בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

מופע פסח - היסטורי!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-12/4/2012 04:40 לינק ישיר 

אתם באמת יכולים לישון?!?!

יש עכשיו 10 דקות הפסקה אז בקצרה
ממה שהתרשמתי בינתיים:

ג'רמי:       נעלם!!! פרש?!
רבינא:           הזדקן!! קפוף, רציני (עצוב...) הקול מתחלף סופית! והמקצועיות כרגיל!!
דוד פ:           ה-ש-ת-ח-ר-ר!!!! סוף סוף.... עליז ושמח בשמחת יו''ט ומיאמי.
מקס:            רק לי נראה שכואבת לו קצת הבטן? או שאולי הוא רק לחוץ קצת? חוץ מזה הוא בסדר גמור.
ריצ'י:            עוד לא החלטתי.... אבל דבר אחד בטוח אין לו קול 'אייל'י מתוק.... (הקול שלו מתחלף או שתמיד היה כך?!)

זהו אני חוזרת, לא רוצה לפספס...

חלומות נעימים!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/4/2012 06:54 לינק ישיר 

בקיצור נמרץ מאד,

המקהלה הייתה נשמעת טוב מאד כיחידה אחת - כמקהלה מאוחדת. הסולנים בתחילת ההופעה היו קצת לוקים בחסר, בחציו השני של הופעת המקהלה, שמענו יותר קולות חדשים. מה שמעניין כאן, שלא היו כמה סולנים שקיבלו מספר רב של סולואים. 

יהודה גורקין, ג'רמי, וסול אייל כבר לא.

קולו של דוד פרלמן רק השתבח, חייא זייף בחצי מהסולואים  - כרגיל. קולו של בנימין רבינא למרות שהוא כעיקרון התחלף, עדיין קול מדהים. דייויד צ'רנדוף גם כן - קול מקסים. היו כמה סולנים חדשים שאת שמם לא זכורים לי אך הם ממש בעלי פוטנציאל. מנחם מענדל גולדמן קיבל מספר די גדול של סולואים. סולן נוסף בעל פוטנציאל - אחד מהאחים בורשטיין קול גבוה ומתוק!

שרי מעט מאד שירים מהאלבום החדש - מי לה' אליי, הטוב, קדשנו וסיימו עם שמע ישראל. הייתה המחרוזת הישנה של רווח וכו'.

הפעם עשו קצת סטייל עבר עם קבוצות ילדים מופיעים בתלבושות שונות בשירים שונים - מן הסתם אלי יעדכן כי אני לא זוכרת את כל השירים. כולם היו בנושא 'תורה'.

שרו שיר חדש לכבוד סיום הש"ס.

כמו שכתבתי למעלה, אני אישית הכי התרשמתי מאיחוד הקולות, הרבה מאד שנים שאני הולכת להופעות של מיאמי וזו הפעם הראשונה מזה שנים שהם שרו כלכך באחידות - מקהלה!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-12/4/2012 08:04 לינק ישיר 

מתחיל כבר עכשיו עם סיקור תמונות יהיה מחר

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-12/4/2012 09:50 לינק ישיר 

סיקור מוכן אני רק עובד על התמונות אח"כ אני יעלה אותם!!!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-12/4/2012 12:01 לינק ישיר 

מישהו בסוף ראה דרך האינטרנט? איך היה? היה שווה? איך האיכות של הוידאו? האם זו אכן פריצת דרך?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/4/2012 12:14 לינק ישיר 

תוקן על ידי shira007 ב- 12/04/2012 12:21:49

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/4/2012 12:17 לינק ישיר 

greenie כתב:
בקיצור נמרץ מאד,

המקהלה הייתה נשמעת טוב מאד כיחידה אחת - כמקהלה מאוחדת. הסולנים בתחילת ההופעה היו קצת לוקים בחסר, בחציו השני של הופעת המקהלה, שמענו יותר קולות חדשים. מה שמעניין כאן, שלא היו כמה סולנים שקיבלו מספר רב של סולואים. 

קולו של דוד פרלמן רק השתבח, חייא זייף בחצי מהסולואים  - כרגיל. קולו של בנימין רבינא למרות שהוא כעיקרון התחלף, עדיין קול מדהים. דייויד צ'רנדוף גם כן - קול מקסים. היו כמה סולנים חדשים שאת שמם לא זכורים לי אך הם ממש בעלי פוטנציאל. מנחם מענדל גולדמן קיבל מספר די גדול של סולואים. סולן נוסף בעל פוטנציאל - אחד מהאחים בורשטיין קול גבוה ומתוק!

שרי מעט מאד שירים מהאלבום החדש - מי לה' אליי, הטוב, קדשנו וסיימו עם שמע ישראל. הייתה המחרוזת הישנה של רווח וכו'.

הפעם עשו קצת סטייל עבר עם קבוצות ילדים מופיעים בתלבושות שונות בשירים שונים - מן הסתם אלי יעדכן כי אני לא זוכרת את כל השירים. כולם היו בנושא 'תורה'.

כמו שכתבתי למעלה, אני אישית הכי התרשמתי מאיחוד הקולות, הרבה מאד שנים שאני הולכת להופעות של מיאמי וזו הפעם הראשונה מזה שנים שהם שרו כלכך באחידות - מקהלה!

כשאת אומרת:

זה אומר שהם לא היו או לא קיבלו סולואים?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-12/4/2012 12:50 לינק ישיר 

גריני , תודה רבה רבה  על הסיקור .  ושבאמע הופעה (בהפסקה) היה חשוב לך לעדכן אותנו בפורום . כל הכבוד 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-12/4/2012 14:18 לינק ישיר 

וואו! חבל שלא ראיתי את ההופעה! זה ממש גירה אותי!
מקס קיבל סולואים? על איזה בורשטיין אתם מדברים?
אבל באמת הגיע הזמן שפרלמן השתחרר! יופי! אבל למה ירחמיאל לא מוציא דיסק?
הרי זו ה-תקופה!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-12/4/2012 17:00 לינק ישיר 

עידו הם כבר לא במקהלה

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-12/4/2012 17:03 לינק ישיר 

תמונות מההופעה:

קרדיט לג'וש

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-12/4/2012 17:53 לינק ישיר 

[quote]

וואו! חבל שלא ראיתי את ההופעה! זה ממש גירה אותי!
מקס קיבל סולואים? 
כן הוא קיבל - הוא הרבה יותר טוב מג'רמי אבל לא מגיע לקרסוליים של דיוויד! (והיה חסר אחד כמו דיוויד בהופעה אתמול)
על איזה בורשטיין אתם מדברים?
יש לו סולו ביחד עם אחיו באלבום מי לה' אלי - סולו צעקני כזה...
אבל באמת הגיע הזמן שפרלמן השתחרר! יופי! אבל למה ירחמיאל לא מוציא דיסק?
הרי זו ה-תקופה!
[/quote]

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/4/2012 01:51 לינק ישיר 

greenie כתב:
בקיצור נמרץ מאד,

(רבינא? גולדמן? צ'רנדוף? פרלמן?)

קולו של דוד פרלמן רק השתבח, חייא זייף בחצי מהסולואים  - כרגיל. - מה שמעניין אבל, כמו שכבר ראינו בהופעות קודמות - שהוא ירש כמה מהסולואים של רבינא, אז עכשיו ירחמיאל הביא לו סולואים בסגנון שהוא תמיד הביא לרבינא - סיומים של שירים וטונים גבוהים. נקווה שקולו יתיצב כי הקול שלו יפה. קולו של בנימין רבינא למרות שהוא כעיקרון התחלף, עדיין קול מדהים. הקול אולי התחלף אבל השירה רק משתבחת... דייויד צ'רנדוף גם כן - קול מקסים.רק אני חושבת שהוא ה'יהושוע בנדר' של הדור הזה? היו כמה סולנים חדשים שאת שמם לא זכורים לי אך הם ממש בעלי פוטנציאל. מנחם מענדל גולדמן קיבל מספר די גדול של סולואים. סולן נוסף בעל פוטנציאל - אחד מהאחים בורשטיין קול גבוה ומתוק!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/4/2012 11:26 לינק ישיר 

נשמע טוב, מאד אפילו...
זה באמת מגרה.
בבקשה! תביאו סרטונים, הקלטות, משהו!
כל סיקור מעלה את הסקרנות... (שורש ס.ק.ר.)
ותודה רבה לכל אלו שהקדישו מזמנם ומעצמם ולו כלשהו למען הכלל. שה' ישלם שכרכם! תודה רבה!!!
לדעתי- זה בשם כל הפורום...
נכון?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/4/2012 08:41 לינק ישיר 

greenie כתב:

המקהלה הייתה נשמעת טוב מאד כיחידה אחת - כמקהלה מאוחדת...

בדר"כ יש המון חזרות לפני הופעה. על אחת כמה כמה במקהלת מרובת ילדים... לכן לא הבנתי במה שכתבת שבהופעות קודמות לא היתה כזאת אחידות? הרי זה חלק מהאימונים שלהם? תסבירי את עצמך בבקשה...

תוקן על ידי netson ב- 16/04/2012 08:41:46

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > מופע פסח - היסטורי!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 6 לדף הבא סך הכל 6 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.