בית פורומים שידוכי חרדים

איך מוציאים בחורה מהראש ?!?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-22/4/2013 21:38 לינק ישיר 

להיות עסוקים זה הכי הכי טוב

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/4/2013 00:59 לינק ישיר 

משה852 כתב:
הוא נפגש איתה תקופה ארוכה. היתה שם אהבה ענקית. זה היה נראה כשידוך המושלם!! ואז היא החליטה לחתוך. הוא לא יכל לשאת את הדבר. ניסה לשכנע, התקשר, שלח הודעות ומכתבים. היא לא הסכימה לחזור. מאז הוא בדיכאון... מה מציעים לו? איך הוא יוציא אותה מהראש??!!?? כבר עברה חצי שנה והוא עדיין מנסה לחזור אליה... קשה לי לראות את זה... מה מציעים לו??

הייתי מציעה לו לפתוח קצת את הראש ולהבין שאין בנאדם שאין לו תחליף וגם אם נראה לו עכשיו שהיא אהבת חייו מסתבר שבמוקדם או במאוחר יפגוש בחורה אחרת שאותה יאהב לא פחות. זהו טבעו של עולם ותפיסתו הרומנטית היא הזיה והבלים.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/4/2013 01:26 לינק ישיר 

רבעצען כתב:
להיות עסוקים זה הכי הכי טוב

נשלח מהאנדרואיד שלי

V

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/4/2013 01:27 לינק ישיר 

האלכסנדרה כתב:
הוא נפגש איתה תקופה ארוכה. היתה שם אהבה ענקית. זה היה נראה כשידוך המושלם!! ואז היא החליטה לחתוך. הוא לא יכל לשאת את הדבר. ניסה לשכנע, התקשר, שלח הודעות ומכתבים. היא לא הסכימה לחזור. מאז הוא בדיכאון... מה מציעים לו? איך הוא יוציא אותה מהראש??!!?? כבר עברה חצי שנה והוא עדיין מנסה לחזור אליה... קשה לי לראות את זה... מה מציעים לו??
הייתי מציעה לו לפתוח קצת את הראש ולהבין שאין בנאדם שאין לו תחליף וגם אם נראה לו עכשיו שהיא אהבת חייו מסתבר שבמוקדם או במאוחר יפגוש בחורה אחרת שאותה יאהב לא פחות. זהו טבעו של עולם ותפיסתו הרומנטית היא הזיה והבלים.

אכן כן, כל מילה בסלע.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/5/2013 16:55 לינק ישיר 

פשיייי
הבחורים כאן בעל י ניסיון רב.

הזמן לא תמיד מרפא, כמו שהאחרת-לא תמיד משכיחה.
וכבר שמעתי (ושבעתי) סיפורים.

מה מרפא? תפילה. תפילה עמוקה מלב נשבר ונדכה -"אלוקים לא תבזה".
כן,שיתפלל על הקושי,זאת תחילתה של החלמה.
כמו כן, שיוועץ בחכמים- עיצה מגדול הדור שווה פי אלף מעיצה שלנו...

בהצלחה!!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-2/5/2013 16:58 לינק ישיר 

האלכסנדרה כתב:

פחחחח.

תוקן על ידי עוד_מעט ב- 02/05/2013 17:23:45

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/5/2013 17:04 לינק ישיר 

משה852 כתב:

מכירה את זה הפוך.. חברה שלא פסיקה לחשוב על אחד שנפגשה איתו וכל אלו שבאו אחריו לא הגיעו לרמתו.. לדעתה.. ממש לא יכלה להוציא אותו מהראש , אבל תדע לך , זה זמני. האמיתי שלה הגיע והיום הווארט (היא קוראת לזה אירוסים , לא חשוב )
הנקודה שעכשיו היא יודעת שאין עוד מלבדו! ובאמת בטוחה
לכן תדע , שאין מקום לדאגה . שזה יבוא זה ירגיש ככה. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/5/2013 01:02 לינק ישיר 

"תפיסתו הרומנטית היא הזיה והבלים"
גוזרת ושומרת

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > איך מוציאים בחורה מהראש ?!?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 סך הכל 3 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.