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/4/2012 14:30 לינק ישיר 

אז זה אומר שלא יצא דיסק לצפיה מהמופעים של "מי לה' אלי"?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-3/4/2012 21:22 לינק ישיר 

חלק 2 של הראיון עם ירחמיאל:

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-3/4/2012 21:42 לינק ישיר 

אפשר אולי תרגום לעברית?
קצת קשה לי לעקוב אחרי האנגלית הזו...
סליחה על ההטרחה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/4/2012 23:43 לינק ישיר 

למי ששמע, אפשר תקציר מהראיון? אין לי אופציה להפעיל את זה (אתרוג, אלא מה...)
אני לא מאמינה שלא ייצא וידאו מסדרת המופעים של "מי לה' אלי". לא הגיוני לי בכלל שהוא ייתן לתקופה הזאת להישכח מלב ככה! בפרט עם הסולנים המוצלחים של התקופה (רבינא, דוד פרלמן ושות').
מה דעתכם?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/4/2012 01:09 לינק ישיר 

ובכן, סיימתי בזה הרגע לצפות בראיון.

לפני שאני ממשיכה, אני מודיעה בפומבי שאת כל אשר אכתוב כאן, הוא דעתי האישית בלבד כולל פרשנויות!!!!

יוסף שידלר - בעל האתר THE COOL JEW התפרסם בשנים האחרונות כאשר הוא מרפסם קטעי וידיאו מעניינים כולל מידע אודות החדשות הטריות במוסיקה החסידית. 

כנראה שיש לו סוג של חן מסוים או שהוא אדם חרוץ מאד ולא מוותר עד שמשיג את שלו - כל זה על בסיס הקשרים שלו בעולם המוסיקה החסידית - מהנראה באתר שלו.

ירחמיאל ביגן, בפעם הראשונה, התראיין ביוטיוב. אל תטעו, הוא לא עושה כאן טובה אישית ליוסף שידלר, הוא עושה כאן צעד מחושב היטב בכדי להגיע לקהל היעד שלו באינטרנט, בדיוק אלו שצופים באתרו של שידלר. 

חצי שעה ראיון, שמן הסתם נערך כמה וכמה פעמים ובטח גם הוא (ירחמיאל) ביקש זכות וטו.

בגדול, ירחמיאל מספר שהרעיון לעשות הופעה חיה בנט נולדה לפני כמה חודשים ומבוסס על רעיון קודם, מלפני כמה שנים, כאשר חשב לעשות הופעות לוויין בערים שונות בעולם אך לא יצא לפועל מסיבות טכניות. 

אברהם פריד, עפ"י הנשמע מירחמיאל נתן את אישורו לנושא ואכן, זו תהיה הופעה ראשונה בהיסטורית המוסיקה החסידית אשר יופיעו וישדרו בו זמנית. ( אגב, כינוס השלוחים של חסידי חב"ד משודר מזה כמה שנים כבר בשידור חי........).

הרעיון הכללי הוא שיש צוותים טכניים שיהיו במקום ויתפעלו את האתר. 

ירחמיאל גם נתן תקציר היסטוריית פרחי מיאמי וסיפר כמה וכמה פרטים אשר לי אישית, לא היו ידועים:

1. המקהלה המקורית של פרחי מיאמי נוסדה עפ"י בקשת הוריי ילדים במיאמי.
2. שלושת האלבומים הראשונים של המקהלה בוצעו ע"י המקהלה במיאמי.
3. בניו של ירחמיאל ביגן לא רצו להשתתף במקהלה ( לגבי פרט זה, אני עדיין לא בטוחה שאני מאמינה שזו הסיבה שהם לא השתתפו ).
4. בניו של ירחמיאל מעורבים בהפקת אלבום ( ירחמיאל אמר כמה שירים, סינגלים?) של מיאמי מזרח יחד עם מנחם קליין.
5. ירחמיאל מתכוון לעשות הופעה גדולה לקראת השנה ה- 36 'פעמיים חי'.

אגב, הוא הודיע שכל הנרשם להופעה לפני יום ההופעה יקבל סוג של הנחה - הוא לא היה מאד ברור כך שהייתי מציעה לבקר באתר ולבדוק את הנושא.

עוד פרט קטן - אידי, אני מודה בדבריי המטעים - ירחמיאל אמר שהמקהלה תהיה בהופעות בימות חול המועד כך שכנראה, הם באמת מופיעים בכל יום!

תוקן על ידי greenie ב- 04/04/2012 01:24:29

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-4/4/2012 01:19 לינק ישיר 

תודה גריני!
לדעתי- בשם האתרוגים והרימונים למיני'הם...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/4/2012 03:00 לינק ישיר 

-

greenie כתב:
ובכן, סיימתי בזה הרגע לצפות בראיון.

לפני שאני ממשיכה, אני מודיעה בפומבי שאת כל אשר אכתוב כאן, הוא דעתי האישית בלבד כולל פרשנויות!!!!

יוסף שידלר - בעל האתר THE COOL JEW התפרסם בשנים האחרונות כאשר הוא מרפסם קטעי וידיאו מעניינים כולל מידע אודות החדשות הטריות במוסיקה החסידית. 

כנראה שיש לו סוג של חן מסוים או שהוא אדם חרוץ מאד ולא מוותר עד שמשיג את שלו - כל זה על בסיס הקשרים שלו בעולם המוסיקה החסידית - מהנראה באתר שלו.

ירחמיאל ביגן, בפעם הראשונה, התראיין ביוטיוב. אל תטעו, הוא לא עושה כאן טובה אישית ליוסף שידלר, הוא עושה כאן צעד מחושב היטב בכדי להגיע לקהל היעד שלו באינטרנט, בדיוק אלו שצופים באתרו של שידלר. - אכן זה בלט לאורך כל הראיון!

חצי שעה ראיון, שמן הסתם נערך כמה וכמה פעמים ובטח גם הוא (ירחמיאל) ביקש זכות וטו. זה היה נראה שירחמיאל למד את השורות שלו בע''פ אבל מה שבטוח זה שהוא עשה לעצמו פרסומת טובה!

בגדול, ירחמיאל מספר שהרעיון לעשות הופעה חיה בנט נולדה לפני כמה חודשים ומבוסס על רעיון קודם, מלפני כמה שנים, כאשר חשב לעשות הופעות לוויין בערים שונות בעולם אך לא יצא לפועל מסיבות טכניות. 
 הוא גם גילה שהוא מתכוון לפתוח עסק, ומהיום בעלי הופעות שירצו לשדר את ההופעות שלהם בכל העולם כדוג' הופעה זו
יוכלו לעשות את זה דרכו. וזה כמובן רק אם ההופעה הזו תצליח... אברהם פריד, עפ"י הנשמע מירחמיאל נתן את אישורו לנושא ואכן, זו תהיה הופעה ראשונה בהיסטורית המוסיקה החסידית אשר יופיעו וישדרו בו זמנית. ( אגב, כינוס השלוחים של חסידי חב"ד משודר מזה כמה שנים כבר בשידור חי........).
הוא אמר גם שזה כנראה ההופעה האחרונה לפני סיום הש''ס העולמי ולכן הוא הלחין שיר לכ' סיום הש''ס והוא מצרף הכל ביחד - הופעה שמשודרת בכל העולם עם אברהם פריד שישיר שירים מהדיסק החדש שלו שהתפרסם בכל העולם ושיר שירחמיאל הלחין לכ' סיום הש''ס העולמי...
הרעיון הכללי הוא שיש צוותים טכניים שיהיו במקום ויתפעלו את האתר. 

ירחמיאל גם נתן תקציר היסטוריית פרחי מיאמי וסיפר כמה וכמה פרטים אשר לי אישית, לא היו ידועים:

1. המקהלה המקורית של פרחי מיאמי נוסדה עפ"י בקשת הוריי ילדים במיאמי.
2. שלושת האלבומים הראשונים של המקהלה בוצעו ע"י המקהלה במיאמי.
3. בניו של ירחמיאל ביגן לא רצו להשתתף במקהלה ( לגבי פרט זה, אני עדיין לא בטוחה שאני מאמינה שזו הסיבה שהם לא השתתפו ).
4. בניו של ירחמיאל מעורבים בהפקת אלבום ( ירחמיאל אמר כמה שירים, סינגלים? לפי מה שהבנתי, הוא לא אמר סינגלים אלא הוא אמר שכמה שירים מהאלבום של מיאמי מזרח כבר מוקלטים) של מיאמי מזרח יחד עם מנחם קליין.
5. ירחמיאל מתכוון לעשות הופעה גדולה לקראת השנה ה- 36 'פעמיים חי'.

אגב, הוא הודיע שכל הנרשם להופעה לפני יום ההופעה יקבל סוג של הנחה - הוא לא היה מאד ברור כך שהייתי מציעה לבקר באתר ולבדוק את הנושא.

עוד פרט קטן - אידי, אני מודה בדבריי המטעים - ירחמיאל אמר שהמקהלה תהיה בהופעות בימות חול המועד כך שכנראה, הם באמת מופיעים בכל יום!

תוקן על ידי greenie ב- 04/04/2012 01:24:29

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > מופע פסח - היסטורי!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 6 לדף הבא סך הכל 6 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.