קראתי עכשיו שבגלל פארנצ'ע שקרס בטבריה בארוע הנחת אבן פינה של צאנז נפצעו מספר אנשים, ושאלתי היא מדוע פארנצ'עס פטורים מ"ונשמרתם מאוד לנפשותיכם"?
מדוע כאשר בונים פארנצ'ע לא בונים אותה לפי תכנון מהנדס ? מדוע לא בונים אותם בפיקוח מהנדס או הנדסאי?
ב"ה יש היום כמה וכמה הנדסאים חרדים שהם הנדסאי בניין ודומני שמותר להם לעשות תוכניות לפארנצ'ס, אבל בוודאי שניתן לתת להם לפקח על בניית פארנצעס, מדוע לא עושים זאת אצל כל הרבע'ס?
זכור לי שהייתי בויזניץ לפני 20 שנה ואולי יותר בשורה השביעית למעלה וחששתי מאוד מקריסה, כל הפרענצ'ע זז כשכולם זזו ביחד עם השירה, וחששתי מאסון,ושאלתי אם זה באישור מהנדס, והתברר שעל רעיון ללכת למהנדס איש אז לא חשב.
מדוע קרה האסון הזה?
נשלח ב-22/3/2012 19:53
מדינה של חאפרים,
עד שלא יהיו ח"ו הרוגים אף אחד לא יחשוב לעשות משהו.
נשלח ב-22/3/2012 20:23
כי הקדושה של הרעבע מגן עליהם!
ותיק_וחסיד, בבאבוב לפני כמה שנים נהרג קרוב משפחה שלי מנפילה מהפרצ'ס.
נשלח ב-22/3/2012 21:31
עקיבא_בן כתב:
בבאבוב לפני כמה שנים נהרג קרוב משפחה שלי מנפילה מהפרצ'ס.
אפשר ללמוד את זה גם מהחילונים, לא צריך אותם בשביל זה. אילו היו מגלים טיפת אחריות בסכנה הכל כך חמורה של התגרות באומות אולי הייתי לומד מהם, אבל אלה שמקיזים מדמם עוד ועוד עבור עיקרון משיחי והזוי, אלה שלא מוחים בתהלוכות דגלים שנועדו להתסיס, לא גורמים לי להאמין שהם באמת נזהרים בנפשות. הם פשוט מנסים כחלק מה'אתחלתא דגאולה' לציית לדינא דמלכותא (בערך כמו קרלין), ולכן מקפידים על אישורים וכדומה.
נשלח ב-19/5/2021 20:49
להבנתי אין חוק שמחיב אותם. זה פשוט ענין של גישה אחראית לרעיון החילוני הזה של פיקוח נפש.